Första dagen

Idag va första dagen på Sofieborg. Simon är ju för snäll som skjutsar mig eeenda till Ålidhem/Sofiehem. Man har ju världens snällaste pojkvän. Men iaf så har jag aldrig gillat att bli inskolad. Man känner sig rätt dum faktiskt.. man vet inget och kan inget om stället, rutiner, de boende blabla bla.. mycket info idag.. men det blir väl bra tillslut, dom sista dagarna antar jag... Jag får stå ut en månad. Jag saknar redan hemgården :(

Jag MÅSTE hitta nått annat jobb... Jag känner ju nu att jag vill inte jobba inom vården, jag är less nu.. men om jag bara visste vad jag kunde söka för jobb.. hmmm!? jag tänker och tänker, men kommer inte på nånting...blä!

på tal om inte så mycket, dom hade möte på sofieborg, uppdatering om alla gubbar och tanter. Madde va trött, tänkte på heeelt andra saker. kom hela tiden på mig själv att jag inte hade lyssnat, det va ju ett alldeles utmärkt tillfälle för mig att få veta mer om dom. Men heter man Madelene Andersson så går ju såklart inte det. Jag tänker alldeles för mycket helt enkelt...men jag tänkte på rätt så trevliga saker. Det va väl rätt så positivt iaf...tycker jag!

Det va kul att äta lunch med Nathalie igår, va länge sen jag träffade henne, sen kom hanna också, va ju som pricken över i:et inte för att det va tråkigt då det bara va jag och Natte, men ni fattar.
Va duktig och köpte Listerine igår också, jag gillar det.. hihi!

Pepp inför UmeåOpen iaf!
det känns som att det borde göras nått kul ihelgen, jag är ganska sugen på alkohol nu.. det va ju ett tag sen sist :P

snart paltmiddag hos ma och pa, men för mig blire kroppkakor, mycke godare! och ja ja jag vet att jag är knäpp och inte tycker som alla andra inom det området, men det struntar jag i.

nu ska jag ta en liten nap.

kram alla snälla och rara!

Lördag

Jag övningskörde igår, med pappa.. blev några mil :) 5-6mil sa pappa! körde mot ersmark och så körde vi så vi kom på kullavägen, så jag vet inte riktigt vart vi körde men kul va det.. blev lite mycket ibland, fick motorstop då jag skulle (helt plötsligt) lämna företräde åt en taxi, Jag hängde inte riktigt med haha! sen vid en vänstersväng fick jag också motorstop men jag va lugn som en filbunke så det gick prima. Jag känner mig rätt duktig, men mamma och pappas bil känns himla stor, lite läskigt..

igår ringde dom även från servicehuset sofieborg, ska jobba där hela februari.. sen visste dom inge mer, men jag tror inte jag vill jobba där allt för länge, det är ju en bit till Ålidhem från Haga, menmen! det blir pengar iaf.

jag måste söka fler jobb, jag är less på att jobba som vårdbiträde.. men jag har ju noll fantasi vad gäller jobb.. jag vet inte riktigt vad jag vill, eller jo det vet jag väl egentligen, men det känns långt bort.

men kanske distans kursen blir en bra början iaf.

känns ju inte så kul att jag ska börja betala tillbaka till csn nu också, nu när pengarna verkligen flödar in.. eller inte. Suck!


igår blev det skoterbacktävling i skellefteå med Simon, Albin, Åström mfl. det va väl rätt så kul förutom att mina fötter blev köldskadade huvva!

Godmiddag och bio sen.. kanske!?

HelgKram :)

då var man här igen då...

Ja då har jag skaffat mig en blogg...igen! Trodde jag aldrig, men egentligen. Varför inte??

Jag startar en blogg samma dag som Heath Ledger hittas död i sin lägenhet på manhattan.. usch så hemskt. Jag blev rätt så chockad när jag läste det på textTV. Men det är väl sånt som händer antar jag.

idag har iaf varit en trist dag, jag har väl typ inte gjort nånting, blir väl så när man är sjuk antar jag. Jag fryser och borde egentligen gå till coop och handla mjölk och ägg. Blir pannkaka till middag...mums! jag kanske kan be Simon handla på vägen hem, jag är ju faktiskt sjuk.

jag hoppas jag får ta över Jennys rad på jobbet, hon ska ju snart få barn och hennes sista vecka är denna vecka, sååå nästa vecka, vem jobbar för henne då? ja det borde ju vara jag...

Jag ska även söka till en distans kurs som heter Journalistiskt Skrivande, jag tycker det låter spännande :)

hejsvejs!
kram/Madde


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0