Vad hände?

Ja vad hände egentligen med Edward Furlong?
Han va man ju lite småkär i som liten... men nu? not so pretty anymore.





sen påtal om annat... detta tyckte jag va rätt coolt www.prettygreen.com

Idag blir det jobb 13-17 på Hemgården.. antar att det är nått möte så jag och förmodligen nån till vikarie får hålla ställningarna då ordinarie personal inte är på plats. Men det är ju som aldrig fel att jobba dom där timmarna.. varken ska man väcka dom eller lägga dom för natten.. rätt soft! men fika blir det och middag.

Jag och älskling borde verkligen fara och handla idag... det ekar i både kyl och frys.


If I Had A Heart...

Fever Ray

 

Det va lampskärmar på scenen också om ni undrar...
Fever Ray va bra!


Är det bara jag som blev tillsagd som liten att INTE tvätta händerna med diskmedel? det va ju inte alls bra att göra det. Är det inte bra eller va det bara nån som inte ville man skulle slösa på diskmedlet?


En sak till.. Jag är väldigt taggad på Peace & Love i sommar. Jag ser framemot det och jag hoppas verkligen att vi tar oss dit =) skulle va himla skojigt!

Ha en bra måndag!

UmeåOpen helgen är över....

helgen har varit mycket trevlig med bra musik och trevligt sällskap...
jag orkar faktiskt inte rabbla upp vilka artister som va bättre och sämre...
men en sak är säker. Siri har haft det bra ihelgen med mycket aktivitet märker vi... hon har varit ruskigt trött idag ;) hehe! men det är bra... vi gick en långpromenad mitt på dagen i i20skogen och efter det har hon i stortsett varit totalt deckad...men det är skönt att ha henne hemma nu igen.. vi har riktigt saknat henne.

Hon försökte rätt tidigt att hoppa upp i sängen...men hoppade ner nästan lika snabbt... man kan ju alltid försöka liksom. Hon får ju iaf sova soffa och i hennes korg och det är ju inte helt fel det heller.

Kul att träffa Linnea också...riktigt trevlig =)

Jag drack nog en drink för mycket igår men har ändå mått prima idag..skönt!

Fever Ray hade för övrigt en grym ljus/laser show...ska väl lägga upp en bild lite senare

hejsvejs!

Säljes!

Nån som vill köpa en umeåopen biljett för 450kr?

Vi har ju lyckats att köpa en biljett för mycket insåg vi igårkväll...

UmeåOpen helg!

Igår hade vi en liten mjukstart vad gäller UmeåOpen.. Jag Luviz Albin och Luviz broder Josef åt middag här.. kyckling med ris och sås! Vi såg Industri Royal och John ME och for hem.. Jag tänkte att det inte kan va så kul att jobba i den alkoholfria baren... hon blev typ glad när jag kom och beställde en cola..hehe! jag va väl den enda på hela kvällen...

Jag och Josef hamnade på vimmelbild...kanske inte så kul men vi ställde upp iaf :P http://www.umeavimmel.se/?page=events&pid=22&eid=210



Snart kommer Annelie och hämtar lilla Siri.. hon ska vara hundvakt åt oss ihelgen... Så va kul det ska bli för hon att träffa Abba och Saga igen.. va ett tag sen sist.
Väldigt snällt av Annelie att erbjuda sig själv som hundvakt. Det tackar vi för.
Kommer nog kännas tomt här hemma utan henne... hon sover ju inte borta varje dag direkt hehe!

Tjohej!

ja lite bättre känns det då...

Wihoo! imorn är det torsdag.. gu se roligt! men först ska jag jobba 7-13.30. Känns bra att få jobba lite, men nu har jag inte jobbat på typ en vecka så då känns det ju alltid ändå liiiite små jobbigt...just det här med att stiga upp 05.30 =/
men jag tror dagen kommer gå fort nu när man har nått kul att se framemot... UmeåOpen i detta fall =)

Jag började se fantastic 4 men njaa va inte alls på humör så nu blir det smallville istället och sen sängen...hehe!

