oops

en liten rättning... Sebastian är ju en krabba.. men han är väl fortfarande kokt? eller är krabbor röda??

havet är djupt

Jag kan inte sova... vart är min Luviz??? jag har rullat runt i sängen alldeles för mycket nu (tur datorn va i viloläge, han starta snabbbt då) nu är jag less på det här... på riktigt!!!!
kul kväll iaf..måste nämnas mer om den imorn...

inte trodde jag när simpan for i måndags att han inte skulle komma hem fören en vecka senare, men det lutar ju åt det hållet.. helt oplanerat och just därför tror jag att det är ännu jobbigare när man liksom inser det. Känns som en evighet.. som om evigheten vore en oändlighet.. ja nu låter det kanske en aningen barnsligt, men ni förstår nog och jag tror inte jag är ensam...............



är det nån fler än jag som har tänkt på att Sebastian i Lilla Sjöjungfrun är en kräfta (eller?) och att han simmar omkring i havet....kokt! för han är ju röd liksom....


så då var det helg igen...

Igår kom Maria till Umeå. Va en mycket trevlig dag, jag, Nadja, Maria och Sofia åt lunch på Rex (Petrus kom lite senare) sen gick vi på stan en stund. Slappa framför TV:n hos Hanna, gick sen till Frasses på Grubbe för att hälsa på Hanna och äta lite frassemat.. hyrde film gick hem till Hanna igen (Hanna följde med då också) och åt alldeles för mycket godis och kollade på Ett öga rött. Var helt okej.. rätt så bra, tycker iaf jag och Maria dom andra tyckte ju uppenbarligen att den sög.
Jag for hem efter filmen eftersom jag skulle upp tidigt idag och ha körlektion som för övrigt gick bra =)

Ikväll blir det fest och sen utgång på krogen krogen. Äter nog middag hos HannaPanna och sen far vi till en fest i röbäck... tror det kommer bli en skojig kväll =)
Men imorn blir det ändå kräftskiva...mmmmmmm gött! ;)


Jag tycker att min körlärare är lite rolig... han frågar massa grejer och berättar massa grejer om hans liv som jag egentligen inte alls är speciellt intresserad av hehe! men det är rätt bra, för då slappnar man av ganska fort när man börjar köra.

Nu var det längesen jag hade låttips...så här kommer några låttips:

Kings of Leon - King Of The Rodeo
Kings of Leon - California Waiting
Kings of Leon - The Bucket
Oasis - The Shock Of The Lightning (för ni som har missat den eller inte fattat än vilken bra låt det är)
Oasis - Falling Down (The Chemical Brothers remix)


Kanske, kanske inte...!?

Har för övrigt mejlat till en annonsör som hade 9 små blandrasvalpar uppe i Luleå.  Kostade bara 5000kr/st

Dom var en blanding på:
31,25 % Dvärgpudel
25 % Petit basset griffon vendeen
12,5 % Bichon frise
12,5 % Lhasa apso
9,37 % Cavalier king charles spaniel
9,37 % Powder puff
 
Ingen av föräldrarna fäller hår.. det är ju kanon! så vi blev rätt så sugna =)

Jag mejlade framförallt för att vi vill veta hur föräldrarna ser ut... spännande!

nu blir det sängen! natti!

nästan så att det är illa...

äh nu har jag gått och blivit beroende av blocket igen.. jag kollar det alldeles för ofta så att jag nästan tycker själv att jag är jobbig och knäpp som kollar blocket så mycket...

jaja! imorn kommer Maria =)

And they will drag you from your throne

Jaja lika bra att börja om då...

Jag är lite irriterad över att det äntligen finns dvärgschnauzer valpar nära Umeå. Nämligen i Skellefteå. Dom kostar dock 11000kr och det är ju inte direkt gratis. Jag och Simon måste alltså betala 5500kr var och det är fortfarande inget man bara hostar upp, speciellt inte när jag är mega fattig just denna månad. Dom är visserligen inte leveransklara fören i mitten av oktober men det är inte som att jag kommer hinna få fram 5500kr innan dess. Funderar seriöst på att sälja nånting jag inte använder eller behöver längre.

