Jag bara måste...

Detta är sjukt bra...




Ja jag tror inte jag riktigt fattat vad som faktiskt hänt fören nu...


R.I.P <3

KING OF POP!!!




Du var bäst!


det är mycket nu...

Midsommar: Vad kan jag säga om midsommar?? jo jag kan säga att jag hade en himla bra midsommar. Fick vara i näsland och i stugan med familj och äta sill och potatis och nubbe. Luviz, Sparv, Frida och Åström kom vid 17.30 snåret till stugan och då blev det grillat och lite mer nubbe. Senare ikväll blev det midsommarrally i Nyåker. Luviz var på Annelie, Albin och Davids lag. Dom hette Roxy och tog för övrigt hem hela skiten. Jag va med Sparv, Frida och Åström, vi kom på plats 46 av 53 hahaha! vi va med andra ord inte så bra, men himlarns trevligt hade vi iaf =)

Igår/måndags började jag jobba som sommarvikarie på hemgården. 76% i 7 veckor. Känns väl egentligen inte så superkul att jobba i stortsett hela sommarn. Men sånt får man ta ibland. Jag jobbar iofs bara imorn och sen vid 14 tiden bär det av till Borlänge och Peace and Love =) Jag, Luviz, Albin och Hanna...samma gäng som på hultsfred förra året. Gud va jag längtar.
Luviz har varit iväg med Siri till Sävar idag. Där ska hon få vara tills på söndag. Himla tråkigt va det att säga hejdå till henne redan imorse. Hade hoppats att han inte skulle ha hunnit fara dit när jag kom hem men det hade han ju såklart =/

Grannen ska vattna mina blommor ute på altanen.

Idag såg jag 002 på en grå volvo med takbox... då blev jag glad...äntligen! pratade med Luviz i telefon om just att jag ville hitta 002 när jag helt plötsligt såg 002 =) det va kul!

Näe gud nu måste jag packa eller kanske ska jag försöka bränna en skiva först...?

tjo!

Håller tummarna på att det är fint väder imorn också...

Känner mig aningen bättre idag.. blev så glad i morse då jag märkte att jag blivit bättre så jag provade en ny frisyr =)

 

Imorn är det midsommar.. tror det blir en lyckad midsommar.. håller tummarna på att Luviz blir klar med sin deadline i tid.
Grillat i stugan...mm kan inte bli bättre


sötaste

Sjukling

den 20:e juli har jag bokat kunskapsprov och den 30:e juli har jag uppkörning.. jag är lite nervös

Jag tappade ner ett ägg på golvet igår. Tror aldrig jag gjort det förut.
Simon bakade nämligen kanelbullar och kanellängder igår. Jag skulle pensla dom med ägg då det hände.
Men bullarna blev iaf goda.

Igår jobbade jag hela tre timmar. Va tvungen att fara hem pga att jag var/är sjuk. Idag har jag typ inte gjort nått. Jag är trött, snuvig, har ont i kroppen och är allmänt slö. Blä!

Aja! nu orkar jag inte skriva nå mer...


vilken låt



En ny Maddenötar låt =)

Sounds Like A Melody



bra version av låten och bra klipp ;)

Om jag kunde drömma

Idag eller för typ 10minuter sen läste jag ut Om jag kunde drömma av Stephenie Meyer, den första av twilight böckerna. Började läsa den i onsdagskväll, 442 sidor på mindre än en vecka måste vara nått slags rekord för mig. Så fruktansvärt bra den va...lätt bättre än filmen. Så nu ska jag börja på andra boken När jag hör din röst =)


 


Fred och Kärlek

Imorse upptäckte jag att festivalpass+camping biljetterna till Peace and love va utsålt fanns endast bara festivalpassen kvar och med dom biljetterna tar men sig inte in till campingen med...skit tänkte jag! men efter att ha uppdaterat biljett sidan med jämna mellan rum nästan hela dagen fanns det helt plötsligt ett fåtal kvar så nu äger både jag och Hanna biljetter till peace and love då också camping ingår... det är ju kanon =)

Hayao Miyazaki

En snabb uppdatering! har haft en mycket trevlig helg med gott sällskap, grillat och brännboll och film med älskling.
Märktes att det va ett bra tag sen som man spelade brännboll hehe!

