GOTT NYTT ÅR!!

Nu är nyårsafton nära =)
jag tror det kommer bli kanonkul... sen är det ju inte direkt fel med lite skoterkörning heller =)
Vi va på maxi idag hela gänget och handlade mat. Som Fridas brorsa Joakim sa när det på slutet kastades ner jordnötspåse efter jordnötspåse (då vi för övrigt just kastade ner tre olika chipspåsar och en ostkrokspåse) "Ska vi köra skoter också?"
lite sarkastiskt menat av vi redan även handlat, förrätt, varmrätt och efterrätt till just nyårsaftonskvällen...känns som om vi inte kommer göra annat än äta... alltså kommer vi knappt hinna köra någon skoter eftersom vi även ska hinna med massa korv som tydligen bunkrats upp hemma hos Frida och Sparv...hehe! ja det här blir spännande =)


måste ju visa va söt siri är med sin nya tröja (som dock är aningen liten)



sen är ju mamma och pappas gran himla snygg iår =)



Vi fick duscha Siri idag efter att hon rullat sig i nånting som inte luktade rosor direkt.


hihi!!


jag hinner nog inte skriva nånting imorn så jag önskar alla redan nu ett Gott Nytt År!!! =)

tjohej!!

Last.fm

enligt last.fm som jag blev medlem i juni 2006 så har jag lyssnat på den här låten 130ggr (då är det ju heller inte inräknat med mobillyssning och mp3lyssning..tror det blir läskigt mycket mer då, men är man en nötare så är man ;))..den ligger högst på min lista...den har legat på 1:a plats länge och det är inte det att den inte alls förtjänar det för det gör den... sjukt bra låt =)



Old Habits Die Hard

What is life...

Ni får säga vad ni vill men George Harrison var en geni...
och vilken låt detta är =)


Mitt nyårslöfte är:

att svära mindre och kanske sluta helt och hållet...sen har jag ett till också men det skriver jag inte här ;)
nån som har nått roligt nyårslöfte?

Ja då har det varit julafton igen... visst känns det ändå sådär liiiite tomt när julafton har varit och man vet att det är ett helt år tills nästa. Det är konstigt egentligen.. Men snart är det nyårsafton och efter nyårsafton kommer januari. Den rena nya och fräscha månaden =) Synd bara att jag inte fick börja månaden med att börja utbilda mig =(
Ja det kommer väl fler tåg antar jag.

Jag cyklade till Hemgården och tillbaka idag med Siri.. Jag tror hon älskar det.. Hon sprang ju ifrån mig i uppförsbackarna. Ja hon är ju duktig.
På hemgården hälsade jag på mamma och arbetskamraterna och så gubbarna och gummorna såklart. Dom blir så glada när dom får se Siri. Det är ju som kul ändå att få visa upp henne ;)
For en snabbis hem till Hanna och hennes päron också. Dom tyckte hon va såååå söt hehe!

Att det ska va så svårt att hitta ett par jeans på mellandagsrean.. jag förstår det inte... måste in i morgon och gå igenom dom affärerna jag itne hann med igår... hittar jag inga jeans har jag iaf ett alternativ på Gina tricot.
Sen nått fint som jag kan ha på nyår skulle ju va kul att hitta...men jag ska inte tro för mycket på att jag kommer hitta nånting.

Tråkigt förresten att Timo åkte ur körslaget...

Lite nostalgi låttips: Annie Lennox - Thorn In My Side
                                    Annie Lennox - There Must Be An Angel
                                    Annie Lennox - When Tomorrow Comes

tjohej!

Ja, God Jul då!