Jag tycker att det ska bli lördag så jag får hem min Luviz =) Jag saknar honom.. det är tråkigt och väldigt tomt utan honom.
Det va iaf kul att vara hundvakt idag också. Hon sov större delar av den tiden hon var här... vilken kan vara rätt skönt dock, speciellt då jag har läst teori.. Jag sov i en halvtimme och då sov hon på min mage =) sötnosen!

Jag borde läsa mer teori nu...
men första ska jag bara nämna en sak.

Oasis... ja Oasis kan man ju nästan säga är mina "husgudar"... dom har funnits i mitt liv sen 95? iik, det är ju väldigt länge.. (måste nästan lyssna på lite Oasis nu så jag kommer in i en bra sinnesstämning inför det jag ska skriva). Jag ska inte skriva en hyllning till dom eller så utan mer att... band oftast blir sämre med åren (mer eller mindre) visst finns det även band som blir bättre...
Till saken. Oasis släpper snart ett nytt album och dom ska även ut på turne nu i höst i bl.a. USA och UK... Jag vet en del som väldigt gärna vill och har skaffat biljetter till spelningar i England bara för att det är Oasis. Det kan jag på ett sätt förstå... att det är just Oasis som har en turne. Jag hade förmodligen tänkt likadant för ca 3 år sen. Men jag känner mig inte längre så brydd, just p.g.a. att jag inte vill betala massa pengar för att förmodligen bli besviken. Visst stämningen på en Oasis konsert i England är ju sällan dålig.. men jag vet inte. Jag har sett Oasis 4ggr och dom 2 senaste gångerna var ju ingen större hit, speciellt inte den i Cardiff, men det kan ha haft en betydelse att Foo Fighters spelade innan (sjukt bra va dom) så Oasis spelning efteråt blev en aningen tam och dom va mycket mycket oengagerade och Liams röst.. vad hände? uh.. Näe ingen höjdare. Som tur va, så va spelningen 2 månader senare på Hovet i sthlm mycket bättre, men fortfarande inte mega. Att sedan se Foo Fighters igen 2 veckor senare gjorde ju så att Oasis konserten kändes som en fis i rymden i jämförelse. Dom två sista konserterna med Oasis får mig bara att tänka tillbaka på deras spelning på cirkus i sthlm 2002. Den Var MEGA ;) ojoj vilken stämning och Liams röst var fortfarande bra. Inte som 96 kanske men den va inte dålig. Men att ha sett Oasis 4gg kanske helt enkelt räcker för mig. Sen är jag nog helt enkelt rädd för att bli besviken. Men jag väntar ändå spänt på kommande album. För The Shock Of The Lightning är en riktigt riktigt bra låt =)

Tack och hej!


"vad långt hår du har"

Ojoj! jag har nu bestämt mig för att spara ut mitt hår igen... till långt! ser på gamla bilder och oj va jag saknar mitt långa hår...


The Dark Knight

Jag och Luviz var för övrigt på bio igår och såg Batman, the dark knight... riktigt bra =) Heath Ledger.. ojoj vilken skådis han var...riktigt bra! sååå himla synd att han inte finns längre.. jag tycker det är himla tråkigt. Känns lite wierd ändå att han är död =/



r.i.p


Nu på morgonen så for Luviz upp till björksele.. han ska va där nu i veckan och ska försöka få klart bilen han här där... hade velat följa med men det går ju som inte heller eftersom jag går på teori varje onsdag och så skulle jag köra idag också..sen så är ju Nadja här och på torsdag kommer Maria.. men det är ju som ändå tomt här hemma nu..

