Home Sweet Home

Ja då var man hemma i Umeå igen.  Va tråkigt såklart att säga hejdå till Maria, kom ju nyss dit. Men ändå så är det ju skönt att komma hem. Borta bra men hemma bäst ;) Men jag köpte ett par skor iaf för 100kr cheap monday och så hittade jag äntligen en jeans kjol =D Simon fick en liten present också.. alltid kul att ge bort saker.

Snart är det Valborg. Det kommer bli riktigt trevligt =)

Ledig imorn, men måste uppsöka AMS, suck! ska ringa värden imorn också och höra om parkeringsplats så Simon kan ha sin bil här.

Kommer kanske upp nån bild eller två senare från sthlms resan =)

godnatt!!

"Nästa, Husby.."

Sitter just nu i Maria och Nickes lägenhet i sthlm. Det är kul att vara i sthlm. På ett sätt kan jag känna att jag saknar sthlm litegranna nu när jag är här och får träffa och vara med Maria. Det är ju kul =) så på så sätt så känner jag att jag saknar det. Men sen så att bo här och ha en vardag här är ju en helt annan sak. Det va ju det som gjorde att jag ville hem igen och sen är sthlm en himla stor och stressig stad och jag gillar det inte. Jag gillar verkligen Umeå och allt som hör till mitt liv i Umeå. Min familj, mina vänner, min Simon ;) det känns nästan lite som att det egentligen inte kan bli bättre. Eller jo det skulle vara om Maria bodde där också såklart och att jag fick ett annat jobb.

Ja men så iaf så va det himla kul igår och träffa Marias galna arbetskamrater och jag hade gjort en god spenat och fetaost paj och efterätten va ju mega god =) sen va det kul ute också. Spelades dock väldigt mycket schlagerlåtar där vi va och så var det packat med folk. Men det roligaste va den 75 åriga gubben som Maria började dansa med. Han dansade verkligen också. Lite sådär coolt hehe! det såg rätt kul ut.

Idag for vi in till stan och åt en salami och brieost macka och så drack vi kaffe, men Maria mådde inte så bra hehe!  men kaffet och mackan va god och colan också för den delen. Sen spelade dom även massa Michael Jackson låtar på caféet, det är ju aldrig fel. Sen helt plötsligt spöregnade det ute men inte här i Husby. Vilken tur.

Nu ska jag och Maria gå till Kista centrum och sen ska vi äta där också.
hejsvejs!

puss på dig Simon =)

Låttips: Timo Räisänen - Sweet Marie

Majbrasa here I come

Wihoo! jag jobbar ju inte alls kväll på Valborg och inte dag 1:a maj heller. Jag hade helt enkelt fått fel schema av chefen =) det är ju perfekt. Slutar 12 på valborg och så börjar jag inte fören 16 dagen efter så det är ju kanon =) blir grillning här på Haga och ni som vill är välkomna. Jag är så glad idag och dessutom far jag till sthlm imorn och kommer hem söndag kväll och jag jobbar inte på måndag som jag trodde utan är ledig.. det är ju hur bra som helst. Jag är så glad idag och fint väder är det också och jag börjar 15 istället för 16 idag och så får jag sluta 20 istället för 21 kan ju inte bli bättre nästan.

Men jag kommer sakna Simon ihelgen, men det kommer ju gå bra. Tur det finns nått som kallas för mobiltelefon ;) sen kommer jag ju ha himla skoj i sthlm också. Att få träffa Maria är alltid kul och så Nicke och alla andra där nere.. va ju inte igår om man säger så :P

Näe nu ska jag gå ut och sätta mig i solen en stund..

Ha det bra!

Dagen låt: Sinéad O´connor - Nothing Compares 2 U
Dagens låttips: Elton John - Tiny Dancer


Stupid grannar...

Idag efter middan gick jag till tvättstugan med min rätt så fulla tvättkorg och jag tänkte liksom åh äntligen så ska jag få tvätta. För det behövdes verkligen nu. Meeeen av min stora förvåning möts jag av att tvättmedlet inte står där det brukar utan den ligger i soporna och är TOM. Ja alltså så har ju nån uppenbarligen tagit och använt mitt tvättmedel och sen dessutom slängt den när det tog slut. Sen när blev mitt tvättmedel allas tvättmedel????? Så fruktansvärt irriterande. Jag blev så arg jag började nästan gråta. Att man inte ens ska kunna ha sitt tvättmedel i fred. Det är ju tragiskt. Iaf så skrev jag en stor arg lapp och tejpade fast på torktumlaren och nu står det även rör ej ¨på både tvätt och sköljmedlet. Fick ju fara på konsum och handla och jag som är såååå rik nu... aja! nu har jag fått avreagera mig lite..

nu blire nog sängen..

meeen först lite låttips ;)

Bee Gees - How Love Was True
Anna Järvinen - Vårmelodi
Death Cab for Cutie - I Will Follow You into the Dark

Godnatt allihopen!


