ibland är det orättvist

Idag jobbar jag delad tur. Det är faktiskt inge kul, speciellt när det är så fint väder. Jag vill att helgen ska vara slut, men icke sa nicke, jobbar ju 7-16 imorn..suck! men helgerna då man jobbar brukar ju visserligen gå ganska snabbt...

På tisdag ska jag klippa mig och på onsdag följer jag med min kära till sundsvall, han ska ha tenta och jag ja jag ska väl bl.a. gå på Ikea =)

tjohej!


Men hur bra som helst kanske...

Det här är kanske bland det bästa som spelats in...



så bra att det nästan blir vackert...


Spännande

Åh jag blir ju inte lite sugen =)

http://www.umea.se/forslunda/utbildningar/vuxenutbildningar/tradgardsutbildningar/tradgardgrundutb.4.13c1b69101a982ca2a800042505.html

Verkar himla kul och jag hoppas jag blir antagen...


låttips:
Tiger Lou - Ten minutes to take off

Gomorron, gomorron!

Idag jobbar jag 8.00-17.30 och det känns sådär lagom segt. Men det går ju bra, det vet jag ju. Jag är iaf ledig imorn. Steg upp rätt tidigt och åt frukost med min finaste pojkvän fast jag inte började fören 8.00, jag steg upp 6.20 ungefär. Så nu sitter jag här och slappar och väntar på att jag kan börja cykla till jobbet och det är nog rätt så snart. Tar ju en kvart att cykla ungefär.

Igår gick mina solglasögon sönder.. så typiskt! =(
Måste köpa nya nu ju.

Ha en bra torsdag!

ohoooo!

NU! äntligen vet jag hur man lägger upp youtubeklipp på ens blogg.. Tack Linnea =)

så nu blir det premiär. Kanske inte roligaste klippet men en MYCKET bra låt ;)

Tiger Lou - Functions



Uppdatering:
Lägger upp ett till klipp på yttligare en grym låt. Detta klipp är lite roligare.

You Colour My Life...

Min andra hälft är bland det bästa som hänt mig och han har nu flyttat in med mig på riktigt...känns hur bra som helst. Förutom dom fulla kartongerna som står och tar plats.. ska ta tag i dom snart.
Jag tror på Kärlek vid första ögonkastet eller iaf tendenser till kärlek vid första ögonkastet.. hihi!

Tack Storsjöyran för att du finns ;)



http://www.lastfm.se/user/idlersdream_


Idag är det fint väder och det va ritktigt härligt att gå hem från jobbet.



En famn för mig...

Oj va fort ens liv kan ändras. Det handlar om sekunder och hela ens värld faller i spillror eller helt enkelt får en drastisk ändring. Kan va nått positivt eller nått negativt. Men det känns lite läskigt. Vad som helst kan ju hända på bara några sekunder.
Näe orkar inte analysera. hehe!

Jag tycker inte att ordet "störd" är ett lämpligt ord att använda om man är krönikör och det handlar om en människa eller människor i krönikan som personen skriver. Speciellt när man inte vet nånting om människan förutom det ytliga och vad människan har för kläder.
Att skriva i en krönika med nått i stil med: Han hade röda tjejskor på sig och första tanken var att han måste vara störd. Det känns såååå fel. Jag hade kunnat ha förståelse om personen i fråga alltså krönikören va 14 år och skrev sådär. Men en vuxen människa?? Näe. Det låter så fruktansvärt obildat. Men det är bara vad jag tycker.

Jag och Hanna har haft en trevlig dag idag förutom att vi hyrde en mycket udda film och när filmen slutar så tänker man: Jaha då har man sett ännu en film i onödan
Det är ju så tråkigt..

Nu ska jag hoppa i säng! Hoppas Simon kommer och lägger sig nu också....

natti!

oops!

