BRA!!!




Gone Too Soon

Smallville säsong 9 wihooo! Gossip Girl säsong 3 wihooo! =)

Igår firade jag och älskling våran 2 årsdag som egentligen va i onsdags. Vi åt gomiddag och myste med film och godis. Vi hade hyrt 7 Pounds på godishuset. Det va en jättebra film =) Will Smith är ju inte dålig.
Idag har jag och Siri varit på långpromenad med Ida och Wille. Oj va små hundarna busa. Sprang som toka. Nu ikväll blire tacopaj och film hos Ida. Blir trevligt!

Va iväg nu och lämna filmen och hämtade potatis hos mamma och pappa. Lyssnade på Michael Jackson - Dangerous i bilen och jag blev nästan lite depprimerad, speciellt då Heal The World kom. Så himla tråkigt att han är död =( jag inser det lite då och då. Usch!



♥R.I.P♥

Take me to a place without no name








♥♥♥

guldfisk var namnet....

Glömde nämna att jag for iväg till Kassjö igår med syster, Hampus och några kompisar till syster och plockade trattkantareller. Fick ihop uuungefär 2 liter trattisar ;) inte illa pinkat för att va första gången tycker jag. Så nu ska dom torkas!

Snart ska jag in till stan och göra en skoluppgift. Ska nämligen kolla in skyltfönster och skriva lite om dom och kanske till och med rita av 2st.

men först KAFFE!!!

R.I.P Patrick Swayze

Måste ju bara lägga in några klipp från en sjukt bra film ;) Dirty Dancing såklart... för att hylla den bortgångna skådespelaren Patrick Swayze




såhär på en måndag...

Alltså varför lyckas alltid jag bli av med min påse som jag har på cykelsadeln??? Vet inte hur många ggr jag kommit ut till cykeln och ingen påse på sadeln (eller under). Idag nu när jag kom till busstationen (där jag ställde cykeln imorse innan jag åkte vidare med en klasskompis till skolan) så va där ingen påse längre... jäkla sadelpåsetjuvar.

I fredags köpte jag en ny väska!
inte en dag försent... (Siri ville också va med på bild)


Learning to fly!

Nu har jag en helt nu display på mobilen =) skönt! älsklingen är duktigt han ;)

Ikväll åt jag på busstationen med Hanna. Hon tog nämligen ybussen till sthlm ikväll. Hon kommer va borta i 3 månader. Hon kommer fara till asien från London med Nadja om en månad och kommer nu vara i sthlm med Maria innan hon drar vidare till Nadja i London... Jag är avis dom kommer ha sjukt kul.. kommer sakna min Hanna. Vi ses till jul!


Förra veckan bowlade jag och Hanna =)




Aster Novi-belgi

Ikväll sprang Siri efter en igelkott och ignorerade mig fullständigt...gaaanska irriterande! men en bra sak är att hon är friserad och av med alla tover och dessutom har hon börjat äta jättebra =) wihoo!

denna vecka blir det kortvecka = lång helg ;)
är nämligen ledig på fredag...åh så skönt! kanske följer jag med älsklingen till stan då som smakråd ;)

på lördagkväll blire grillning i nån grillstuga nånstans..antar att det blir nånstans utanför Sävar.


Va sjukt längesen jag hade ett musiktips...försöker komma med nån bra nu...hmmmm!?!?!?!?!

Mando Diao - Crystal
Mando Diao - Come On Come On


tjo!!

Pitbull!

Alltså! veckorna bara springer iväg.. jag hinner inte med alls överhuvudtaget.

idag tappade jag min mobil i marken så displayen sprack..wihoooo!

I helgen har jag inte gjort ett jota...förutom att jag jobbade igårkväll :P
men det är rätt skönt med såna helger då man inte gör nånting...

Det är roligt med nya bekantskaper =) härligt att promenera i höstsolen...

nu ska jag plugga lite blommor..tjo!


Give me fire!

Ja nu är det minsann höst. Eller ja det är ju faktiskt ganska varmt på dagarna fortfarande (vissa dagar iaf). Men träden börjar gulna iaf.
Skolan känns fortfarande bra men aning drygt känns det att jag ska kunna 50 snittblommor om tre veckor. Ska då veta det svenska namnet, latinska namnet, hur mycket näring dom ska ha och hur varmt vatten dom ska ha... känns drygt!


Jag och älsklingen åt gomiddag förra fredan med viiiiin. Senare på kvällen kom Hanna och vi kollade på baksmällan. Den va ju faktiskt bra. Ingen av oss hade nå särskilt stora förväntningar men ja som sagt den va bra =)
På lördan åt jag och Hanna färska jättegoda kräftor och drog sen till hanna, spelade Wii Sports och Guitar Hero. Sen blev det Allstar igen... jag gillar stället =) jättekul att träffa Annelie från klassen i gymnasiet.

Den här veckan har gått otroligt snabbt. Imorn är det fredag.
Vi va i Sundsvall med klassen i måndags. Va på Målsta Blommor. Åt go lunch och gick på IKEA =)

Ser framemot helgen =)

tjo!

RSS 2.0