Star Wars

Jag tänkte jag skulle berätta om mitt och Luviz besök på star wars museumet i Övik...
Det va mycket trevligt... jag ska först bara nämna att det regnade den dagen...det regnade inte värst mycket när vi stod och betalade inträdet, men så läste vi på en lapp där det stod att starfighter nånting fanns på swedbank arenan som va kanske 200meter bort så vi tänkte att vi springer dit och kollar va det är innan swedbank stänger kl 16.. klockan var då 15.35 ungefär. Så vi börjar traska bort mot swedbank...det regnade men det duggade mest bara lite då vi började gå.. ska även nämna att vi varken hade jackor på oss eller ett paraply... ungefär halvägs till swedbank började det spöregna (såklart) så vi skyndade oss till swedbank bara så att vi inte skulle bli så hemskt blöta.. vi hann bli mycket blöta. Väl framme på swedbank blev vi en aaaaaning besvikna.. det enda som fanns där var en starfighter i orginal storlek..inte sådär mega spännande. Så vi tänkte att det var lika bra att gå tillbaka för det såg inte ut som om det hade tänkt sluta regna dom närmaste timmarna..så vi gick tillbaka. Det började bara regna mer och mer och mer. Min tröja blev bara större och större. armarna på tröjan blev dubbelt så långa...mmm mysigt! vi stod under ett tak på en minigolfbana i kanske 15minuter i hopp om att regnet skulle minska..men icket! så vi gav oss ut i regnet igen och mot museumet. När vi kom fram tyckte två av personalen (dom vi hade köpt biljetterna av) lite synd om oss och dom hade tänkt på oss när det hade börjar regna så mycket.

Väl inne på museumet glömde man fort bort att man var blöt och dessutom såg ut som en blöt hund just pga att det va så himla mycket grejer. Det tog liksom aldrig slut. Men jag tänkte iaf bjuda på lite bilder.

 

 

 

 

 

sådär ja!

Är för övrigt hundvakt nu på morgonen.. hon är ju för söt =)

Amalia med F

Idag kom Nadja till Umeå =)

Sex On Fire

Kings Of Leons nya singel... Sex On Fire...oj så bra! =)



Igår påväg hem från Sundsvall där Simon hade skrivit tenta så svängde vi föbri Star Wars Museumet i Övik.. det var riktigt kul faktiskt... fanns så mycket grejer =)
men jag berättar mer om det imorn då jag även lägger upp lite bilder ;)

trevlig helg allesammans!

tjo

dogvakt

Träffade Jenny idag inne i stan. Var trevligt... men det är inte lika kul att hitta massa snygga kläder när man knappt äger en krona och att den kommande månaden kommer vara den fattigaste månaden på läääänge... suck va drygt.

Aja! lite teori sen på kvällen... får ett sms av Luviz där det står att vi är hundvakt ikväll... ooh så skojsigt! =)
Man blir ju så sugen..hehe!
så tråkigt när hon blir hämtad sen.. blir som tomt på nått sätt.

Imorn bär det av till Sundsvall.. får se hur det går att komma i säng tidigt. Brukar väl gå sådär va. Näe nu ska jag duscha så det är klart när So you think you can dance börjar..

tjo!

Man In The Mirror




underbar låt....

Can i ride with you in your BMW?

Hahaha! sjukt roligt på Christer, en tjej äter rå köttfärs, får ont i huvudet på kvällen öppnar kompisens medicinskåp, tar en verktablett, får veta att det är kattens avmaskningsmedel och märker sen att hon faktiskt hade mask, fick mask av den råa köttfärsen...sjukt ju =)

Gick hur bra som helst på körlektionen idag... tog det bara lugnt och det gick prima. Växlar tydligen ner lite för sent då jag ska svänga och köra in i rondeller osv. men det där lär jag mig säger han bara. Fick öva på att backa runt hörn...iik! tycker det är en aning svårt, men det ska jag öva på när jag kör med pappa också sa han så blir nog det där bra =)
Måndag blir nästa gång...
Imorn är det teorilektion igen... sjukt att det var en vecka sen sist.. vad händer med dagarna?

Imorn ska jag träffa Jenny på stan...blir trevligt. Hon har ju kommit in på nån bibelskola nere i södra sverige så hon sticker på söndag och är borta i 1 år. Måste ju hinna träffas innan hon drar.

på torsdag följer jag med Luviz till Sundsvall, han har tenta. Han måste ju få lite sällskap i bilen =)

Näe nu ska jag läsa teori... tjo!

dax för sängen

Måste ju faktiskt tacka syrran och Jonas för det goda receptet.. Var ju dom som "introducerade" receptet för mig..hehe! ;)

ska köra på körskolan imorn igen... andra gången. Jag har inte alls kännt mig nervös för det eftersom jag kört en gång redan liksom och det gick ju bra. Men nu börjar jag bli lite nervös ändå. Men innerst inne vet jag ju att jag inte behöver vara nervös.
jaja!

har spelat mycket buffy ikväll på xboxen och jag blir så himla irriterad.. att det ska vara så svårt ibland hehe! =)
imorn kommer det förmodligen gå mycket bättre...

natti!