Glömde en viktigt del om gårdagen... vi städade som sagt simons lägenhet igår hela dagen.. där vid 20.30 ungefär började vi bli en aning hungriga eftersom vi åt lunch klockan 15 typ nånting däromkring! Så jag och Simon bestämde oss för kinamat och ringde och beställde 4 små rätter på eurasia för avhämtning. Det mina damer och herrar var heeelt klart dagens höjdpunkt ;) det va med andra ord riktigt gott. Hon som tog betalt va himla trevligt och va fint dom har fått det på eurasia =)

ikväll åt jag och Simon på frasses eftersom även denna dag har bestått av städning av lägenhet och en liten snabb visit till Simons farmor och farfar och fikade pga morsdag =) tillbaka till lägenheten på ersoba.. men nu är faktiskt det sista gjort. Tillbaka till frasses. Det var en mycket rolig "man" på frasses och åt och det roligaste med  hans besök på frasses var att han helt plötsligt väldigt snabbt reste sig från hans plats och gick fort bort därifrån och det visade sig att han behövde släppa lös lite.. det sprakade och brakade ljudligt inne på frasses och jag och Simon hade väldigt svårt att hålla oss för skratt det va riktigt jobbigt och jag försökte gömma mig i servetten men det blev inte så mycket bättre. Man fick helt enkelt försöka tänka på nått annat och Simon började prata om en skata utanför Frasses.. hehe! ja det va helt enkelt mycket kul, skrattar åt det fortfarande.

Nu ska vi lämna lägenheten på ersboda för gott..

tack och hej!

usch usch!

vad är det för fel på europas musiksmak?? ibland så undrar  man ju verkligen...

Frankrike, Armenien eller Turkiet skulle vunnit =)

aja!

nu ska jag och Simon köra hem till haga/sandbacka med några kartonger härifrån Ersboda..

godnatt!

det man inte vet mår man inte dåligt av

Igår blev det grillning i Röbäck med Simon, Sparv, Åström och Erik. Jag tycker jag och Simon va duktiga som cyklade dit och tillbaka =)

Nu vet jag varför jag helst vill ha hörlurar då jag är ute och går, cyklar eller åker buss. Speciellt då jag går eller cyklar. Nånting som jag inte gillar eller i varje fall har väldigt svårt för är när "småglin" och andra dryga människor frågar saker eller kommenterar nånting eller är bara sådär små dryga som dom kan vara och man får den känslan att man inte riktigt vet vad man ska säga eller svara eller reagera. Med hörlurar så slipper man det. För då slipper man kanske sen tänka kanske skulle jag sagt så eller gjort så osv. Då behöver jag inte ha dåligt samvete eller ha ångest eller ångra det jag gjorde för då hör jag inte sånt och det man inte vet mår man inte dåligt av ;) hehe!

Har börjar städa ur Simons lägenhet idag. Har varit här i nästan 8 timmar och jag har i största del spenderat den tiden i köket och nu är jag väldigt less och jag har ont i min stortå =( inte kul. Blir att vi är här ikväll (ersboda) och städar lite smått medans vi kollar på euroversion song contest.
Ska nog snart fråga Simon om vi kan fara och handla nått gott också hihi!

ha en bra kväll!

tjo!

jag har fått medalj

Då har man varit med och gått 5 kilometer i Blodomloppet då =)

imorn är det fredag.. skoj!

nu väntar sängen!
godnatt!

Förändring...

Idag färgade jag håret! blev riktigt nöjd faktiskt och eftersom det va så länge sen jag sist färgade håret så syns det ju verkligen att jag färgat håret också och det är kul =)

Vad tycks?




Igår blev jag ju kanske lite besviken. Skulle installera the sims 2 på datorn och när jag ska skriva serienumret så kom jag ju såklart på att min informationsbok som följer med spelet och där även serienumret står är borta. Har inte sett det på evigheter. Men lite glad blev jag ändå då jag insåg att man kan skicka skivan till electronic arts i upplandsväsby så kan då identifiera skivan och skicka tillbaka skivan med rätt serienummer =) det är ju kanon!

Simon säljer sin 240 ikväll. Snabba ryck!


låttips:
David Gray - Babylon

tjo!


Jag följde dig längst vägen den natten, så vuxen i din hand...

Börjar med ett låttips:
Melissa Horn - Kvar i nått jag lämnat

Jag måste verkligen köpa hennes skiva.. hon har en helt underbar röst.



 
 
 
 
 
 
 
Nån som vill köpa en undulat?