Tack men nej tack!

ja det är tacken för att man gått gymnasiet.. då kommer man inte in på utbildningar som man söker. För då prioriteras man inte... men hur många är det som inte gått gymnasiet?? Dom flesta har ju liksom gjort det. Helt jättekonstigt. Varför i hela fridens namn gick jag gymnasiet?
Usch va besviken jag är.. vad ska jag nu göra???

så det kan gå...eller nått!

igår... lilla julafton! Det ´var himla trevligt.. maten va god. Det var helt okej på coverclub/schlager klubben förutom att jag tappade bort mina kompisar där ett tag.

fin bordet:


Hanna skalar ägg:


maten är serverad:
   

En glad Madde med julklappen på läpparna (läppglans från Emma)


Sminktajm:


Folk (va gör Emma?):


Det snöade massa ute:


Hanna:


Jennö =)


Jag och Emma:




Sen åter till vädret...

wihoo! snön kommer tillbaka =)



Jag säger: "Åh jag tycker Johanna har en så fin jacka."
Älskling säger: "Du har också en fin jacka."
Jag säger: Ja, men inte lika fin som Johannas."
Älskling säger: "Du har en fin pojkvän."

hihi! ja det har jag ju faktiskt ;)

Idag blev Siri livrädd för pulkåkande små pojkar i 10års åldern... hon sprang iväg som ett spjut.. det va lite läskigt faktiskt... framför allt för att hon sprang ut i vägen just då det komme en bil...huvva!


Natti!




Lilla Julafton...

Jag tror att nyårsafton kommer bli kung... jag längtar riktigt mycket =) tror min efterrätt kommer bli mycket bra.
Iaf så blir vi ett gäng som ska fara upp till Malå till nyår.. mitt ute i skogen. Mysigt!

Igår när jag kom hem efter jobb och lite julshopping så rensade jag och älskling avloppet under diskbänken... det va riktigt vidrigt, hade typ fastnat massa nötter och ris och gud vet vad. Okej! det är oftast vidrigare att rensa avloppen inne på toaletten, men det tog nästa priset igår. För det luktade rent ut sagt spyor.. t.o.m jag tyckte det va riktigt jobbigt och äckligt...fy bubblan!

Ikväll blir det lilla julafton with my wonderfull friends Hanna, Johanna och Emma =) ska bli trevligt, så blir det ett litet julbord också. Jag måste dock in till stan och köpa en till julklapp för 25kr. Det är ju typ svårt.

i övrigt så gillar jag vårat lilla julklappsbord =)


Siri lägger sig och iakttar damsugaren... hon är inget större fan


Vad hände med snön? och varför är det plusgrader?
 

Föresten, för er som inte vet så köpte jag och Luviz en lite säng/korg till Siri härom veckan..hon gillar den =)


Sen så håller jag på att lära henne vacker tass och rulla runt.. men vacker tass går trögt, medans hon tagit stora framsteg va gäller rulla runt =) det är kul...

ha en bra helg allesammans!







bara 6 dagar kvar.

Fortfarande panik över julklapparna... 2 julklappar köpta hehe! bäst man lägger på ett kol.

Har blivit mycket jobb nu för Madde sen dom fick veta (igen) på hemgården att jag kunde jobba. Jobbade idag 7.30-14.30 imorn blir det 7-14.30. Känns bra att dom vill ha mig där =)

Jag börjar dock tappa tålamodet när det gäller skolan som jag sökt till i vår. Fortfarande har jag inte fått veta. Ringde idag men jag tror dom hade gått hem för dagen.... aja kanske kommer det nått brev imorn. Jag håller tummarna.

Sen det där som jag nämnde i ett tidigare inlägg... snälla snö försvinn inte!!! jag vill ha en vit jul den här julen... jag vill inte se gräsmattan på julafton.
Håller tummarna för att det hinner snöa lite innan och att det snöar på julafton.


Jag har suttit och kolla lite på youtube och kom in på lite Five klipp...alltså min absoluta favoritgrupp för typ 8-10 år sen =) Man blir ändå rätt nostalgisk.. hihi!





liiiite panik!

helt galet.. jag måste verkligen börja köpa julklappar nu. Julafton är ju om en vecka liksom. Snacka om att veckorna går fort och jag har köpt en julklapp...iiiik!

snö på julafton???

Jag har tänkt på en sak... det va ju rätt så längesen vi hade snö hela december här i umeå. Förra julen hade vi väl knappt snö på julafton och samma året innan va? men jag ska inte säga för mycket. Men vi borde iofs ha snö på julafton. Är ju som så tråkigt utan snö på julafton.