Dagens middag!

Jag måste bara dela med mig av denna goda maträtt.. Jag och Simon äter den väldigt ofta.


Chilifisk med Cashewnötter  4port

600 g fryst fiskfilé (t.ex alaska pollock)
50 g smör
½ dl ströbröd
1dl grovhackade cashewnötter
½ tsk salt
½ - 1 tsk sambal oelek
1 pressad vitlöksklyfta
rivet skal och juice av en halv lime
6-8 körsbärstomater

♥ Sätt ugnen på 225°C,  halvtina fisken.
♥ Lägg fisken i en ugnsäker form. Salta.
♥ Smält smöret och rör i ströbröd, nötter, sambal oelek, vitlök, limeskal och juice.
♥ Bre blandningen över fisken. Dela tomaterna och lägg bredvid.
♥ Stek i mitten av ugnen i 20-30min.
♥ Servera med kokt ris.

tips! ta alltid lite mer av varje ingridiens till täcket.

mmm! det är så gott ;)



Underneath the sky

Jag är verkligen expert på att nöta låtar. Är det nån låt som jag verkligen gillar kan jag lyssna på den huuuur mycket som helst.. det är som om jag aldrig blir less. Tycker nästan lite synd om min omgivning ibland, bara för det.

Tråkigt väder idag.. men jag tror jag ska passa på att läsa mycket teori bara för det.  Vi ska läsa på om miljön tills på onsdag. Jag gillar inte riktigt att läsa om miljön för jag blir bara rädd, eller inte rädd men det är en aning skrämmande vad det är vi gör med våran planet och våra djur. Att vi här uppe i norden får varmare klimat låter kanske bra men det kan ge förödande konsekvenser i längden, men det vet ju dom flesta nu förtiden.. men det är bra att vi kan göra nånting åt saken, varje enskild individ.. synd bara att det blir slarv, jag ska inte säga att jag inte slarvar, för det blir slarv. Speciellt då man ska städa lite snabbt så slutar det med att man slänger mjölkpaketen och glödlampan i samma soppåse iaf. Inte bra inte bra. Men nu gör ju inte vi alltid så... jag tror att jag och Luviz är rätt bra på det ändå =) Batterier är jag t.ex himla noga med. Sen har vi inte långt till en såndär återvinnings central. Tar väl 2 minuter att gå dit. Inte alla som har så nära. Jag tycker att det ska vara lätt för alla att återvinna. Men det är tyvärr inte det och det är då det slarvas.
Aja! nog om det...

färgade som sagt håret igår och ja jag känner mig som en ny människa igen.. det är uppfriskande på nått sätt =)

kärleken är aldrig självisk

A Walk to Remember... borde inte få göras sånna filmer som den. Visst okej den är bra, men vilken snyftis..huvva!

lite som The Notebook faktiskt...samma känsla får man liksom...

det är ju faktiskt två mycket bra filmer =)

Nu är det dax igen...

jag ska färga håret =)

Var för övrigt mycket trevligt i fredags, mycket gott också hehe!.. borde göras oftare. Kul att Erik va med också.


Suget efter hund är kvar.
Jag känner att jag börjar få lite panik, framför allt över pengar och jobb.
Jag får en sån tråkig känsla ibland, en känsla att jag är väldigt ensam.
Drömmer hemska drömmar också nu förtiden.. massa drömmar om döden o.s.v.  usch!
wierd!