Summer on the Holme

Jag längtar så otroligt mycket tills vi kommer kunna börja vara i stugan.. på riktigt =)

Bada, fiska, grilla, umgås, mysa, inta alkoholhaltigt framför brasan nere mot vattnet.. ååh underbara tider.

bjuder på lite fina bilder stugan/storarmsjö/bjurholm och från farmors hus i Näsland / Bjurholm=)



 utsikt från stugan   bild mot lillholmen



 
Hos farmor:

 utsikt från hennes tomt   utsikt från baksidan av huset

 Man ser halva huset bakom logen =)



tjo!!






homebaked pizza

Igår gjorde jag och Simon hemmagjorda pizzor. Blev ju hur goda som helst. Vi gjorde en bacon, banan, lök och curry pizza, en med salami, svarta oliver, paprika och lök pizza och så sist men inte minst en tacoköttfärs, lök, paprika, svarta oliver och creme fraiche pizza =)
Det va ingen av pizzorna som va ni vet inte lika god som dom andra pizzorna pizza ;) utan alla blev i stortsett lika goda. Goda på sina egna sätt.

Nu har jag tagit tag i saken och ringt till a-kassan och värden. A-kassan vill ha arbetsgivarintyg från den 1:a april 2007 till den 27:e april 2008. Det är ju helt crazy men okej då vet jag det iaf och så vill dom ha en anmälan om arbetslöshet. sånna papper finns tydligen på ams eller ams hemsida.. får kolla upp det.
Jag hörde med värden om det fanns nått skärmtaksplats över så Simon kan ha sin bil där och hon skulle kolla upp det och det låter bra =)

Ha en bra dag allesammans!


what's the point?

Varför ska man blogga egentligen? ibland känns det som att det inte är nån mening med det. Är det för min egen skull.. så jag kan få skriva av mig lite kanske.. aja!

Jag ska iaf nämna att jag tänkt lämna in en sen ansökan till en vuxenutbildning som är en grundutbildning, trädgård =) tror jag skulle tycka att det va roligt. Startar i höst.

så ere!


Storsjöhallen

Var på Storsjöhallen i Holmsund med syrran och Hampus idag.. Det va himla trevligt. Va himla fint där. Åkte lite vattenrutschkana med Hampus vilket han tyckte va himla skojigt =) blev ju fler än ett åk om man säger så hehe!

näe nu säger jag bara: KOM IGEN SVERIGE!!!!



Uppdatering:
Jag och Simon åt föresten på Great Eastern ikväll =) det va trevligt och gott såklart.. mmm pekingsoppa ;)

Godnatt!


Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din

Helt plötsligt så skaffar alla barn... och då menar jag verkligen alla också.
Antingen så har alla runt min ålder eller yngre barn redan eller så skaffar dom.

Jag vet inte om man ska känna nån sorts press på sig själv nu. Jag tror inte jag gör det iaf.
Jag förstår inte det här med att skaffa barn då man inte ens har en stadig inkomst och kanske inte
ens har en ordentlig lägenhet/hus. Visst nu har ju vissa det bra ställt och har bra jobb osv. Men det kan
kännas lite krystat. Att alla ens vänner eller jämnåriga skaffar barn så är det väl bäst att man skaffar det
också så kan våra små barn leka med varandra och vi kan dra alla våra vagnar i bredd på cykelbanan så
att ingen annan kommer förbi. Det känns som att det är gemenskapen dom är ute efter. Kanske är man rädd
att få barn senare än dom flesta och så har man ingen gemensamhet med resten? Ja bara en teori jag har.
Men jag klandra inte dom som skaffar barn för att dom vill och känner sig redo. Inget fel med det.
Men jag själv känner inte alls så. Jag känner att jag måste fixa mitt eget liv och känna mig trygg och nöjd med
min vardag. Just nu känner jag mig inte alls trygg och nöjd. Jag vill ha ett jobb jag trivs med och va nöjd helt enkelt innan jag kan ta hand om ett eget barn.

Men visst blir jag lite inspirerad av Gilmore girls där det bara skiljer 16år mellan mor och dotter och dom är
bästa kompisar osv. Att va en ung mamma skulle kanske va rätt coolt. Men är man inte redo så är man inte.

Låttips:

Pink Floyd - Hey You
Stone Roses - I wanna be adored
Stone Roses - Waterfall
Snow Patrol - You´re all  I have
Tiger Lou - Functions (jag lovar den är hur bra som helst)

Nu är det helg! =)
tacos ikväll.. mums!
tjo!

Jag gör väl också en lista...

Innan jag ger mig på listan så ska jag bara säga att jag övningskörde hem från mamma och pappa på grubbe till Sandbacka och det gick hur bra som helst =) nöjd!

