But don't look back in anger, I heard you say

Ah jag blir glad då jag äntligen får läsa en rättvis och bra recension...

http://www2.unt.se/avd/1,1826,MC=5-AV_ID=858921,00.html

Hahaha

hittade det här sunkkortet på Marias dator. SunkMadde liksom. Ser ju full ut.



va tvungen att visa det..

Ha en bra dag!

Jag ska sjunga med högt till Masterplan ikväll =)

Oj vilken sen frukost det blev, har liksom varit vaken sen 08.30 ungefär. Men jag har suttit och kollat runt på internet. Läst lite bloggar och sånt. Lyssnat på P3, va länge sen jag gjorde det på morgonen =) det är najs! sudoku:at  har jag också gjort.

Maria och nicke har dragit till jobbena sina.. eller maria drog innan jag ens vaknat. Det är trevligt att få bo här hos dom =)
Jag och Nicke gjorde skitgod middag igår innan Maria kom hem. Fylld fläskfile med bacon lindat runt...mumma!

Det är tråkigt väder i sthlm...grått och trist. Jag har tänkt mig till Kista Centrum en snabbis idag. Måste köpa shampoo... Kanske hittar jag nått annat också =) får gå lite snabbt på systemet också.
Skit vilket gott kaffe jag kokade =)

Jag kände mig lite off igår när jag kom till sthlm gällande tunnelbanan... hade en liten blackout och visste knappt vilket tåg jag skulle ta.. men blackouten varade inte länge och sen skämdes jag nästan lite då jag kom på mig själv att jag faktiskt borde veta sånt där =) aja kan hända den bästa liksom. Va ju ändå 3 år sen jag bodde i sthlm. Galet! tycker dock att det känns så ännu längre sen.

Oasis ikväll!!! det kommer blir sjukt kul... jag är taggad till nihundranittioåtta.

Hejsvejs!


Dagen D...

Hahaha!
Idag flyger jag till Sthlm. Ska bli kul. Bäst jag fortsätter att packa..tjo!

Glad Måndag!

Då var det måndag igen och början på en ny vecka. Men denna vecka är inte som alla andra veckor.. utan denna vecka ska Madde fara till sthlm =) wihoo! Kommer sakna mina två älsklingar här hemma dock. Men sånt får man stå ut med ibland. Blir ju kul att träffa Maria och Nicke iaf. Blir Oasis för hela slanten. Men måste dock erkänna att jag är lite orolig över hur det kommer låta i Globen.. framför allt hur Liams röst kommer låta. Som tur är sjunger ju även Noel några låtar och det vet vi ju att det kommer låta  =)

Sen hela grejen runt omkring konserten är ju som kul den med.

Idag har jag tänkt mig in till schtan och träffa Hanna en stund. Hon ska ge mig Marias kläder som jag ska ta med mig ner till henne. Jag har tänkt köpa 2 gina tricot linnen och gå på banken och fixa nytt visa kort.. det är nämligen en fet spricka i det och det har det varit alldeles för länge. Kortet har börjat krångla på affärer och jag vågar inte längre ta ut pengar med det. Så nu är det dax för ett nytt helt enkelt. Ska även köpa en ny lipsyl. Den braiga man köper på naturapotek.

Föresten! Tack Annelie för receptet på brödet. Blev ju hur gott som helst =)

"Tack, dumsnut"

Ja! nu är ju helgen snart över. Vad har man gjort denna helg då? ja efter att jag och Luviz avnjutit en väldigt god fredagsmiddag, älgryggbiff med klyftpotatis och rödvin till det så skulle Luviz datanörda sig med några kompisar online och jag for in till stan för att möta Hanna på pipes. Det var en trevlig kväll.. träffade några ja "annorlunda" typer, men annars va det trevligt. Kul att träffa niklas. En gammal "hemgårdare". Han och hans kompis ville dra med oss på corona.. men där tar det stop.. för det första, corona? sjukt mycket folk och det är bara studenter. För det andra..så ligger det sjukt långt bort från stan och min cykel hehe! Näe det får bli nån annan gång.