Jag tycker det känns rätt bra att kolla på du är vad du äter ibland för då känner man sig direkt väldigt nyttig i jämförelse ;)

nattinatt!

snart är det torsdag

fint väder idag också =) härligt! blir nog en längre promenad med hunden sen. Snart är det torsdag och då är det dax för UmeåOpen. Jag känner mig riktigt peppad.
Lite tråkigt bara att älsklingen kommer komma hem lite sent på fredag från Sundsvall, han ska ha tenta där då. Det blir lite konstigt där på fredan...tror han inte kommer komma hem fören 19 på fredag.
Men på lördag ska vi kanske äta ute med Albin innan själva UmeåOpen.. jag hoppas! skulle vara najs.

Ska ringa pappa och höra om vi kan köra lite idag med.

Jag håller ju som dom flesta vet att kolla på smallville... jag tror jag blir tokig är ju på säsong 8 nu 2 avsnitt efter USA.  Det händer ju sjukt mycket jag sitter mest och är irriterad på allt som händer.. men jag kan ju inte sluta se heller ;)


Bjuder på lite bilder från då vi var i Björksele.

       

1. Vi drack kaffe i solen
2. Siri ville INTE va med på bild
3. Morgonpromenad i det fina vädret
4. Siri på skaren
5. Vi bakade muffins utan ägg för vi kom på att vi ville baka muffins 18.10 och affären i björksele stänger 18 alla dagar... men goda vart dom =)


Nu ska jag köra lite bil

ha en bra onsdag allesammans!

dagen såhär långt

Gomorron gomorron gomorron!!!

Vilket fint väder det är ute idag... man blir så glad. Luviz har precis farit iväg till garaget för att fixa nå kullager på mazdan. Själv ska jag snart dra iväg till SF där ams ska ha nån information om olika utbildningar.. Tänkte det kan ju va intressant eftersom jag söker som en tok efter en utbildning som passar mig. Kanske finns det nått för mig som ams kan erbjuda. Men nu är inte förhoppningar allt för höga för det är ju liksom ams vi pratar om.

Sen ska jag hem igen äta lite lunch för att sen ta med mig Siri och gå till Hemgården, möjligtvis möta Hanna där så hon kan söka jobb där...skulle va kul om hon också började där =) Sen när mamma sen slutar vid 14 så åker vi hem till mamma och pappa och jag ska kolla i haléns katalogen och se om jag vill ha nått också så att mamma sen kan beställa.

sen är dagen rätt så oplanerad!


här kommer lite bilder från min och Hannas födelsedags-myskväll i fredags..

   

1. förrätten
2. Hanna matchar med våra milkshakedrinkar
3. fina milkshakedrinkar på snaskbord :P

ha en bra dag allesammans!

Vårkänslor

Är det bara jag som fastnat helt för programet Halv Åtta Hos Mig? Jag blir rätt purken om jag missar det...faktiskt! Jag tycker det är jättekul att kolla på det...fast man vill ju oftast bara smaka på allting. Men kommentatorn är ju nästan det bästa med hela programmet ;)
Nu sitter jag bara och väntar på att det ska börja...

Jag undrar om våra gäster från förra våren kommer att komma även denna vår...
dom trampade runt här på sandbacka...bilden togs den 14:e april förra året så det är bara och vänta och se =)




Jag längtar sjukt mycket till sommaren jag får nästan ont i magen... fast jag kommer jobba hela sommaren dock, men sånt får man ta ibland.
Jag tänker va kul det kommer bli att få ta med Siri till stugan. Då får hon åka båt och bada och springa i skogen.. ja det ser jag verkligen framemot =)

Stugan here I come (om ca 2 månader)





tjao!