En upptäckt

Ja varför har jag så få som läser min blogg vissa dagar.. det kan va så stor skillnad på antalet. Aja! jag skriver väl för dåligt helt enkelt.  Får försöka bättra mig.

Har iaf upptäckt nånting rätt så kul. Ja jag tycker iaf att det är rätt kul pga att jag är som jag är. Men iaf så har jag upptäckt att Bee Gees va riktigt bra "in the early years" vill säga. Alltså att deras tidiga material va mycket bättre än det första man tänker på då man tänker på Bee Gees. Det är liksom lite Beatles över dom =) jag tänker på nått annat band också men kan inte riktigt komma på va det skulle va för band. Kommer kanske på det så småningom. Men iaf, att upptäcka "ny" bra musik är ju som alltid rätt så trevligt.

Idag såg jag och Simon en myra i lägenheten.. Iiih! hoppas det va en engångsföreteelse.

Ja iaf så enligt mitt schema.. skiiit! så jobba jag kväll på valborg och dag 1:a maj =( så himla tråkigt.
Men den 28:e går min rad ner på 54% istället för 80% så dom dagarna kanske försvinner då.. ja det är en riktigt önske tanke.

Näe nu har jag suttit alldeles för länge framför datorn...

låttips
Bee Gees - Holiday
Bee Gees - Spicks and specks

tjo! =)

P.Y.T

Äntligen är denna jobbhelg över. Men det har gått bra. Går ju ganska fort ändå =)
Imorn får jag då sova ut ordentligt. Så skönt.

Har iaf inte sett nå fler myror sen dom va och spruta här i fredags.. men håller fortfarande tummarna.

Igår va jag och Simon på bio föresten. Vi såg Min Brors Flickvän. Den rekomenderas. Den va himla bra. Sådär lagom pinsam också, inte sådär hysterisk pinsam a la American Pie. Ni förstår nog vad jag menar.
Men se den =)

Jag och Simon sitter och lyssnar på Michael Jackson - Thriller (25th)
den är faktiskt himla bra. Liten sugen blir jag ju på att köpa den. Man måste ju stödja sin idol.

Bye the way så körde jag vänster i en rondell för första gången i fredags och det gick jättebra =) det är så kul att köra bil.

Goodnight!


Äckliga petfingrar

Imorn på förmiddan kommer dom faktiskt äntligen hit och ska spruta för myrorna.. skulle vara så skönt att bli av med dom för gott..

Jag och Simon började diskutera nu ikväll efter att ha varit på Obs! och handlat att det är ganska äckligt egentligen. Ja men tänk bara när man står där och väljer ost eller äpplen osv. så tar man upp ett äpple och så lägger man tillbaka det för det föll en inte riktigt i smaken och så gör ju dom flesta och vem vet vad Peter 35 eller Aina 82 varit och fingrat på innan dom for till affären och sen inte tvättat händerna? det är ganska äckligt faktiskt när man börjar tänka på det.. usch! och för att inte tala om plockgodiset.. aja!

nu är det nog sängen som gäller.. är sjukt trött!
satt med en tant på röntgen i 3 timmar idag... dryyygt!

natti!

Here Comes The Sun

Godmorgon allesammans! Jag var uppe rätt tidigt idag fast jag inte började fören 8.00, men jag gillar att äta frukost med Simon så jag antar att det va därför.
Sitter och velar lite hur jag ska göra för att ta mig till jobbet.. Cykla in till stan och ta bussen 7.45 eller cykla hela vägen till Sofiehem? frågan är ju vilket som egentligen går fortast?

Just nu är det riktigt fattiga tider för mig. Rätt så jobbigt. Men om en vecka är det lön så det här ska nog gå bra.
När det är såhär fattiga tider så har jag faktiskt bakat bröd och det är faktiskt kul och gott och ekonomiskt =) känner mig faktiskt lite stolt.