Igår va det bara luuuuugna puckar! tog det så lugnt som man kan i princip! blev mycket tv tittande för en gångs skull..eller nått, kollade på duck tales till middan ;) bra grejer! Vi slutade kvällen med Eternal Sunshine of a Spotless Mind...mycket bra film! Jim Carrey är bra på att va "tycka synd om" karaktärer. Blir lite sugen på att kolla på Butterfly effect nu =)

Ja i övrigt så är det snart tisdag och det innebär att jag då kommer sätta mig på planet ner till sthlm. Kommer landa 14.45 och förhoppningsvis jobbar inte Maria då så hon kan möta upp mig på flygplatsen, eller åtminstone nånstans i närheten. Var ju snart ett år sen sist som jag va nere. Illa! Jag gillar ju som ändå sthlm =)
Ja sen så blir det ju såklar Oasis i Globen där ¨på onsdag kväll. Pepp! Bara Maria och Niklas kan skaffa biljetter nu också.

jaja! nu ska jag öva lite på körkortsteorin.

tjo!



utmaning?

Från en liten lurvtuss till en ganska stor och duktig hund...

                                             

                                            

                                                                                         

Låt mig presentera!!! 


namn:
 Siri Andersson/Jonasson
ålder: 5 månader och 3 veckor.
vad jag gör för att förtjäna mitt uppehälle: Egentligen inte så mycket, min söthet och mina pussar räcker nog rätt långt.
vill bli när jag blir stor: Lekledare kanske!?
den senaste jag svor åt: Husse och matte när dom var hemskt dumma och lämnade mig helt ensam hemma i hela 90minuter...fy på dom. Det är ju så tråkigt...
nemesis: Ingenting...jag är openminded ;)
politisk ståndpunkt:  Inte intresserad. Är enbart intresserad  av sånt som är "roligt". Ser inget roligt i politiken.
främsta egenskap: Skäller spotant på allting som rör sig och verkar suspekt! Erkänner att det är en rätt så dålig egenskap. Men what to do? Annars är jag rätt bra på att få folk på fall.
största intresse: Leka leka leka...helst med den rosa mjukis griiiiisen som nöffar som himla skojigt.. sitta/ligga i fönstret är inte helt fel heller.
behöver extra uppmuntran till: Tss! uppmuntran till? ingen kan väl vara så glad och positivt till allt här i världen än jag? Jag går med på allting...förutom att vara hemma själv såklart! kanske får bli mer övning på det...men så länge jag sover då jag är själv går det ganska så bra.

Det kliar i fingrarna

Ja såhär ligger det till.. Jag vill ju göra nånting kreativt oftast, göra nånting med händerna och jag har kommit på nu att jag vill börja/lära mig sticka. Minns ju inte riktigt hur man gjorde eftersom det va senast i högstadiet som jag stickade, alltså 10 år sen ungefär. Men det tror jag att jag skulle gilla, se resultat liksom. Ska nog börja med att sticka tjocksockar ;) kanske även nånting till Siri. Fast det blir nog ett senare projekt...sockar först.

Ska göra sjukt snygga tjocksockar =) hehe!

Jobbade för övrigt på Sofieborg idag. 11.45 till 16.00. Alltså under timmarna då tiden går som segast på det där stället. Det är liksom inte så mycket som ska göras alltid.. mycket dötid! men tillslut blev ju klockan 16.00 ändå.

Nån som föresten vet nån bra sida på internet där det liksom förklaras bra hur man stickar och där det finns mallar osv.?

tjohej!


Vovvewalk!

Lite ändring på utseendet på bloggen... jag är rätt så nöjd =)

Nu blir det vovvewalk..

Gött!

Egentligen borde man inte baka massa kakor och bullar och mockarutor. Det slutar ju bara med att man äter upp dom innan man ens haft nå främmande. Man äter dom dessutom mitt i veckan, mitt på dagen, efter lunch, till kaffet, efter middan, till kaffet...så onödigt men ack så gott ;)




Godmorgon/Godmiddag/Gokväll

Helgen har varit lugn. Luviz körde till Lycksele i fredagskväll och sov i han mammas lägenhet för att sedan ha tenta på Lyckseles lärcenter på lördag morgon.
Jag och Hanna hade Gossip Girl och filmkväll på fredan. Vi åt alldeles för mycket godis och popcorn och så kollade vi på Pineapple Express.. mycket bra och rolig film. Man fick skratta en hel del och det är aldrig fel =)

Igårkväll jobbade jag 16-21 på sofieborg. Lugna puckar!

Idag blir det fördelsedagsfika =) mums!

nu ska jag hoppa in i duschen! tjohej!