Så till listan:

1. Glädje:
Våren och tanken på att man kan fara till stugan snart.
2. Ilska: Då undulaten skriker så mycket så man inte hör va dom säger på TV:n.. tinitus nästa.
3. Förvåning: Då undulaten är tyst.
4. Söt sug: Inget just nu.
5. Förvirring: Vädret.
6. Pinsamhet: Lite pinsamt är det när man får motorstop men skylten "övningskör" gör ju att folk har lite överseende =)
7. Avudsjuka:  Då människor hittar eller når sitt mål till drömjobbet.
8. Inspiration:  Blir ibland inspirerad av att kolla på "Du är vad du äter" och så olika matrecept ;)
9. Dumhet: Svartsjuka
10. Mmmm... : Middagen jag gjorde idag. Alaska Polock file med bl.a. cashewnötter och sambal oelek i ugn.

Up In The Morning

Jag gillar mina mornar när jag är ledig eller jobbar kväll.

1. Jag vaknar.
2. Går in på toaletten och upptäcker den oftast rätt roliga morgonfrillan. (idag hade luggen ett eget liv)
3. Slår på TV:n och datorn.
4. Gör iordning frukosten som oftast när jag är ledig består av fil med havrefras och blåbärssylt och en smörgås med ost och skinka, idag blev det även lite paprika på.
5. Gör iordning kaffet.
6. Startar ett Gilmore girls avsnitt (eller, buffy eller Gossip Girl) och äter frukost samtidigt. Jag har kopplat datorn till TV:n så jag kollar på avsnittet via TV:n så jag sitter i soffan.
7. Dricker kaffe.
8. Hoppar in i duschen.
9. Idag hoppas jag på att jag får övningsköra lite annars ska jag tvätta.

då vet ni! =)


Det regnade idag, det finns en mening med det...

Ah måste köpa Melissa Horns skiva.. Hur skön som helst =)

därför blir det låttips nu

Melissa Horn - En Famn För Mig
Melissa Horn och Lars Winnerbäck - Som Jag Hade Dig Förut
Melissa Horn - Långa Nätter

A looong weekend

Känns ju sjukt egentligen att jag är ledig enda fram till nästa onsdag.
Visserligen klagar jag inte. Känns rätt skönt, men ändå vad ska man hitta på?
Blir så då man bara jobbar 56% och synd att det syns så mycket på lönen =(

Idag har jag och Hanna planerat lite inför Hultsfred på Båten (1899) och så åt vi ceasarsallad. Den va go!
Det känns som att det kommer bli riktigt kul.
Nu håller vi bara tummarna på att vi får med oss en husvagn också. Skulle ju vara pricken över i:et



En liten hyllning till en stor stor man...


R.I.P George


Something in the way she moves
Attracts me like no other lover
Something in the way she moves me
I don't want to leave her now
You know I believe and how

Somewhere in her smile she knows
That I don't need no other lover
Something in her style that shows me
I don't want to leave her now
You know I believe and how

You're asking me will my love grow
I don't know, I don't know
You stick around now it may show
I don't know, I don't know

Something in the way she knows
And all I have to do is think of her
Something in the things she shows me
I don't want to leave her now
You know I believe and how



Nu vet jag....

Åh jag vill klippa mig nu nu nu. Jag har nästan bestämt frisyren =)
Det va faktiskt Simon som kom med förslaget, eller ja han sa att Carina Berg har ungefär en sån frisyr som han tror jag skulle passa i. Så ja om ni vet vem hon är och vad hon har för frisyr (kan visserligen visa en bild) så är det ungefär en sån frisyr jag tänkt skaffa, fast inte riktigt lika kort =)



Jag tror på den frisyrer. Så nu vill jag klippa mig, men jag har inte råd =/ så himla tråkigt.


hairstyle

Åh jag är sjukt less på mitt hår. Jag vet inte riktigt vad jag vill göra med det heller. Simon tror jag skulle passa i kort hår iaf. Så jag är ändå lite sugen på det, men då måste man ju fixa med det rätt mycket. Så kanske jag ska permanenta det sådär så det inte riktigt ser permanentat ut, utan när man permanentar det lägger man spolarna  lite sådär hipp som happ och så ska det va rätt stora spolar, kanske t.o.m olika stora.. fast jag vet inte riktigt.

Vad tror nì?

I hate you Dean..

Ja jag kan säga det för han är bara en karaktär i Gilmore girls och jag har faktiskt aldrig gillat honom i den serien.. usch!

