näe men såhär kan man inte ha det.

Näe det här ger ju ingenting. Tror det blir godnatt bloggen för ett tag. Kanske jag väcker den igen nångång när jag är mer motiverad, men just nu är jag inte alls motiverad. En ganska stor anledning är att mina läsare har minskat ganska drastiskt.

ide it is!


God Jul och Gott Nytt år!

Det va mysigt på julafton och jag fick jättefina julklappar. Näsland på julafton, kan nästan inte bli mycket bättre. Mycket folk och två jultomtar som kom och knacka på.. me like! =)

Verkar bli nyår i näsland också.. ser jag framemot.


nångång ska ju va den första

idag påväg hem från skolan så upptäckte jag och min klasskompis att något inte riktigt stod rätt till när bilen (lilla mazdan) fortfarande sprutade ut kall luft mellan brännland och umedalen (med andra ord va det svinkallt i bilen), stannade på P-ficka och då började oljelampan och batterilampan lysa + att vi upptäckte att det rök från bilen väldigt mycket. Vi fick nästan panik och va snabba ut ur bilen. Min kära klasskompis hade redan hunnit se framför sig hur bilen fattade eld och att vi båda skulle få brännskador och hamna på sjukhus (väldigt roligt tycker jag). Jag ringde ganska direkt till Simon och han sa i sin tur att jag skulle öppna huven för att se vart röken kom ifrån, jag feg som jag är vågade inte riktigt eftersom jag hörde hur det kokade där under. Men tillslut öppnade jag utan resultat eftersom det va kolsvart ute. Min klasskamrats man kom till undstättning efter 30minuters väntande i en mycket mycket kall och stel mazda. Ni alla vet att det va ruskigt kallt ute idag och vid 4 tiden va det runt 22minus och det va typ lika kallt i bilen, vi roade oss med hängagubbe på bilrutan. Blev hem bogserad till mamma och pappa på grubbe, väl framme hade jag varken känsel i fingrar eller tår. Va tydligen dålig glykolblandning.
Over and Out!

Julstämning

Får nästan lite ångest över att jag inte köpt en enda julklapp än. Skärpning! men det lär ju bli så att nästa helg blire julklappsinköp. Då lär ju hela Umeå också ska handla alla sina julklappar. Men jag får skylla mig själv.

Jag tror faktiskt att jag har lite julstämning såhär på Lucia =) nu när det även är lite vitt på marken. Det gör ju otroligt mycket. Sen har min kära kyrka kommit fram och lilla julgranen.



nu ska jag gå ut med Siri, hon bara ligger här nedanför och väntar på mig.




Cosmic Dancer

blädrade mellan Idol och Billy Elliot ikväll. Den filmen är kanske hur bra som helst och soundtracket är ju sjukt bra
T.Rex = bra skit


Buffy!



Nu kan jag fortsätta där serien slutade =) fast nu får jag läsa istället.

Snart är det slut

Imorgon är det sista dagen på praktiken. Det känns rätt så skönt, sen är det bara en vecka kvar på skolan, det känns dock helt galet. Jag började ju nyss =/ aja nu håller jag tummarna på att jag kommer in på trädgårdsutbildningen som börjar i vår.

I övrigt så måste jag nog säga att min så kallade fest blev lyckad, synd dock att så få kunde komma, men några tappra själar kom och gjorde kvällen himla trevlig och dessutom fick jag några fina presenter. Inget jag hade räknat med men det är ju som vanligt alltid trevligt med presenter =)


Äh skulle ju göra knäck ikväll. Aja imornkväll kanske!

nu blir det kvällsvovvewalk och sen sängen.

Songlist

Snart är det lördag och det innebär att det blir fest här hemma =) tror det kommer bli kul.

Ska fortsätta med min låtlista nu.
tjo!

RSS 2.0