En sten har lyfts från mitt hjärta

Gud är god! ;)

Nu är allt kirrat...
åker till sthlm den 27/1 med malmöavation.
Oasisbiljetten är bokad och klar.. kommer på posten! =)

Bor hos Maria och Niklas... hoppas bara dom får tag i sittplatser nu också.

Detta är sjukt bra!!




Gode Gud gör så att jag får se Oasis i Globen onsdag den 28/1-09

Stop crying your heart out

Mega ångest över att jag inte kommer se Oasis nu i slutet av januari... usch!
det suger att va en fattiglapp

3-timmars arbetsdag

Ja jag antar att det är bättre än ingenting... men det känns lite fjuttigt och framför allt konstigt att komma in till jobbet för att jobba 17-20. Igår kväll jobbade jag nämligen på sofieborg mellan dom timmarna. Men det va p.g.a ordinarie personal "avfirade" (om man nu kan kalla det så) en tjej i personalen som ska sluta och flytta ner till storstan El Stockholmo =) Dom åt gomiddag på jobbet så jag och två andra vikarie tog över ett par timmar. Märks faktiskt att jag inte jobbat där sen slutet av november.. Jag kände mig lite lost ibland, men det gick bra! va ju som själv med deligering där ett tag så det blev lite springit...Jag tror iofs att jag stressade mer än jag behövde, men det kanske är mänskligt då man har 3 larm på sig som piper hela tiden hehe!
Idag kör jag med pappa en sväng sen blir det att jobba ett 3-timmars pass igen fast denna gång på hemgården mellan 13-16. Denna gång p.g.a ett personalmöte. Men som sagt bättre än ingenting.

I övrigt blir jag tokig på min cykel. Växlarna krånglar och det gillar inte mitt knä just nu. Men sånt är livet!

Siri har börjat med dumheter som att rulla sig i allt som stinker... det är mindre trevligt! speciellt då det är en människas gamla kräks. Då blir det duschen för Siri. Fy!

Kul att vi får lite mer snö iaf =)


Siri växer så det knakar.




Att dagdrömma...

Nu sitter jag och dagdrömmer lite sådär om hur jag skulle vilja bo sen då jag blir stor och har hittat mitt drömjobb eller liknande. Jag skulle vilja bo i ett fint hus utanför Umeå nånstans med älsklingen.. inte för långt bort men ändå så det känns som på landet. Ska inte vara ett projekt att ta sig in till stan liksom. Ska inte ta för lång tid med bil heller =)

Ganska stor tomt och en fin trädgård. Skulle även kunna tänka mig att ha höns... dom är fina, man blir väckt av tuppen, hönsen skaffar små söta kycklingar och man får gratis ägg och man kan även sälja äggen till kanske dom närmsta grannarna för en billig slant =)
Odlar kanske lite potatis och jordgubbar ;)
Iiiik! jag blir alldeles lyrisk bara jag tänker på det.
Sen känns det som om att det är en alldeles utmärkt miljö för min och älsklingens barn att växa upp i såklart ;)

tjo!


Men för i bövelen...

Nej nej nej nej.... mitt knä har börjat krångla igen. Exakt samma som förra året.. typ samma tidpunkt =/ blir lite orolig..
Men förhoppningsvis har det kanske bara med kylan att göra... man kan ju hålla tummarna iaf. Hoppas bara det inte börjar göra lika ont som sist då jag knappt kunde gå ibland.. speciellt i trappor.
Dumma knä!


Har börjat leta efter florist utbildningar nu... finns ju tydligen en i Vännäs. Skulle kanske va nått ändå =)
Har gjort en intresse anmälan. Kommer få hemskickat mer information eller få via mejl.
Vill så gärna jobba med nått annat..eller göra nått annat än att bara jobba extra och dessutom är det ju inget jag vill jobba med.. alltså inom vården. Är inge kul att inte alltid vara så motiverad påväg till jobbet.. visst har man sina bättre dagar men ändå =)
Jag tror jag skulle bli riktigt stolt över mig själv om jag skulle plugga till nånting som jag tycker verkar kul och sen dessutom få jobb inom det området...

näe du, nu rycker det i smallville nerven...tjo!



Men först ska jag baka filmjölkslimpa =)

It's real love

Jag måste börja skriva i bloggen direkt jag kommer på nått jag vill skriva om för annars glömmer jag bara bort det och det är så frustrerande att hela tiden försöka komma på va det va för nått jag ville skriva...