I cykel och buss frågan tror jag det blir cykel.. varför inte? skönt såhär på morgonen då solen är påväg upp. Börjar nog cykla på en gång så jag slipper stressa.

Ha en bra dag nu!
Tjo!

Working day and night

Det har verkligen varit härligt väder ute idag =)
Gick in till stan och det va ju rena turen att jag tog på mig vårjackan, annars hade jag nog blivit en blöt fläck.
Åt lunch med syster..mmmmm sushisallad.

Övningskörde med pappa idag också. Jag tyckte det gick himla bra och det kändes bra. Körde i några mindre rondeller också borta vid västerslätt. Körde på Kullavägen också. Det är som kul att köra på den vägen.

Imorn börjar jobbhelgen..puh! känns inge kul. Jag hatar att jobba helg.. mest pga att arbetstiderna suger.

Jag har börjat kolla rätt mycket på Dr Phil på sistone, vet inte riktigt varför. Men det kan va rätt intressant. Kollar även på Våra Bästa år nu också hehe! ojoj, vad har hänt?

näe nu ska jag höja standaren och kolla på sex in the city innan jag ska sova..

GoodNight!


Baby you can drive my car..

Va ju kanske mindre mysigt att komma hem idag och upptäcka en myrstig in till köket. FY! då åkte alla mjölkpaket och glasflaskor ut. Tror dom hade gått och blivit fulla dom myrorna längst ner i kassen.. dom hade ju fått i sig nån gammal alkoläsk och såg inte ut att må sådär jääättebra..

Jag har känt mig lite apatisk idag, har ingen aning om varför.. det är så jobbig tycker jag. Men en promenad gjorde susen.. nu känns allt lite bättre.

Idag övningskörde jag en liten stund med pappa och blev riktigt irriterad när jag skulle öva på start i backe. Helt omöjligt. Ingenting fungerade, jag tänkte men kroppen gjorde nått heeelt annat än vad jag tänkte. Men tillslut så gick det faktiskt.

Ledig imorn och ska äta lunch med syster yster =)

Sen undrar jag när mina kära kompisar kommer hem igen.. Borde ju vara nu snart. Jag saknar dom ju.

Föresten så såg Madde ut såhär för 3 år sen..hehe!



Över och Ut!





What's Up Duck?

Sånt här fint besök hade vi här på Haga/Sandbacka idag =) 3st gräsänder..Jag gav dom lite korvbröd hehe! 

På den första bilden har vi ju värsta pose:arn ;)

                           


Ha en bra kväll!

"It's meeee, Maarioo"

Ja då va den här helgen snart slut.. så jobbar man nästa helg.  Inte så kul.
Men iaf så var jag hos kusinerna igår med brorsan, syrran, Jonas, Hampus, mamma, pappa och så va farmor där också. Dom fyllde 16 år i fredags och faster fyller 45 idag så det va ett gemensamt firande igår kväll.. dom verkade gilla presenterna jag gav dom =) God tårta och god middag fick vi också.. Mycket trevligt.
Jag tycker att vi har en mycket trevlig släkt.
Trevlig taxichafför åkte jag med igår också 911 911 är ju som alltid bra tycker jag.

Skulle va lite kul om fler folk kommenterade här på min blogg.. och ni som läser min blogg och inte har någon egen blogg får ändå jätte gärna kommentera ;)

Bara 2 veckor kvar tills jag åker till Stockholm.. wihoo!

Jag har börjat spela mario på nintendo 64 nu igen hehe! egentligen är det inte så kul för jag vet ju vart alla stjärnorna är i stortsett.. meeeen då känner jag mig faktiskt ändå lite extra duktig ;)

dagens låttips
Pacific! - Disappear
Anna Järvinen - Leena

Ha en bra Sunday bloody Sunday

Sushisallad

Snart är det helg och det känns bra =)
tråkigt bara att det är den där LAN-helgen som Simon gått och väntat på ganska länge..hehe! menmen han måste ju få nörda sig lite med sina nördvänner... Det är ju den personen jag är kär i. Jag har ju faktiskt annat för mig ändå.

På sista tiden har jag drömt sånna där drömmar då man i drömmen verkligen hoppas att det är en dröm och så blir man så otroligt glad och lättad sen när man vaknar. Puh! det är lite jobbigt sånna drömmar. Men att sen vakna upp till verkligheten och inse att verkligen faktiskt inte är så pjåkig trots allt... man ska inte klaga så mycket. Jag kan känna att jag klagar rätt mycket ibland. Men sån är människan. Alltid ska man ha nått att klaga på. Men man måste försöka se det positiva i det hela.