Four Seasons.. seconds flick and flash... I`m alone
A lonely scream provides the scene
It`s no home
Every night I hear you scream,
But you don`t say what you mean
This was my dream, but now my dream has flown
I`m at the crossroads waiting for a sign
My life is standing still, but I`m still alive
Every night I think I know
In the morning where did he go
The answers disappear when I open my eyes
I`m no stranger to this place
Where real life and dreams collide
And even though I fall from grace
I will keep the dream alive



Låttips:
The Jacksons - Walk right now
Michael Jackson - Music and me
Christian Falk feat Robyn and Ola Salo - Dream On

The shock of the lightning

Hörde för en stund sen Oasis nya singel The shock of the lightning på p3 Christer när jag ligger och solar på altanen... den va mycket bra =)
gjorde liksom dagen.. sen att den spelades just på Christer gör ju bara saken bättre.

nu ska jag hoppa in i duschen...
jag och Luviz är ju bjudna på middag ikväll hos Albin och Annelie.. blir nog trevligt =)

tjo

Lite Robyn

Jag har fått nån typ av Robyn period nu... inget dåligt med det, älskar hennes låtar men jag har som inte riktigt upptäckt dom på riktigt fören typ nu.. eller det hela började nog när jag och Hanna såg henne på hultan..
Hon var grym =)


Älskar den här videon =)



Detta är en mycket bra låt.


Skönaste låten

XBOXEN

Alltså jag kan bli så himla arg då jag spelar TV-spel... går det dåligt sådär gång på gång på gång kan jag bli så frustrerad att jag nästan börja gråta... kanske inte är någon bra egenskap.

Men jag minns när man va liten och satt nere i källaren och spelade massa TV-spel så kunde det bli sådär ibland när man dog på samma ställe si sådär 20ggr så blev man stillslut å frustrerad att tårarna kom... man sprang då upp till mamma och pappa och va sådär lagomt ledsen, arg, irriterad och frustrerad på en och samma gång... måste ju va lite svårt att då som förälder hålla sig för skratt. För visst är det ändå ganska så komiskt när man tänker på det såhär i efterhand? hehe!

Men jag kanske helt enkelt inte är speciellt vuxen än...

Jif!

Kände för att göra lite reklam...

Jif

funkar på ALLT! konstiga fläckar på mitt vita köksbord? ja inga som helst problem.. det fixar Jif ;)
Bläck på mitt vita köksbord? javisst det fixar Jif.
Allt som är konstigt och som man tror ingenting kan ta bort det kan Jif ta bort =) sådeså!

jaja


ska även nämna att det är så härligt nu när Morgan och Christer är tillbaka i Christer =)


http://www.last.fm/user/idlersdream_


spy i TV

så blir man känd...

http://www.aftonbladet.se/nojesliv/article3091883.ab ja det är rätt så komiskt!


läste även att Britney mår bra igen och är lycklig. Jag är glad för hennes skull =) Hoppas bara att det håller i sig nu och att hon fortsätter vara lycklig och att det går bra för henne framöver.

Körde imorse på trafikskolan för första gången.. gick bra men insåg att deras bilar inte alls är som pappas bil. Läraren va väldigt förståelig på den fronten och förstod att det va lite ovant, så det känns bra =) nästa körning blir på tisdag..

nu ska jag gå till arbetsförmedlingen. Sitter nämligen på hemgården. Har kollat så att mamma jobbar ordentligt ;)

tjo!

Times Like These

Ja det va ju som sagt vikariefest igårkväll.. slutade med att vi hamnade på rex. Men jag hade himla trevligt faktiskt =) får vi göra om tycker jag.

första teorilektionen ikväll.. va som kul =) hehe! vi fick kolla på en gammal vhs film  från 92 om att köra alkoholpåverkad. kändes lite gammalmodigt och dom hade riktiga 90-tals frillor hehe!

men imorn, ja imorn är det min första körlektion.. men det går nog bra! jag är lite nervös men det är väl mänskligt. Jag har ju faktiskt kört rätt mycket.

näe nu ska jag kolla på So you think you can dance sen läsa lite teori och så blir det kudden...

natti!

kortet är inte allt för långt borta...

Var på centrala trafikskolan idag för information. Slutade med att jag har min första teorilektion på onsdag kväll och min första körlektion på torsdag morgon kl 7..hehe! snabba ryck =)
Men när jag börjar läsa nu inser jag att det är rätt mycket..hehe! men det ska nog gå bra.

