nervös

På torsdag drar det som sagt ner till sthlm. Är väl mindre kul med bilresan, men det kommer bli en rolig helg.. är dock nervös över att jag ska göra tärnbuketterna och brudbuketten till bröllopet som är på lördag. Det kommer förmodligen gå jättebra men klart man är nervös liksom. Jag försöker och inte tänka på det så mycket. Imorn ska jag handla det sista inför buketterna. Då kommer det nog minska lite gällande nervösiteten. Kan ju alltid hoppas på det iaf ;)

Nu ska jag läsa Ljudet av ditt hjärta. Måste ju hinna läsa ut den innan ons =)

tjo!


Nu blir det mörkare igen...

Midsommarhelgen är över och den va riiiiktigt najs. Hade himla trevligt i Näsland =)



vi spelade kubb med typ den längsta spelplanen..hehe!

På onsdag blire Eclipse och på torsdag drar det iväg till sthlm för dop på fre och bröllop på lördag...jippie! ser jag verkligen framemot alltså =))

Har just ätit hemmagjord pizza med älsklingen...mums va gott! mögelost på pizza är svingott.

Älskling har nu hittat en kostym på dressmann..riktigt najs =)

nu ska jag läsa lite bok.
tjo!

Bara för att...

jag inte skrivit på ett tag.. En liten liten uppdatering. Snart är skolan slut. Bara två dagar kvar, känns sjukt skönt =) men jobbigt dock med ogräsprov sista dagen. Vi ska ha knytlunch hela klassen på onsdag på skolan sen på kvällen ska vi träffas på rex (och äta dom som vill) tror det blir riktigt skojsigt =) ser jag framemot.

Nu ska jag låt tipsa.

Älskar den här låten.. älskar kings of leon.



För ni som missat kasabian...sjukt bra! synd bara att dom inte riktigt har kvar sitt gamla goa sound...för detta är ju helt fantastiskt bra.

beslutsångest.

Jag borde ha bestämt mig redan vid det här laget (i måndags), men vi börjar ju med praktiken i höst. den 16:e augusti ska jag ha min första praktikdag och jag vet fortfarande inte vart jag ska vara, men jag har verkligen funderat på att vara på Bjurholms blommor och begravningsbyrå. Två i klassen har varit där nu i vår och dom trivdes jättebra. Jag skulle kunna bo hos min farmor som bor alldeles där i närheten och kanske kan jag fara hem nån dag i veckan också eftersom tiden är 8.30 till 16. Vi har ju två veckor och det går ju fort. Men skulle vara skönt och komma bort från stan ett tag faktiskt. visserligen far jag hem på helgen men ändå. Tror farmor skulle tycka om mitt sällskap =)

Jag längtar till stugan just nu.


Kom just på mig själv att sitta och lyssna på fotbolls vm's sändning i p3..usch! hela 13 minuter har jag lyssnat...nu blir det spotify istället

Hittade just Daniel Adams-Ray debut singel på youtube. Äntligen fick jag höra den.. Detta gillar jag =)


Klippångest

Jag ska klippa mig idag och jag är jättenervös. Aldrig har jag då varit nervös för att klippa mig. Jag undrar varför??

Sen ska jag jobba kväll 15-21. Hoppas det kommer gå bra. Nu va det ju faktiskt ett tag sen sist igen.

21.00 tar jag helg..känns skönt! jag längtar som en tok =)

Älskling har fått fortsatt anställning till hösten, vilket är jättebra, men samtidigt känns det lite jobbigt eftersom det just är i Övik. Men det ska nog gå bra =)

Ha en bra helg allesammans!!

PS. Nu har Oskar Linnros släppt sin skiva. Me like! =)


http://open.spotify.com/track/1pz5OQpD60mtOyqX3fDf78



Mellan hägg och syren.

Jag är så jäkla kass på att plugga. Jag hittar ALLTID nått annat att göra. Inte bra!

Dom här sötisarna bökar runt på skolan just nu =)





En gång hade jag en myskväll med popcorn, cola och MJ =)



Typiskt!!!

Kul! har prov på onsdag och har inte ens svarat på alla instuderingsfrågorna pga att jag inte kom in på fronter i helgen där jag hittar svaren. Men jag kommer in nu iaf, så nu är det bara att tokplugga.

tur det finns bra musik iaf =)




Kärlek utan gräns

Fick nå il nu. Tror jag måste kolla på Robin Hood snart =) tror det beror på att jag och älsklingen började prata om kalle ankas jul igårkväll...hihi!
älskar denna låt dessutom.


RSS 2.0