nyklippta Siri

Nu har vi klippt Siri och hon blev så fin så

 

fast där var fortfarande tassarna oklippta och nu när även dom är klippta så har hennes fötter blivit "grisfötter". Väldigt sött

såhär fin va hon när vi va i Björksele förra helgen

 

kass

ja dålig uppdatering som vanligt... nu ska jag bara skriva lite snabbt för att visa att jag finns hehe!
I fredags köpte jag äntligen min umeå open biljett.. inte en dag försent om man säger så =)

i fredags hade jag och Hanna är riktigt trevlig kväll tillsammans (eftersom Hanna fyller år idag) med god mat och vin och milkshakedrinkar =) Luviz va i Sävar under kvällen... 
Kvällen slutade på TC och ja det va väl sådär va... va rätt dött där men vi hade rätt skoj ändå.

Jag och Älskling såg Spirited away igår kväll...



den va himla bra... helt klart sevärd! =)

nu är det natta!
godnatta!

En liten rolig konversation...

Igår kväll kom Hanna hit och vi planerade fredagen tillsammans. Hanna fyller nämligen år på söndag och nu på fredag ska vi ha en liten tjejkväll med god mat och vin. Hanna sitter och bläddrar bland kanalerna på TV
och när hon snabbt bläddrar förbi tv4 så ser man en stor grön ö ute i ett hav.. (jag tänker direkt på robinson) det gjorde tydligen Hanna också men hon fick för sig att det hette nått helt annat..

Hanna - Snart så börjar ju Robin Hood
Madde- (skrattar och reser sig upp från stolen och går in i hallen)
Hanna - Vadå?
Madde - (går in i rummet igen) Va sa du att det va som började?
Hanna - Robin Hood!
Madde - (skrattar och frågar) Du menar inte Robinson?
Hanna - Ja just det...
Hanna & Madde- (skrattar hysteriskt)


Det roliga va att hon lät helt allvarlig och dessutom sa jättefel två ggr =)





 

Ja visst är den en viss likhet?

Nu kom Hanna in genom dörren

Jag ska bjuda på två små söta bilder på en liten söt och varm Siri =)

 


In the summertime

Ah det är riktigt härligt väder ute idag... har suttit på altanen nu ett tag och lätt börjar man drömma om sommaren och allt som hör till...snart är det april och det känns himla trevligt.. för då är det snart maj och 1:a maj då brukar all snö i stortsett vara borta...härliga tider.

För övrigt så ställer man fram klockan den 29/3 i år... UmeåOpen helgen som vanligt. Då ställer vi även fram utemöblerna ;) jag undrar hur det blir med alla nattbussar då?


Åh va jag längtar till sommaren....






solen skiner iaf...

Idag har Madde träningsvärk... men samtidigt känns det rätt bra =)

att det ska va så svårt att komma på vad man vill göra med sitt liv...jag letar och letar utbildning som kanske skulle passa mig men jag hittar ingenting. Blir så less!


Tisdagen den 17/3 2009

Lite dålig på uppdateringen ser jag...sorry! Jag hade ju ingen dator i björksele.. kunde ju inte direkt beslagta Luviz dator heller eftersom han behövde den då han pluggade inför tentan han hade i Lycksele igår. Vi fick iaf se melodifestivalen via internet...så det va ju tur iaf =) men ingen beck på söndan.. det har ju som blivit lite av en söndagsgrej.

Lite bilder från helgen kommer lite senare!

Igår kom vi iaf hem från björksele/lycksele... blev en lunch/middag där vi 15 tiden...åt te och smörgås på kvällskvisten och kollade på Bolt =) den va jättebra tycker jag!