Vikariefest imorn... tur jag kom på det, hade nästan glömt bort det =P
det blir nog trevligt..

nu gör Simon espresso åt oss..mmmm! gött ;)

She came without warning

Dom här låtarna är soooo last year ;)

men dom ger mig en härlig känsla...

David Gray - Babylon
David Gray - Sail Away
Ed Harcourt - She fell into my arms
Those Dancing Days - Hitten
Jens Lekman - Opposite of hallelujah
Deportees - Who is gonna meet me
Le sport - Tell no one about tonight
Hellogoodbye - Here (in your arms)
Fergie - Big girls don't cry
Alanis Morisette - Crazy
Million Stylez - Miss Fatty
Kings Of Leon - Trunk
Kings Of Leon - Arizona
Live - The river
Regina Spektor - Fidelity
Regina Spektor - Samson


Många av låtarna började jag lyssna på för ganska exakt ett år sen ;)

Your arms around me

Usch vilket tråkigt väder det är... jag börjar bli mer och mer rastlös. Så himla tråkigt.

Igår till frukost hade Luviz kokat ägg. Jag märkte att äggen va lite mörka i skalet och så säger Luviz att han kokat dom tillsammans med rödbetor och jag trodde att han skämtade. Jag trodde väl mest bara att dom va lite mörkare än vanligt eftersom vissa ägg har mörkt skal. Men det visade sig att han inte alls skämtade. Jag insåg det då jag såg rödbetorna i slasken. Coolt! tydligen så gör man så om man vill att äggen ska bli lite mörkare. Såg rätt trevligt ut när jag tänker efter. Dessutom är det gott med kokta ägg till frukost. Det är lite underskattat =)

Jag vill så gärna följa med Hanna till sthlm. Det skulle vara himla kul att få vara med på Marias utfyttningsfest. Men är man fattig så är man...inte så mycket att göra åt saken. Kul med tema på festen också. Temat är enfärgat..skoj!

När jag fyller år ska nog jag ha nån sorts temafest =) tror jag kan bli kul.

Idag kom Luviz hem och åt lunch. Jag tycker det är kul när han gör det. Det är lite oväntat oftast fast oftast är det som om jag känner på mig att han ska komma hem och äta lunch. Kände nog på mig det idag också för jag satt och tänkte på det när jag kollade på smallville och så helt plötsligt så öppnade han dörren =)

Näe nu tror jag att jag ska spela lite Tv-spel. Finns inte så mycket annat att göra när det är sånt här tråkväder.




Hejsvejs!

helgen!!!

I fredags va jag och Simon hundvakt åt den här lilla sötisen. Simons systers lilla 3 månaders chihuahua.

  Della

Det var himla kul. Hon va galen ;) Kändes lite tomt sen efter att husse hade varit och hämtat henne.
Vi kollade även på Hancock med Åström den kvällen. Ja den filmen va väl sådär.

Igår var vi på Uphill träffen. Det slutade med spöregn och dom flesta for hem. Vi (jag, Luviz och åström) for iofs till frasses och så kom även Erik och åt med oss. På kvällen kollade vi på filmen 21 hemma hos Åström. Jag, Luviz, Erik, Åström och Sparv. Den filmen va bra =D tycker jag iaf.


Just det. Igår efter att vi varit på frasses och kom hem va det sjuuukt mycket vatten på vägen just vid uppfarten..hehe! men det regnade ju vääldigt mycket så. Det såg lite roligt ut när bilar körde förbi..


Idag är jag sugen på att övningsköra lite.. får se hur det blir.


Oj va det blir mörkt på kvällarna nu... denna sommar har gått alldeles för fort.


tjohej!


Shut up and drive...

Idag har jag övningskört.. har övningskört rätt mycket på sistone. Men nu börjar det kännas riktigt bra faktiskt =) känner mig rätt lugn i trafiken. Så nu är det dax för att fixa teorin. Så jag ska förhoppningsvis börja läsa på teorin nu så snart som möjligt på centrala trafikskolan. Ska dit på måndag på nån sorts "introduktion". Så då får jag veta lite mer. Men att köra i trafiken nu och framför allt bland "mycket" trafik börjar bli riktigt kul nu.
 