Igår gick jag hem en och en halvtimme tidigare från jobbet... mitt huvud gjorde så ont och jag kände mig allmänt yr och seg... huvva! Luviz hämtade mig, vi snabbhandlade och for hem och åt potatisbullar och bacon med sylt sen sov jag i säkert 3 timmar...totalt däckad! det va skönt...

Känner mig bättre idag men det är nått ändå...känner tendenser till huvudvärk =/ blä!












This is some good stuff



hahahahaha!!

"Detta ska dokumenteras"

Igår bestämde jag mig för att sätta ihop mitt cd-ställ som jag fick i julklapp. Eller ja jag gjorde om det förra så det blev bara ett cd-ställ. Hade nämligen både dvd och cd-skivor i det tidigare. Så det nya stället fick bli ett dvd-ställ. Min kära pojkvän tyckte iaf att det skulle dokumenteras när jag satt där på golvet och fifflade...hehe!

   

Såhär blev iaf resultatet:

 


Älsklingen gjorde även chokladrutor igår...mums va gott! =) Han är duktig...

Hanna kom förbi på kvällen och vi kollade på Gossip Girl och fika kaffe och chokladrutor...

Vi blir tokiga på GG... det händer alldeles för mycket hehe!! stackars Blair.


I övrigt är jag rätt stolt över min mixpod här på sidan... underbara låtar =)

Sjukt bra!

Dagens låttips:

The Last Shadow Puppets - The Age Of The Understatement


"Ja, jag dricker ju en hulken..."

Jag och Hanna drack tequila igår



och såhär gott tyckte Madde att det va


Jenny fick fingrarna... helt utan anledning egentligen..hehe!



Annars va det en himla rolig kväll... Lite oväntade saker hände ju... men det tycks ju göra det rätt ofta nu förtiden..hehe!
Buzz är ju himla skoj =)

Nu blir det en kvälls vovvewalk

"Förlåt Oakim..."

Jag och Luviz har börjat kolla på Duck Tales säsong 2 (den bästa säsongen). Det är riktigt kul faktiskt.. det är ju riktig nostalgi. Sjukt bra dessutom! Håller hög klass ;)


king of pop...yeah!!

är han inte grym så säg....


2008... vart tog du vägen?

Såhär några dagar efter nyårsafton kan jag säga att jag är riktigt nöjd över hur nyårsafton blev.. jag hade jätte trevligt och maten blev fantastiskt god och den lilla skoter utflykten vi hade på dagen va mycket trevlig. Siri tyckte nog att det va rätt så trevligt att åka skoter =) Sen det blev ju en aning mycket dricka senare på dagen, men det kan ha berott på att vi började inta alkoholhaltigt redan vid 15 tiden och slutade säkert inte fören vid 01? eller 01.30 nånting. Vid 12-slaget blev det såklart raketer och dom va fina, synd att vissa tydligen missade hela 12-slaget haha! Iaf så gick det bra med Siri då vi sköt raketerna, hon blev inte rädd och hon kollade på då raketerna smällde med stora hundögon =) 
Dagen efter så trodde jag att jag mådde jättebra. Jag och Luviz gick upp där vid 10:e tiden i tron om att allt va bra. Men när jag stod inne på toaletten och skulle sätta in örhängena igen så kom den smygande på...den där känslan, man blir alldeles darrig och sakta men säkert kommer kallsvettningarna och man börjar må en aning dåligt och man började andas fortare...hann inte med det andra hörhänget.. sprang ut i -20 i mjukisbyxor och t-shirt men så mycket mer blev det inte. Jag mådde fortfarande pyton men inte lika mycket... men ett tag senare visade det sig att det va den där förbaskade tequila rosen som inte ville vara kvar i min mage...dock inte så konstigt eftersom det va den som det shotades av alldeles för mycket hehe!
Men nån timme senare va man på fötter igen =) Men jag va tydligen inte ensam om att må dåligt den där helgen hehe!
På bilresan hem så sov jag stora delar av tiden...det va skönt.

Väl hemma så tyckte jag och älsklingen att det var fruktansvärt skönt med en dusch eftersom det inte va tal om att duscha i Lainejaur. Finns inte rinnande vatten där nu under vintern...men det gick ju det med. Vi hade med oss massa vatten dunkar.

Hoppas alla hade en bra nyårsafton =)

tjosan!

RSS 2.0