Fy fan för silverfiskar.. såg en springa fram under badkaret idag. Så jäkla vidrigt. Hatar sånna där små slemmiga, äckliga äckelkryp..blä! skrek gjorde jag minsann.

Hultsfred nästa!! =)


Jag undrar hur min kära syster och Jonas haft det i Prag.. säkert jätte härligt!

Jag kollade på Cesar ikväll och varje gång jag ser det blir jag bara sådär megasugen på att skaffa en hund men det känns långt bort och det är lite tråkigt =(

aja! lives goes on! Eller hur? =)

Nu ska jag kolla på Gilmore girls. Känner mig mer eller mindre besatt av det nu.

tjo!


rentamovieproject...

Ja att det kan va ett sådant projekt att hyra film det trodde man inte. Varför kan man inte bara säga sitt personnr om man är så klantiga som jag och simon och inte ha med varken pengar och legitimation så att vi först och främst måste låna pengar av Hanna och sen så när vi väl ska hyra filmen (Detta var på Hemmakväll) så är dom så jäkla petiga att vi inte får hyra film utan legitimation för vi kan ju säga en annans personnr.. aja! irriterade blev vi men vi köpte iaf godiset. Vi cyklade istället till nattöppet och jag frågade på en gång om det gick att hyra om man bara sa personumret och det skulle ju gå bra om jag hade hyrt där förut och det har jag ju. Så när min typ "användare" där på nattöppet kommer upp visar det sig att Madde hade en oväntad böter på 79kr på filmer jag inte ens minns att jag hyrt. Jag kände att tårarna inte var speciellt långt bort. Meeen han va snäll och frågade hur mycket pengar jag hade och jag hade bara 68kr på mig och jag gav det jag hade och jag fick hyra filmen iaf. Det va ju tur och snällt av honom och jag kunde ändå cykla hem med Simon, en godispåse och en film, så irritationen och frustation la sig rätt snabbt och jag va ändå rätt så nöjd. Filmen var by the way Good Luck Chuck, den va bra =)

Jag har även lite magproblem.. usch! så knäppt sov 2 timmar inatt pga att jag hade så ont i magen på ett lite konstigt sätt. Va ju kanske segast att jobba delat idag, men mina arbetskamrater lät mig gå hem tidigare och dessutom så tyckte dom att jag skulle vara hemma och vila imorn, så vi fixade tillsammans en ersättare för mina timmar imorn.. Känns bra ändå! jag tror jag behöver vila imorn. Hoppas bara min mage blir bra också.

Nu ska jag äta en macka, kolla på ett Gilmore Girls avsnitt sen tror jag att jag hoppar i säng. Simon är inte hemma så, han grillar i hamptjärnsstugan med polare och dricker ur burkar ;)

Hoppas alla har en bra helg.
Tjo!

Sommartider hej, hej!

deppdag igår.. alla gick bara omkring och deppade. Så himla tråkigt.
Känner fortfarande lite depp idag men jag hoppas det går över snart.. det är ju vår liksom =) då ska man vara glad hehe! det är riktigt varmt ute. Satt ute på altanen i 30min och det fick räcka.. va sjukt varmt!

Lilla Charlie fick sitta ut med med också, men jag tror han tyckte det blev varmt, han badade i vattenskålen och så lyfta han upp vingarna då jag blåste på honom så då fick han komma in.. men jag tror han gillade det, iaf dom första 10minuterna hehe!


Charlie 

  
Madde


Mina blommor, som jag är rätt stolt över =)

är rätt sugen på att cykla in till stan och köpa en glass innan jag ska övningsköra med pappa =) Det rycktas ju att Nathalie och Hanna är på stan så. Men nu ringde pappa så jag hann inte =( aja!

Jobba ihelgen.. suck!

aja! ha en bra supervarm fredag =)

Låttips:
Ween - Transdermal Celebration


X O X O

Åh jag blir så frustrerad när jag inte får ner nå avsnitt av varken gossip girl, buffy och framför allt Gilmore Girls, för jag är så inne i det nu.. Suck! att det ska vara så svårt. Vilket problem jag har ;)

Sen är jag så sjukt sugen på att skaffa hund... skulle vara kul. Finns många söta raser =)

aja!

vad ska vi äta idag?


