Nobody ever seems to remember, life is a game we play

Fram med dammsugaren, det ligger massa myrlik i hallen...
Imorse blev det att döda döda döda massa myror..igen! det va mer än vanligt. Simon kom imorse också och säger "Du måste ringa anticimex idag, för nu är det mer än vanligt." Alltså det är ju mindre mysigt att göra iordning frukost då köket bokstavligt talat är fullt av myror. När jag sen kollade under dörrmattan så va det fullt där under, det va riktigt äckligt. Men idag kom det faktiskt på posten sånna där små dosor man lägger vid dörren, alltså där dom kommer in. Hoppas verkligen att det blir bättre.

Jag va faktiskt på bokrean häromdan (Åkerbloms såklart). Man läser ju egentligen alldeles för lite. Men jag gjorde två fynd iaf. Kokboken köpte jag mest för att det fanns ett recept som lockade oerhört mycket =) hihi!!

 




Har fått erbjudande att jobba på Sofieborg mars ut, men jag vill ju så gärna jobba på hemgården istället. Får se hur jag gör, men det lockar ju kanske inte sådär mega mycket, visst det är väl bättre än inget men hemgården är också mycket närmare och sen trivs jag ju bättre där också... Nu ska jag kolla va det finns för jobb på AMS och så måste jag ju betala ALLA jäkla räkningarna, var i överflöd denna månad.. inte så värst roligt..suck!


Snart är det helg! =)

Ett småkryps liv... usch!!

klockan 06.20 kommer Simon och säger att det är hur mycket myror som helst inne i köket så jag måste ju gå dit och kolla och det slutar med att jag dödar massa myror med en tidning i typ 20min medans Simon äter frukost. Usch det är ju inte trevligt. Dom är ju så äckliga och dom rörde sig framförallt runt sopkorgen och så va det massa i själva påsen såg jag sen så den fick Simon ta med sig ut sen. FY! det va ju knappt nått i den men det som va där i va tydligen lockande. Inte har jag fått dom där ja lapparna eller va det nu va som jag skulle sätta vid ytterdörren där dom små krypen förmodligen kommer in.. det har väl gått fyra dagar nu?

Fint väder idag, tror det blir att cykla in till stan idag.. Kanske kollar in bokrean på åkerbloms.

Jag kom på mig själv att sitta och kolla på Våra Bästa År och faktiskt tycka att det är en aning spännande.. jag vet inte om det är bra eller dåligt.. men lite skrämmande är det 'ändå hehe!

Lite ledsen blir jag nu när jag råkat krympa en av mina finaste tröjor i tvätten =(

aja!

verkar ju hur bra som helst

http://www.dvargschnauzer.se/om_dvargschnauzer/00rasfolder.html

=)

Man in the mirror

Ja för det första ska jag bara nämna det som nog ingen har missat vid det här laget, mulesing. Att sånt överhuvudtaget förekommer är ju fruktansvärt. Kollade på nyheterna igår och skriken från det stackars plågade lammen och fåren när dom gör ingreppet är nånting som har etsatt sig fast i huvudet på mig. Usch!

I lördags efter jobbet kl 16 så hämtade Simon mig, vi körde hem till Haga, jag fick ta en snabb dusch och göra mig iordning väldigt snabbt för vid 17 tiden skulle vi bli hämtade av Sparv och Hanna, men som tur va så va dom också lite sena. Vi skulle äta tacos och dricka alkohol hos Åström och kolla på melodifestivalen. Vi handlade all mat på Ica Teg sen började festen. Det va mycket trevligt =) borde göras oftare. Men bidragen i melodifestivalen va väl inte sådär jättebra, det bästa va ju såklart Björn Gustafsson hehe!

Igår gjorde iaf jag och Simon hemmagjord pizza, två olika.. mycket gott va det =)

idag och imorn är jag ledig, jobbar sen ons, tors och fre sen ledig helgen, jobbar måndag sen jobbar inte jag på sofieborg nått mer.

Kollade faktiskt på Michael Jackson Live in Bucharest, Dangerous Tour igår, från 92. Jag måste erkänna att jag faktiskt blir lite depprimerad. Det känns lite tragiskt och jag blir lite irriterad över att jag aldrig sett honom live. Men han är/var ju en rätt bra entertainer om man säger så ;) går ju inte att argumentera emot det.

måste in till stan nu och handla lite små krafs.

föresten är jag gaaaanska sugen på att skaffa en Dvärgschnauzer, dom är ju rätt söta =) en svart i sånnafall


Hejsvejs!



HUR??

Jag skulle föresten veta hur man gör sin blogg lite mer personlig, alltså utseendemässigt. Alla har så fina bloggar och jag har ju bara en tråkblogg. Hur gör ni alla som har fina personliga bloggar? =)



En sak till:
Simon är helt underbar. Jag är megakär i honom =)
Jag hoppas verkligen att det blir långvarigt.
Puss älskling! ;)

The Way You Make Me Feel

Fint väder men synd att det ska blåsa och synd att man ska jobba ikväll och imorn och ändå inte kan njuta fullt ut av det fina vädret och att det faktiskt är helg, men helgen börjar inte fören imorgon (lördag) kl 16.00 för min del. Känns ju som vanligt inte sådär mega skoj att jobba helg. Nu jobbar jag visserligen bara halva helgen men iaf. Jag ber till Gud att arbetsdagen kommer att gå fort imorn, jag vet redan att kvällen kommer gå fort, jobbar bara 5 timmar.