I fredags slutade jag 21 och blev hämtad av älsklingen och vi for hem och bakade gobröde och satte oss och såg film.. Nausicaä of The Valley of The Wind
En väldigt annorlunda handling men jag tycker den va braaaa! =)


Ikväll såg vi Laputa Castle in The Sky
Aningen seg men jag tycker den ändå gav den där speciella känslan man får efter att ha sett en Ghiblifilm =) heeelt okej ändå...


Nästa Totoro?

Godnatt!


Antagen

Jepp! så äre...
Jag har blivit antagen till floristutbildningen i Vännäs som startar nu i höst, den 17 augusti för att vara exakt =)

Så nu måste jag ansöka om floristlån.. men glad är jag. I morse när brevet kom förväntade jag mig ett "tack för din ansökan men du har tyvärr inte blivit antagen." Tji fick jag!


åh hå jaja åh hå jaja hör va dä blåser i träa ida'


Igår shoppade jag loss inne i stan.. gick på Gina Tricot och väntade på att Hanna skulle komma och vips stod Linnea där. Sen kom Hanna och vi tre hade en trevlig dag på stan.

Hämtade på vägen hem ut mina twilight böcker som hade kommit. Åt middag med älskling och sen blev det en Buzzkväll med musicquiz för hela slanten med Hanna och Jonas hos Jonaaaaassssss. Jag vann 4ggr av 4.


så jäkla överlägsen ;)

Uppdatering

För ett tag sen (tror det va i april nångång) lästa jag i Annelies blogg att hon börjat med plate spotting sen hon hade sett 001 på en husbil i bua...? ja jag tror det va nått sånt. Så iaf tänkte jag då att jag också skulle börja med det och faktiskt nu i torsdags påväg hem från jobbet då jag satt i bilen (Luviz kom och hämtade mig på jobbet där på kvällskvisten) så åkte vi bakom bilen rätt länge innan jag ens märkte det.. som tur va märkte jag den innan den svängde höger och vi vänster. Va en firmabil om jag inte minns helt fel. Tror det va eltel eller nått liknande. Så nu letar jag officiellt efter 002 och ni som inte förstår ett skvatt så kan jag förklara att jag ska hitta 001,002,003 och enda upp till 999 på bilars registreringsskyltar. Jag har va jag gör ;)

Jag har även gått och blivit extremt flygrädd nu. Från att inte alls varit det till att vara det på mindre än 24 timmar. Ni kanske fattar att jag pratar om AirFrance flyget som försvann från radarn osv. Tycker det känns förjäkla otryggt att flyga efter att ha läst allt om detta. Jag menar hur lång tid tog det inte innan dom ens började leta efter att flygplanet försvunnit från radarn? alldeles för länge. Jag menar gud vet hur länge folk kan legat i vattnet och kanske till och med överlevt kraschen? Sen att ett flygplan inte ens kan klara av en blixt för att den enbart går på elektronik. Slår den ut finns det liksom inte nån nödlösning på hur man kan styra planet. Kan inte landa på vattnet p.g.a att motorerna sitter under vingarna. Jag menar hur ofta är man inte ute över ett hav när man flyger? Usch! jag tycker oerhört synd om dom anöriga och självklart passagerarna. Snacka om att det va rädsla och panik i det där planet. Usch så hemskt!


Men iaf över till nått lite roligare. Jag och Luviz sprang/powerwalkade ute i i20skogen nu ikväll. Hade sämre kondition än jag trodde, men detta ska ändras på rejält.

Tjohej!

RSS 2.0