Pappa bad mig att följa vägskyltar idag. Alltså han sa vart vi skulle så fick jag ta mig dit genom att kolla på vägbeskrivningarna... Ja jag insåg ju att det inte va nått som vi tränat på värst mycket men det gick rätt så bra iaf =)
Låter lite som en 16 åring när jag skriver det här. Men det är väl så när man är sen med att ta körkortet.

Ska jobba 7-12 imorn. Bra att få jobba lite nu eftersom jag bara jobbar extra... men jag hoppas verkligen att hitta nått annat nu i höst men det är som svårt ändå.

Jag funderar starkt på att börja springa i höst...

Jag har även ringt värden och sagt till om att vi är väldigt intresserade av en större längenhet och det skulle absolut inte vara några problem och hon skulle meddela hos när nånting dök upp.. så nu sitter vi som bara och väntar. Skulle vara himla skönt med nått större.


Låttips:
Black cab for cutie - Stable song


hepåré!

mys

Jag gillar hösten...nu kanske det inte riktigt är höst än. Men man börjar känna av det där friska i luften och det är rätt härligt. Det luktar höst =) Det är så mysigt på hösten. Bara det att man kan börja ta på sig varmare kläder igen tycker jag är himla trevligt. Jag vill bara köpa massa mysiga koftor nu =)

Nu har VI börjat bli gaaanska sugna på nått större. Det är en trevlig lägenhet vi bor i nu, men det är nästan för lite för 2 personer. Skulle vara så himla skönt med en större lägenhet, större säng, en ny soffa o.s.v. men vi får ta en sak i taget.



Älskar Rihannas nya låt Disturbia.
älskar videon =)





Näe nu ska jag koka lite mera blåbärssylt...

Mina fingrar är blå...

av alla blåbär som jag plockat idag =)
Det är riktigt härligt att plocka blåbär.. det är rätt så avslappnande. Så nyss så kokade jag och Luviz lite blåbärssylt. Blev inte av alla bär eftersom några bär ska vi ha om vi kanske vill baka nått eller så, sen så hade vi itne så mycket socker så det räckte bara till en liter bär. Så imorn får vi fara och handla mer socker.
Om ni undrar vart vi plockade blåbären så va det i stugan/storarmsjön. Syrran och Jonas hade hittat VÄRSTA stället ;) hehe!

och varför vi har varit i stugan i helgen va framförallt att vi hade en kräftskiva med la familia igår som jag skrev tidigare =) Fast mamma och farmor va äckliga och åt surströmming istället. Men det var iaf en mycket trevlig tillställning. Tidigare under lördagen så for jag syster Jennie och pappa ut och fiska.. jag vet inte vad fiskarna har emot mig, men jag fick inte en endaste liten firre... så orättvist! aja! nångång ska jag väl få den lyckan också. Gäller bara att ha tålamod, vilket jag egentligen inte har. Samtidigt i en annan del av sjön va Luviz, Jonas, broder Mattias och Hampus på flotten och kastade kastspö, deras fiskelycka va en aaaaning bättre...

Det jag tyckte va synd att det inte var sådär överdrivet bra väder, inte dåligt väder men inte tillräckligt bra för att bada. Jag som var så himla sugen på att åka badringen bakom båten.. va ju hur kul som helst sist =)

   



För övrigt känns det heeel skumt att det är augusti =/

Godnatt

Va kul det va när älsklingen kom hem imorse... har saknat honom =)

Så Hanna kanske ska flytta till England.. tråkigt! kommer sakna henne då =(

Trevligt med en spontan grillning hos Åström ikväll... mycket bilsnack men jag är van ;)

Imorn blire stugan och kräftskiva med la familia =) blir trevligt!!! MMmmm gott med kräftor =P

för ni som missat så är det här sjukt bra låtar

Katy Perry - I kissed a girl
Robyn - Cobrastyle
Jordin Sparks ft. Chris Brown - No Air


RSS 2.0