Va kul det va ihelgen då jag spelade five på youtube på den lilla förfesten vi hade jag jenny och hanna i petrus lägenheten. Hanna blev typ överlycklig och förklarade för mig att hon har väntat jättelänge på att jag ska börja spela fivelåtar hehe!
Hanna säger:
"alltså vet du hur många låtar vi har att lyssna på nu med dom på förfester???" 
Sen kom det även fram att Hanna älskade/älskar också five lika mycket som jag gjorde då jag gillade dom som mest. Ja på fyllan kommer allt möjligt fram ;)
Ja jag säger då det.

Idag fyllde syrrans Jonas år och jag köpte Kings Of Leons nya skiva till honom (som jag även vill ha själv i typ julklapp ;))
Fick gotårta och kaffe där på eftermiddan och Siri bjöd sig själv på potatismjöl...mmm mums! hehe!

Imorgon ska jag jobba natt på Hemgården.. alltså tisdag till onsdag. Ska bli spännande, har aldrig jobbat natt förut. Sen ger det ju som bra med pengar  =)

Nu har Buffy säsong 7 precis laddat klart.. gu så kul!

Låttips:
Kanye West - Paranoid (feat. Mr. Hudson)
Kanye West - Street Lights
Snow Patrol - Crack The Shutters
Snow Patrol - Lifeboats
Martha Wainwright - Bleeding All Over You  (mest tänkt till dig syster)




Tjohej!

Oj nu har jag varit lite dålig på att uppdatera igen. Jag har som inte haft orken riktigt.
Men jag tänkte jag skulle skriva lite nu.

Vi har köpt en lite korg åt Siri som hon verkar gilla att ligga och mysa i, men soffan är ju som bra också hehe!

hade en liten sällskapsspelskväll igår. Va riktigt trevligt, vi va ett litet gäng.. Jag, Luviz, Albin, Åström, Hanna, Johanna och Emma. Det är ju inte varje dag man spelar sällskapsspel nuförtin.  Drack lite glögg och hade lite gofika =)
Man märkte att det fanns dåliga förlorare. Men jag ska inte säga att jag inte var en av dom hehe!

Nu blir det vovvewalk!

tjohej!

"I natt jag drömde något som...."

Nu köm dom!...... sidensvansarna. Ropade jag nyss när vi båda satt vid köksbordet. Jag såg det kom en hel drös med fåglar och satte sig i rönnbärsträden här utanför.. jag såg inte direkt va det va för fåglar men efter att dom landat så fint så såg jag.
Sen skrattade jag åt mig själv i 5minuter. Såhär i efterhand va det ju som om vi väntade oss det fina besöket. Luviz skrattade inte riktigt lika mycket som jag.. men det är tur man kan skratta åt sig själv ibland...eller hur?

I lördags hamnade tydligen jag och Hanna på Coverclub. Fast det var lång kö. Men kön gick ändå relativt snabbt. Sen att vi hade fyra stycken 40 åriga tjattrande...öh ja kvinnor (inte tanter eller kärringar eller vad man nu kan kalla dom. Men eftersom dom inte va så gamla så blir kvinnor bra) bakom oss gjorde ju kö "resan" lite roligare..hehe!
Det va rätt skoj där ändå. Vi fick ju dansa så.
Redan samma kväll konstaterade jag och Hanna även att det blir väldigt mycket svårare att sjunga singstar med låg röst och låg volym...

På söndag kväll jobbade jag med mamma på hemgården 14-20. Jag tycker det gick rätt så bra =) nu va det ju så längesen jag jobbade med mamma, men det kändes ändå inte som att det va ett år sen sist.

Idag har jag tänkt mig in till stan och till körskolan.

i övrigt så drömde jag att jag hade långt tjockt hår inatt. Blev en aning besviken när jag vaknade och insåg att det bara var en dröm....suck!

Smallville nästa...


"I can goooo, with the flow"

Igårkväll spelade jag och Hanna singstar så det stod härliga till... Min röst pajjade helt och jag började förlora hehe ;) näe men faktiskt så kan ju Hanna vissa låtar mycket bättre än jag. Jag hade kanske tur i början. När hon får sjunga Queen - Don't Stop Me Now då är hon svårtslagen ;) Jag hänger väl med rätt så bra i refrängen men sen är jag körd.