Träsmak

Oj nu har jag verkligen suttit länge och fifflat med utseendet på min blogg. Rätt så kul när man börjar få kläm på det ;)
Har mest mixat med färger nu men vet väl inte riktigt om jag är nöjd. Ni får gärna säga vad ni tycker =)

Nu måste jag hoppa in i duschen innan jag cyklar till jobbet.

Va längesen jag kom med ett låttips nu föresten så här kommer tre stycken.

låttips:
The Raconteurs - Intimate Secretary
Takida - Losing
Bee Gees - Claustrophobia

tjo!

Så ere!

Jag gillar verkligen att vara med min Maria =) Jag saknar henne och jag hoppas att hon kommer hit till Umeå snart. Det skulle vara himla trevligt...


How many special people change
How many lives are living strange
Where were you while we were getting high?

Slowly walking down the hall
Faster than a cannonball
Where were you while we were getting high?


Someday you will find me
Caught beneath the landslide
In a champagne supernova in the sky





YouTube

Man kan verkligen fastna där. Det är sådär lagomt beroende framkallande vissa dagar hehe!
Idag var/är ämnet Michael Jackson och jag kan inte låta bli att visa två av mina favorit klipp med honom. Har sett dom mååånga ggr =)

Det är ju för bra...

http://www.youtube.com/watch?v=l9lq8oaK5Mw

http://www.youtube.com/watch?v=fHd3p4h0GSo



Can you keep a secret? CAN YOU???

Simon tyckte jag skulle skriva lite i min blogg, så jag gör väl som han säger ;)
Fast jag kan hålla med om att jag har varit lite dålig på det nu den sista tiden. Har inte riktigt tagit mig tid till detta. Ska bli ändring på det.¨

Igår va jag och Hanna på Olearys, ja va väl kul, alltid kul att gå ut med Hanna, liiiiite konstigt folk faktiskt som va där. Men vi hade skoj ändå. Vi fick ju dansa så =)

Simon har cyklat till ersboda nu, sent på kvällen och det är mörkt ute. Han ska hämta firma bilen. Jag måste erkänna att jag faktiskt oroar mig lite. Man vet aldrig vad som kan hända nu för tiden faktiskt. I dagens samhälle händer det ju sjukt mycket saker. Väldigt mycket människor som försvinner osv. det är läskigt.

Satt ikväll och kollade på I sanningens ögonblick. Det programet är ganska sjukt ändå. Jag skulle nog inte palla att vara den anhöriga, man vet ju aldrig vad man kan få reda på. Som ikväll fick han den tävlandes tjej reda på att han varit otrogen och att han tycker att vissa av hans kompisars flickvänner är snyggare än henne. Sånt vill man väl inte veta??? usch! började även tänka på att man kanske sitter med nån "mörk" hemlighet som man inte vill att nån ska veta fast man inte riktigt vet vad det kan vara. Man kommer inte på, man har liksom förträngt det. Kanske skulle bli lite sådär lagom nervös och ställd om nån fråga man fick gjorde att den hemligheten liksom uppdagades. Skulle kanske va lite jobbigt. Men jag hoppas jag inte har någon sån jobbig hemlighet som jag verkligen inte skulle vilja att någon fick reda på. Men jag tror faktiskt inte det. Men kanske nån i ens närhet har det.. liiite spännande ändå. Speciellt för en person som jag. Nyfiken i en strut. Det är jag det.

Nu kom Simon hem =)

hejsvejs!

Vintern rasar ut bland våra fjällar...

Oj nu var det längesen jag skrev. Har varit rätt mycket den här veckan så jag har inte riktigt haft ro att sätta mig och skriva. Så har man ju gått och blivit sjuk också, men det känns ändå som om det håller på att bli bättre. Igår va det ju ändå värst. Bakis och megasjuk och så hade jag lovat dagen innan att jag skulle komma och jobba på kvällen. Det va tungt. Men det gick...

Iaf så blev ju Valborg himla lyckad. Maten va himla god. Köttet va perfekt. Får tacka grillmästarna =)
Sen kvällen i övrigt va ju riktigt trevlig. Kul att så många kunde komma. Får tacka alla för en trevlig kväll.

Idag fyller min systerson hela 2 år, han har ju blivit riktigt stor nu =) ska dit senare och äta middag, sen blir det lite grillning i nån stuga nånstans, hoppas Hanna kan följa med.

lite bilder från Valborg:



RSS 2.0