Nu har jag tänkt att gå ner på stan och äta lunch med syrran innan jag börjar jobba kl 15. Mmm sushisallad.

ha en bra dag allesammans!




Keep the dream alive

Börjar jobba om en timme och 20minuter. Känns lite små drygt, skulle egentligen jobba dag men jag tackade ja till ett byte så nu jobbar jag 13-21 istället för 7-16. Egentligen så bryr jag mig inte så mycket förutom att det är lite segt nu mellan 13 och 16. Känns alltid lite extra jobbigt att fara till jobbet då man varit ledig 3 dagar i streck. Men det är ju som värt det ändå =)

Jag övningskörde i måndags med pappa. Börjar kännas riktigt bra. Har lite mer koll nu och gör vissa saker nu lite mer på rutin. Det känns bra =) Men det är lite läskigt med vänstersvängar hehe!

Igår funderade jag även en del på livet. Ja kanske inte direkt typ meningen med livet eller så. Liksom bara allmänt på mitt eget liv. Jag längtar riktigt mycket till den dagen då jag börjar få ordning på mitt liv. Då allt liksom börjar kännas bra. Nu känns inte livet alltid sådär megabra. Kan bero på ganska mycket, men jag vet att det bl.a. beror på jobbet såklart. Jag känner liksom att jag vill nått helt annat men vägen dit känns otroligt långt bort. jag vill känna på lite andra sorts jobb så jag lättare kan komma fram till vad det är jag vill jobba med. Jag längtar tills den dagen då jag och Simon kan ha mer tid tillsammans. Just nu finns det inte så mycket tid p.g.a att Simon jobbar heltid och pluggar heltid, så när han inte jobbar så pluggar han och det är lite jobbigt ibland. Men vi klarar det. Sen jobbar jag när han är ledig och tvärtom så det är lite tråkigt. Men om allt går som planerat så pluggar Simon i höst och tar tjänstledigt från jobbet så vi får mer tid tillsammans. Kanske vi t.o.m bor i en större lägenhet då =)

Näe nu måste jag börja dra mig till jobbet.
Ha en bra dag!

A New Chance

Känns surt. För första gången i mitt liv ska jag betala tillbaks på skatten. Känns ju inte sådär megakul men va göra? är bara att bita ihop.
Jag vill ha ett normalt jobb, kan nån ge mig ett normalt jobb så skulle jag bli glad. Jag är bara så sjukt less på att hela tiden måsta tänka på jobb. Nu kommer jag bara få jobba på sofieborg april ut sen blir den rad jag går på nu bara 52% jippie! då vill jag faktiskt inte vara kvar där heller. Det känns liksom inte värt det.

Jag funderar faktiskt på att söka jobb på Hagaborgs servicehus, det är ju ganska mycket närmare om man säger så. Idag ska jag även ringa till hemtjänsten i centrum och höra hur det ser ut. Tror jag skulle gilla hemtjänsten =)

Hade sökt jobb på apoteket på ersboda, sen såg jag igår att jag hade fått svar. Men hon hade då bara skrivit att hon inte hade kunnat öppna min bifogade fil och skrev att jag skulle skicka den igen om jag fortfarande var intresserad. Det tyckte jag va himla snällt. Hon hade lika gärna kunnat strunta i min ansökan och tänkt att hon ändå fått in så mycket. Men det gjorde hon inte.

Nu ska jag dra mig in mot stan.
hej!


Taxidriver

Älskar trevliga taxichafförer.. dom finns faktiskt =)

hade riktigt kul igår på Båten 1899, mycket folk.. härlig stämning.
Petrus och Flip va grymma.. najs med akustiskt =)

SWEEEET!

So sweet I say! =) nu har jag äntligen helg. Jobbar inte fören på onsdag. Härliga tider.


