Nu är det torsdag igen

Veckan gick alldeles för fort. Panikbaka muffins är inte jättekul. Dom blir iaf fina och så går det ju rätt fort och röra ihop smeten.

Imorgon blir det nog en trevlig dag. Ska visserligen baka mer muffins och fara med dom till skolan och så försöka plugga lite innan det blir kväll. Kvällen kommer innehålla middag på allstar med våra 18 åriga kusiner + deras kusiner och så respektive. Vi bjuder våra kära kusiner på mat och dricka. Är dax nu när dom äntligen är 18. Tror vi blir 10st så det blir najs! =)

Igår på skolan körde jag en stor traktor, satte på en släpp som jag sen dessutom backade tillbaka på plats =) gick skitbra.

nu har jag precis gjort en supergod paj (ätit den) och en dubbelsats blåbärsmuffins och nu ska jag ut med hunden. Hanna kommer strax och vi ska kolla på Gossip Girl.

Tjohej!

Helgen som va.

Då va det måndag igen och känns som att denna vecka kommer gå fort, lite för fort är jag rädd för.

Helgen har varit lugn, har blivit TV tittande och filmtittande.
Åt tacos med älsk och hans bror i lördags i Sävar och glodde sen på film hela långa kvällen. Skönt att ha ett helt hus för sig själva som har en platt-tv och en boxer som innehåller canal +. Med godiset framme blev det först Sweeney Todd och sen Benjamin Buttons otroliga liv och så avslutades det hela med slutet av Eagle Eye =)

Sweeney Todd va ju smått annorlunda. Va ju inte riktigt som man trodde att den skulle va. Men helt okej. Johnny Depp är ju för det mesta bra. Va ju ganska blodigt.





Benjamin Buttons otroliga liv tyckte jag va en mycket mycket fin film. Hade ofta gråten i halsen =)
Har ni inte sett den så se den. Brad Pitt är ju faktiskt bra.


Lördag förmiddag

Tänkte mest bara visa att jag lever. Jag har tänkt skriva flera ggr, men jag har som egentligen inget speciellt att skriva.

Förra helgen va riktigt kul. Trevligt att umgås med släkten.

veckan har gått otroligt fort faktiskt, trodde den mest skulle kännas dryg och lång efter påsklovet men den flöt på bra. Min käraste har jobbat över lite i veckan och kommit hem senare än vanligt då han jobbar dag. Jag blev sur då han helt plötsligt kom hem 18 utan att säga nått. Vilket jag sen tyckte va lite korkat, det va ju självklart kul att han kom hem tidigare lite sådär överraskande men hade jag vetat det hade jag ju sett till att middagen va klar då han kom, va mest det =)

Jag har fått en ganska stor uppgift av min kusin som gifter sig den 3:e juli. Jag ska nämligen göra hennes brudbukett + tärnbuketterna så jag är lite nervös, men jag tror det kommer gå bra ändå. Buketten måste ju hålla liksom ;)

Nu är det helg igen och jag känner mig lite rastlös. Vill hitta på nått men det lär sluta med en kväll i soffan. Igår fredag fick jag och älskling middag hos mamma och pappa som bjöd på grillad entrecote =) det är aldrig fel, sen glodde vi på tv tillsammans med mamma och pappa fram till 22.45 ungefär och då drog vi hem.



hoppas alla har en bra helg!

Flipp

Fredag är det idag. Känns som torsdag, men jag lyssnar på p3 och då vet jag att så är inte fallet. Fredag i p3 är flipp eller flopp och återvinningsintervju i p3 populär =) det gillar jag. saknar dock introtävlingen som alltid va på fredagar förut, det om något va fredagskänsla för mig.

Älskling sover över i övik inatt eftersom han förmodligen kommer jobba dag imorgon och måste stiga upp 5 imorgon isånafall för att komma med bussen 05.45 och ikväll skulle han komma hem 00.05 och han känner väl att det inte riktigt är värt, han får mer sömn om han stannar i övik så nu ses vi inte fören imorgon kväll. Känns lite tråkigt men det går nog bra. Blir fredagsmys hos syster ikväll =)

Imorgon firar vi mina kusiner som fyller 18. Det blir trevligt. Har hört rykten om buffé. Låter inte helt fel.

Näe nu måste jag städa lite och byta ut julgardinerna i köket till lite mer vår/sommriga gardiner.

ha en bra fredag alla!

torsdag

Känner mig sjukt rastlös idag och därför känns det extra jobbig att göra hemprovet som det är tänkt vi ska göra denna vecka.

bara att ta tjuren vid hornen antar jag.

måste ju ändå stänga av radion nu när det blir brunchrapporten..usch klarar inte av det programet, vet att det är den hemska programledaren Henrik Torehammars röst och hetsighet som jag inte klarar av.








Madde <3 Vampyrer

Nu luktar det ny bakat bröd i lägenheten, mums! Solrosfrallor blev tydligen en succe i detta hushåll ;)
Har just varit ute på en springtur med siri duschat och nu softar jag i soffan och ska glo på vampire diaries. Me like! ;)







Idag har jag jobbat på hemgården, tyckte det gick bra men det gör det ju oftast tycker jag.
Härligt med lite extra pengar!
tjohej!


Mycket blire ibland

Har hänt en hel del sen sist jag skrev. Har tänkt skriva flera ggr men jag har inte riktigt haft motivationen.

Det har varit födelsedagsfest, klassåterträff, Tender Hooligans har spelat på Scharinska och jag har varit på Wärdshuset i Bjurholm och kollat på en kompis band Finn Fem Fel, har umgåtts med familjen och så har jag självklart varit i skolan och fått köra lite traktor =)
Men nu har jag påsklov. Riktigt skönt!

Nadja och Maria har varit hemma och det är aldrig fel =)



Firade påsken med familjen i Näsland, det va trevligt



Nu ska jag äta lunch och sen ska jag och Siri ta en promenad med Ida och Wille på strandpromenaden.

tjo!


RSS 2.0