Men nu när min röst heal:at lite så är jag himla sugen på att spela mer =)

Jag älskar Smallville. Oj det är så himla bra... jag hade himla svårt för Smallville förut men jag tror det va för att jag inte riktigt fattade handlingen då jag väl såg det.


Mmmm... Tacopaj kväll???

Ha en trevlig fredag! jag har ätit alldeles för många skumtomtar idag.

Vem har på sig skoterskor???

Ett riktigt hundväder. Mmm eller inte, om Siri får bestämma. Det var ingen favorit att gå i slasksnön idag. Hon höll sig till djupsnön på trottoaren som hon i vanliga fall kan va rätt så bra på att undvika. Men vi förstår henne.

Jobbade på Hemgården idag för första gången på nästan 11 månader. Kändes ungefär som att komma hem ;) Men inte för att jag inte alls trivs på Sofieborg, men jag har ju jobbat mer på Hemgården och det är ju så mycket närmare. Jag känner ju dom flesta också på Hemgården. Ja det va faktiskt nästan roligt att jobba. Fick kramar tillochmed =)
Ska jobba imorn också. Känns bra!

Sen måste jag även tillägga en liten rolig sak som hände på konsum nu när jag och Luviz gick dit. Luviz stod visserligen kvar där ute med Siri medans jag gick in och handlade. När jag sen stod i kassakön så stod en kille bredvid mig och kollar på mina skor (eller ja skoterskor som jag och Luviz mer än gärna tar på oss nu i vintertid när vi går ut med hunden, och dom är ju lätt att ta på och framförallt varma) sen tittar ha upp på mig, tittar ner på skorna igen och upp på mig och såg faktiskt en aning förvånad ut, eller ja kanske man kan säga väldigt frågande. I första anblick av skorna kändes det lite som att han  redan bestämt vad det är för sorts människa som har på sig sånna skor och när han förmodligen upptäckte att så ej var fallet var han snabbt tvungen att titta en gång till  på skorna för att för säkerhetskull se om han verkligen såg rätt. Jo det gjorde han, men vem va det nu som verkligen hade på sig skorna? bäst att kolla igen. Ja hon ja! konstigt.

Jaja! nu blir det Smallville sen sängen..

natti!

uppdatering

Ja då va det dax igen!
Kära farmor fyllde år i lördags så jag, mamma, pappa och brorsan for dit över dagen. For till näsland för att hämta lite julgrejer till farmor. Fika gofika och åt middag. Farbror och kusinerna kom även dit lagom till middan. Pappa och brorsan for ut i skogen och hämtade enligt dom riktiga kalle anka granar. Ska bli spännande och se dom sen =)

Igår blev det rätt lugnt. Tror Luviz va rätt så trött efter helgen. Blev lite återhämtning. Vi hann in till stan en snabbis eftersom det va skyltsöndag, men vi va nääästan lite för sena.. men jag hann göra det jag skulle iaf. Köpa nya sockar. lite underligt är det. För det senaste kanske två månaderna så har sockpar efter sockpar fått stooora hål i bara sådär, helt utan förvarning. Så jag tror det sista paret gick sönder i lördags. Har visserligen sånadär små sockar som bara räcker till vristen och det är ingen höjdare i minusgrader. Så 3 för 100 blev det =)

Såg The Grinch igår..hehe! den är som smårolig ändå.

Körde en stund med pappa idag också. Hann med ett ärende då. Körde förbi djurmagasinet på mariedal och köpte hundshampoo. Så nu innan middan så duschade jag Siri =) Hon va såååå duktig. Så nu har hon en så mjuuuuk och fin en päls. Luktar gott gör hon också.

Faktiskt så ska jag och Luviz äta en lyxmiddan idag. Va tänkt vi skulle äta det igår men vi hade så lite pära. Så igår blev det makaroner och korv och idag blir det ädelost fylld fläskfile inlindad i bacon och klyftpära till det =) muuums! pappa va ju snäll och kom med pära idag som kommer från potatislandet i Noseland ;)
Ska steka zucchini till också. Tror det kommer bli smarrigt.

tjohej!

RSS 2.0