Igår fick Luviz hämta Della hos hans syster eftersom hon är sjuk och orkar inte gå ut med vovve så nu har vi två hundar och det går bara bra. På morgonen har jag försökt att städa lite..speciellt inne i köket. Sen har jag tvättat och bakat bröd och snart ska jag iväg till simhallen och möta upp Hanna för att sen träna lite och simma lite.. ska bli skönt! bara längtar efter känslan efteråt...va ett tag sen man hade den känslan..inte bra egentligen. Men nu ska jag bli duktig igen...nån dag far jag nog hem till mamma och pappa och trampar lite på mammas trampmaskin ;) ska kanske även då passa på att sola lite solarium, man är ju blekare än blekast just nu.

Sen iaf efter träningen ska jag och Hanna gå på konsum och handla lite till middagen ikväll.. sen ska vi kolla på Gossip Girl =)

Ha en bra dag allesammans!!


klant

Nu är jag och älsklingen i Björksele.. ska snart bege oss ner till älven för att se starten på vindelälvsdraget =)

men jag ska bara skriva av mig lite här på min blogg om hur arg jag är på mig själv... Jag tog med mig min dator men inte laddaren till min dator och min dators batteri håller ungefär en timme utan laddaren... alltså inge länge alls. Men att tänka "Jag packar ner den sen" är aldrig bra. Speciellt om man heter Madelene Andersson. Sen nu funkar inte ens TV:n här uppe i Björksele och Luviz har ju tänkt plugga nu innan tentan han har på måndag så jag hade ju tänkt se serier... men några kan jag ju iaf se på Luviz dator så helt lost kommer jag nog inte vara.. men jag hoppas att det löser sig med TV:n nu. Luviz ska ringa supporter på canal digital och höra vad dom säger.. man måste ju se finalen på melodifestivalen.

Ja kanske uppdaterar jag lite senare...

Ja, jag kan helt enkelt inte rå för det....

En av alla anledningar till att Buffy är en av mina favorit serier ;)



Jag älskar Buffy! Jag vill inte se klart säsong 7. Jag kan ju inte se om alla säsonger igen... då har jag ju sett det 3ggr.. det är liksom inte så kul den 3:e gången kan jag tänka mig.


Nu åter till Halv åtta hos mig.

Rock a doodle me mej...

Nån som kommer ihåg den tecknade filmen Rock A Doodle? Om tuppen Chanticleer och pojken Edmund som blev en katt... det va typ min favorit film i mina yngre dar =) va nån typ av musikal....
Jag blev så nostalgisk när jag började tänka på den så nu har jag laddat ner den =)








Make your mama so proud...

Lätt dagens låt...


The helg som nyss was...

Helgen!!!

Fredag:
* Shoppade kläder med Hanna
*Träffade Annelie på Godishuset och handlade godis och snicksnackade
*Grillade och åkte pulka i Sävar och åt massa godis.
* Siri sprang som en tok hela kvällen

Lördag:
* Var hemma med Siri p.g.a. hon hade himla ont i tassen. Skulle egentligen till Vännäs Big Jump.
* Siri sov i stortsett hela dagen
*Gjorde oss iordning för kvällens bravader
* Körde Siri till mina föräldrar för dom skulle vara hundvakt och som tur va haltade inte Siri lika mycket längre (skönt)
* Vi körde hem igen och då kom Erik och hämtade oss. Det bar av till Frida och Sparv på Carlshem där det va fest. 
*Tacos sen melodifestival och alkoholintag till detta.
* Då tiden närmade sig 23 tiden kom dom flesta fram till att vi skulle på rex dom tre som inte ville dit drog till coverclub.
* Vi dansade i storsett hela kvällen sen på rex... skojsigt!
* Luviz & Åström kollade in en strumpa.

Söndag:
* Luviz pluggar
* Jag hänger hos mamma och pappa och äter även middag där
* Jag blir hemskjutsad och får även hem min nya fina Bas =)
* Blev även ett mycket fint axelband

  


Idag:
* För ni som undrar så verkar det iaf inte bli sämre i Siris tass...

tjo!


Veckan!