All I do is listen to great great music

Black Rebel Motorcycle Club - All You Do Is Talk är kanske en av världens bästa låtar... det är nästan sjukt. Jag blir liksom aldrig less på den. Jag vet att jag säger så om många låtar. Alltså att det är världens bästa låt och nästa sekund är det en annan låt som är världens bästa låt.. men sån är jag..hehe! jag kan inte riktigt rå för det. Men just den ovan nämnda låten är en såndär superskön låt som alltid funkar. Den är alltid huuuur bra som helst. Det är en låt som jag måste lyssna på 2 - 3 ggr på rad nästan varje gång jag hör den, för att liksom visa mig själv att jag verkligen uppskattar låten. Oj va den är bra. Jag råder er som INTE hört låten, att lyssna på den. Jag tror inte ni blir besvikna. Jag hoppas iaf inte det =)

Jag är lite av ett musikfreak och lyssnar på musik så fort jag får chansen. Att inse då man slutar för dagen på jobbet att man inte har med sig lurarna till mobilen, då är känslan väldigt lik känslan av panik och så tänker jag på hur tråkigt det blir att åka buss eller gå från jobbet och hela vägen hem, utan musik. Ja det är bara att acceptera men jag tänker ju på det hela vägen. När jag t.ex. velat lyssna på radio påväg hem (P3 såklart) så tänker jag hela tiden på att jag säkert missar nån bra låt eller nått roligt på Christer. Det kan va lite jobbigt ibland. Har jag nån låt inlagd på mobilen som kanske är nån ny "favorit" låt så är det lite extra jobbigt att inte kunna lyssna på den. Ja jag måste erkänna att det kan låta en aning...hmm!? få se, ja knäppt helt enkelt. Verkligen ett I-landsproblem.

Nu ska jag gå in till stan.. ha en bra helg allesammans!

El Stockholmo

Jag ska för övrigt fara till Stockholm och hälsa på Maria den 25:e april =) har redan bokat biljetter. Det ska bli riktigt kul...

Mammas nya kille

Jag blev lite fjantig i måndags då jag skrev en liten kommentar om UmeåOpen på Pacific!:s sida på Myspace och fick tillbaka ett pm av Björn i Pacific!..hihi! det tyckte jag va rätt kul =) det är ju inte direkt så att man väntar sig nått svar..coolt säger jag.

skönt att va ledig imorn..

snart ska jag och Simon laga potatis och broccolisoppa med timjan..mums!

Break your social system

Då va UmeåOpen helgen över och det är en ny vecka. Hade jättetrevligt ihelgen. Trevligt med premiärgrillning på fredan =) gott också såklart. Bästa artisterna på lördan. Vi hade ju även grymt tur på lördan. Vi kom in lite senare än väntat. Det va mer eller mindre bestämt att vi skulle komma in senare än tänkt och vi va inställda på att missa stora delar av Those Dancing Days som skulle spela redan 19.45 men när vi kommer fram vid 20.30 tiden så visar det sig att Marit Bergman ställt in och alla spelningar är framskjutna och att Those Dancing days spelade inte fören 22 och det va ju kanoners, men då visade det sig istället att Timo Räisänen och Pacific! spelade samtidigt kl 00.45 och det kändes ju smått tråkigt, men jag hade redan bestämt att Pacific! skulle jag bara se. Så Simon, Albin och Annelie såg Timo medans jag gick och såg Pacific! själv, vilket inte va nått större problem. Va fler än jag som kom dit ensamma hehe! Men det va riktigt grymt. Bra spelning. Pacific! är lätt mina nya favoriter...neonljus är coolt! ;)

Those Dancing Days va himla bra också. Sångaren har grymt skön röst. På VK hemsida snackades det om att dom inte va så bra musiker än men det va då inget jag märkte, visserligen tänker jag aldrig på sånt. Men det skulle va intressant att höra låtarna som jag inte hade hört tidigare i studioversion =)

Christian Kjellvander gjorde så att jag redan på söndan (förlåt mig) laddade ner rätt mycket låtar med honom... perfekt slappmusik och en av låtarna The Road fastnade jag för direkt.

Jag hann faktiskt med 4 Timo låtar och det känns lite surt såhär i efterhand att jag inte kunde se hela. Men det gäller ju att prioritera och nu prioriterade jag Pacific! =) Men Timo är grym. Han är sjukt skön på scen och grymt bra live. Avslutet med My Valentine va ju rysligt bra. Man bara rös. Gitarrsolot i den låten va underbart.

synd att man missade Lykke Li, såg istället en spelningarna med Max Peezy som då va nått utav det sämsta jag sett. Jag fattar inte varför jag inte gick därifrån. Men Simon och Albin verkade ju rätt så roade, konstigt nog ;)

Sen va det väl fler som va okej också. Men orkar inte skriva om allt.


nu väntar sängen... Natti!!


RSS 2.0