Oasis splittras...

Från Noels blogg, Tales from the middle of nowhere:

Dearly beloved, it is with a heavy heart and a sad face that I say this to you this morning.

As of last Friday the 28th August, I have been forced to leave the Manchester rock'n'roll pop group Oasis.

The details are not important and of too great a number to list. But I feel you have the right to know that the level of verbal and violent intimidation towards me, my family, friends and comrades has become intolerable. And the lack of support and understanding from my management and band mates has left me with no other option than to get me cape and seek pastures new.

I would like firstly to offer my apologies to them kids in Paris who'd paid money and waited all day to see us only to be let down AGAIN by the band. Apologies are probably not enough, I know, but I'm afraid it's all I've got.

While I'm on the subject, I'd like to say to the good people of V Festival that experienced the same thing. Again, I can only apologise - although I don't know why, it was nothing to do with me. I was match fit and ready to be brilliant. Alas, other people in the group weren't up to it.

In closing I would like to thank all the Oasis fans, all over the world. The last 18 years have been truly, truly amazing (and I hate that word, but today is the one time I'll deem it appropriate). A dream come true. I take with me glorious memories.

Now, if you'll excuse me I have a family and a football team to indulge.

I'll see you somewhere down the road. It's been a fuckin' pleasure.

Thanks very much.

Goodbye.

NG.





Live Forever!!

Bye bye badman...

Imorn är det fredag =) Ja veckorna går fort då man går i skolan...


Lyssnar på Stone Roses ikväll...superbra!!!

Midnight sun

nähä! ingen som är med mig... okejokej!

men här får ni en bra låt iaf.. me like! =)


tjofadderittan!

Jag tänkte börja med att berätta att jag började skolan i måndags. Grundutbildning Florist i Vännäs. Jättekul! Har bara fått göra massa buketter, dekorationer och så. Har aldrig varit med om att en veckan kan gå så fort =) Känns bra! kan lägga upp lite bilder sen på lite grejs jag gjort på skolan.
Så skönt det är med körkort. Vilken frihet! =)

Förra fredagen så va det kräftskiva/temafest med några tjejer från jobbet. Temat va rock! jag hade sjukt kul den kvällen =) Dagen efter körde jag till hössjö till Emmas födelsedagsfika. Med mig hade jag två arbetskamrater. Hon bodde verkligen jättefint och hon hade bakat mycket gosaker! =)
Älsklingen va uppe i Björksele hela förra helgen så hur kul är det att laga mat till sig själv på lördag kväll? så jag körde till mamma och pappa (med deras bil som jag lånat för att kunna köra till hössjö). Dom hade turen att ha den årliga gårdsfesten så där fanns det gomat kvar som jag fick äta av.. tackar tackar!

igår buzzade jag med Hanna typ hela kvällen. Kul kul! =) ikväll blire fest med HannaBanana! Hon sticker ju snart till sthlm så det gäller att passa på.

Sen en liiiiiiten sak till. Det är såhär att enda sen jag va lite har jag upplevt en sak med jämna mellanrum. Händer inte alls lika ofta på äldre dar. Men jag kan ibland uppleva att allting som jag gör och säger "snabbspolas". Jag pratar jättefort och musiken och det på TV:n går fort. Människorna i tv:n pratar till och med fort. Det är en väldigt underlig känslan. Kan hålla på i några minuter.. varierar ganska mycket. Det hände mig igårkväll bl.a. när jag låg i sängen och läste, helt plötsligt läste jag skitfort, la undan boken fort, Siri suckade fort, älsklingen vände sig om fort i sängen och jag vände mig om fort i sängen. Berättade då för älsklingen vad som hände riktigt. Har som inte berättat det för nån annan tidigare och jag har oftast glömt det ganska fort efter att det hänt och sen itne tänkt på det. Allting går ju såklart i normal hastighet, men det är som att hjärnan "snabbspolar" och man gör saker innan man knappt vet att man gör det. Man kännes sig "speedad". Igårkväll va det första gången det hände på kanske ett år och nu idag tänkte jag bäst jag googlar och kollar om det är fler som har varit med om det för jag har som tänkt att jag är själv om att uppleva det, men det visade sig att jag inte är ensam, verkar va många som kan uppleva liknande och exakt liknande sak som jag. 
En sak till, jag kunde även ibland när jag va liten tvinga fram just sånna stunder för jag tyckte det va lite coolt, men samtidigt kändes det ju helt fel. Oftast hände det också när jag va själv.
Nån som känner igen sig?

????

Jag har inte riktigt förstått det är med kommentarerna på ens blogg. Om jag nu får en kommentar av en annan bloggare ska jag då svara på min egen blogg eller på person som kommenterats blogg?

Körkortet

Idag kom brevet på posten.. brevet som innehåller avin så jag kan hämta mitt körkort på posten =) gu se kul!

känns nästan lite overkligt.. att jag faktiskt har körkortet nu.

I tisdag så va föresten jag och älsklingen och plockade hallon.  Tror vi fick ihop en liter ungefär. Blev inte riktigt 2 burkar sylt, men alltid nått!
tydligen så hade det varit folk och plockat på det där stället i en vecka enligt en gubbe som gick förbi. Men det va ju som lite småkul ändå. Man hittade ju några riktigt fina. Men fy va äckligt det är med larverna som är i vissa... blä!

 

helt galet!

Stackars Michael =/ ser riktigt läskigt ut...



Håret är nu nästintill svart..

Körde gamm mazdan i förrgår.. det va kul! gick bättre än väntat.
körde till och från syrran.. dock inte själv! Luviz va med också ;)

älskling hjälpte mig färga håret igår också.. blev bra tycker jag =)

Nu ska jag in till stan och kolla lite kläder inför kräftskivan med rocktema nu på fredag med några tjejer från hemgården.. tror det kommer bli hur kul som helst =)

tjohej!

Idag!

Idag måndagen den 10/8-2009 tog jag körkortet =)
Som ni alla vet var ju uppkörningen redan avklarad det va bara teorin som gick lite sämre, så tredje gången gillt helt enkelt =) 53p och 52 är godkänt. Va sjukt nervös denna gång, vågade knappt klicka på "rätta provet" knappen. När det sen faktiskt stod godkänt så blev jag alldeles skakig hehe! men så skönt att detta är ur världen ;)

Påväg hem (på cykel) såg jag 013...

tjo!

GLORIA!!!



sjukt bra låt! =)

tyvärr!

Inget körkort... kuggade teorin idag också. 51 poäng och 52 är godkänt..surt!
nytt försök på måndag.

såg 012 idag =)

Not FRAGIIIIILE!!!!!

För ni som missat så klarade jag uppkörningen =)

fy tusan vilken rolig helg det har varit... 1959 festen vi hade i näsland blev riktigt lyckad =)
Gick bra för mig att spela basen också..
Kommer upp lite bilder sen.

håll tummarna för mig på ons för då har jag teoriprov igen ;)

tjohej!

RSS 2.0