Nu har jag varit slarvig angående uppdateringen av denna blogg...

men veckan har bestått av... ja inte sådär jättemycket! Men den började iaf med att jag bjöd hem Hanna på middag och det bjöds på indisk kryddad kycklingfilé i lergryta...smarrigt tyckte jag och jag hoppas älsklingen och Hanna också gjorde det =) 
Luviz tröja förstörde det fina med dukningen en aning.

                            



Jag jobbade på hemgården onsdag och torsdag.. idag alltså! gick bra. Känns alltid rätt bra att tjäna pengar. Men jag letar och letar efter utbildningar jag kan tänka mig att gå, men jag tycker det är skitsvårt att hitta nått eller framför allt komma på vad man vill så man iaf har nått att gå efter.

Denna vecka har jag varit alldeles FÖR choklad/godissugen...
         
                          
 
                                           
Galet! jag skulle va duktig denna vecka och inte äta nått "snask" innan helgen... nu har jag väl egentligen inte varit jättedålig men det har ju slinkit ner lite choklad och en och annan chokladmuffin och mockarutor...INTE bra!

Imorn ska jag in till stan med mamma och pappa... vi ska på nån musikaffär som pappa vet om... pappa ska kolla på en sladdlös mick och så kanske vi kan kolla lite på elbaser om det nu är så man säger. Sen ska jag träffa Hanna och anmäla mig på mimer så vi kan anmäla oss på matte B´på distans samtidigt också. Blir att ta en sväng på systemet också. Sen ska jag träffa Annelie på godishuset 15.10 för framför allt godis handling men sen även att träffa just Annelie, för det va ju nästan FÖR längesen nu. Det blir nog trevligt.

Såhär snygga skor har jag på mig då jag är ute med hunden...oftast!

                             


Helgen ser jag framemot! får bli en uppdatering om helgen senare i helgen...
Så får ni alla också ha en bra helg såklart!
tjo!


Strawberry fields forever

Ja nu är det Beatles för hela slanten....

Medans jag duschade Siri för fullt ringde dom från Godishuset. Alltså jag hörde inte att dom ringde. Men dom lämna iaf ett röstmeddelande. Jag lyssnade på det och det visade sig att jobbet gick till nån annan. Inte så förvånad. Va ganska säker på att dom skulle ta nån annan. Kände mig rätt dum när dom frågade dom där frågorna till mig hehe! svåra frågar för nån som aldrig jobbat inom just handels förut. Förmodligen va han/hon som fick jobbet mer erfaren inom yrket om man säger så.

Iaf! vad har Madde gjort sen sist? Jo på lördagkväll så gick jag på bio med Hanna. Vi såg Borta bäst, hemma värst. En klassik amerikans komedi i sin helhet. Lättsam, lite pinsam i mellan åt. Man fick skratta och det va ju det vi var ute efter så =) den va bra helt enkelt! jag frös som en ja jag vet inte men jag frös väldigt mycket på vägen hem.. fy bubblan! va inte ens kallt egentligen men -5 och blåst är ingen höjdare speciellt om man bara har converse på fötterna.

Igår va det födelsedagsfika för mamma och syrran hemma hos ma&pa. Blev fika, middag och sen tårta =) det va trevligt!
en liten lekstund i lekparken blev det också med syrran, Hampus, Luviz och Siri. Hon ville hemskt gärna också upp på alla klätterställningar.

Idag är det inte så roligt väder.. men hunden måste ut iaf! Just innan utgången med lilla Siri upptäcker jag att kycklinfileérna vi köpte va marinerade... aah! det går ju itne om man ska göra indisk kyckling i lergryta till middag.. så jag gick till affären och siri fick såklart följa med. Hon är så duktig ¨på att vänta utanför affären.
Jag har även bjudit Hanna på middag idag. Sen ska vi kolla på Gossip Girl =)

Kanske är det bäst att köpa biljetter till UmeåOpen!

Nån som kommer ihåg det här spelet??? =)



tjo!

RSS 2.0