Igår sökte jag jobb på dosapoteket, hoppas verkligen att jag får jobba där, eller iaf att jag får komma dit och snacka med chefen. Jag vill jobba där för att:

  1. Det är ett måndag till fredag jobb.
  2. Dom har önskeschema.
  3. Det är nära till jobbet pga att det är på i20 och min lägenhet är på haga, det är ju aldrig fel =)
Jag känner att jag kan låta väldigt bitter när det gäller mitt jobb, men jag är inte en bitter människa. Det har jag aldrig varit, men jag erkänner att jag börjar bli riktigt less på det jobb jag har eller ja iaf det jag jobbar med. Jag är så fruktansvärt less på arbetstiderna, dag,kväll och helg är inget för mig. Så är det bara. Sen nu när dom ska skära ner så fruktansvärt på personalen har jag yttligare en anledning till varför jag inte vill jobba inom vården längre.

Det här är nog ett rätt så tråkigt inlägg men det struntar jag i. Jag längtar tills imorn =)

Jag har märkt eller ja det är väl Simon som märkt det mest, men jag kan verkligen ha mina dåliga dagar och egentligen kan jag inte förklara varför dom där dåliga dagarna dyker upp, vad det är som gör att jag har mina dåliga dagar. Jag antar att folk bara har dåliga dagar men oftast vet man väl förklaringen, men jag kan oftast inte sätta fingret på det utan det liksom bara är så. Jag kan känna mig hur nere som helst fast helt utan en större förklaring, det tycker jag är lite skumt.



Nu ska jag äta lite lunch, tack och hej, trevligt helg! =)


Håll ut, det lönar sig! ;)

Har jobbat idag. Kändes helt okej. Men som sagt, jag saknar Hemgården.
Gick rätt bra med knäet också, men som sjukgymnasten sa hur jag skulle göra när jag t.ex. böjde mig ner glömde jag ju totalt bort. Hela tiden också. Kanske inte är sådär superbra. Sen att det inte är bra att gå ner för trappor. Jaha men baklänges går bra. Känns ju sådär lagom kul. Så jag tog tag i räcket istället och hoppa ner på en fot ;) hehe!

Imorn kanske jag ska kolla på ett par andra skor och kolla på stadium om det finns sånna där halvkilos vikter man sätter på foten som sjukgymnasten snacka om.
Prata med chefen på Hemgården, om hon nu är där. Om inte går jag iaf upp på avdelningen och hälsar på =)

Och som vanligt när Madde tänkt ta tag i saken och va nyttig nu ett tag (har blivit lite slarv) så är det ju såklart en gubbe på sofieborg som fyller år idag och han bjuder på tårta och kladdkaka. Såklart man inte kan låta bli då. Men imorn blir det nya tag. Har väl iaf blivit rätt så nyttiga middagar.
Gröt på morron är ju guld! man e mätt länge.. sen gillar jag att sitta på morgonen vid 6-tiden och äta gröt och en smörgås med Simon och sen ta lite kaffe på det. Det är lite småmysigt tycker jag =)

Bara för att jag är duktig och bloggar nästan varje dag och tänkte nu göra det innan jag far till ersboda missade jag ju såklart bussen. Kanske lika gärna kan gå upp till Obs och ta bussen därifrån. Då känner man sig lite duktig också. Jag gör så!



Jag längtar till sommarn, då ska jag va i stugan, mycket! =)


Medans jag väntar på tvätten

            1. vad var det första du tänkte då du såg dig själv i spegeln imorse?
Inte så illa

2. hur mycket kontanter har du på dig?
Inga

3. vilket ord rimmar på test??
fest

4. favoritplanet?
Ja, Mars kanske

5. vem ligger fyra på missade samtal-listan på din mobil?
Johanna Kallo

6. vilken är din favoritringsignal på din mobil?
Har ingen speciell just nu

7. vad har du på dig på överkroppen just nu?
svart gina tricot linne och en grön huvtröja från HM

8. sätter du etiketter på dig själv?
öööh?? näe

9. vad är det för märke på skorna du har på dig?
Pro Keds

10. ett ljust eller mörkt rum?
Mörkt

11. vad gjorde du vid midnatt?
Sov

12. vad står det i ditt senast mottagna sms?
Ring 333. Du har 1 nytt meddelande i 3svar

13. var ligger ditt närmaste seven eleven?
har ingen som helst aning

14. vilket uttryck använder du mest?
tss

15. till vem sa du jag älskar dig senast?
Simon, igårkväll

16. vilken pälsbeklädda sak rörde du senast?
Katten hos Ma och Pa

17. hur många olika sorters droger har du nyttjat de senaste tre dagarna?
Ipren

18. hur många rullar film ligger och väntar på att bli framkallade?
en

19. vilken ålder har varit bäst hittills?
23 ;)

20. din värsta fiende?
vet int

21. vad har du för skrivbordsbild på datorn just nu?
Tror det är Oscar i snook

22. vad var det senaste du sa till någon?
"Hejdå" till Simon imorse

23. en miljon dollar eller förmågan att flyga?
PENGARNA!!!!.

24. gillar du någon särskild lite extra mycket just nu?
Ja men Simon såklart =)

25. senaste låten du lyssnade på?
Napoleon - Cleopatra

Madde Hjärta My Little Pony

Härligt väder.. ska ta bussen till Obs, ska kolla om dom har lite grejer som inte coop här på ersboda hade, men kanske går jag på Willys istället.

Imorn ska jag jobba igen, det känns rätt okej =)

Lyssnar på Jens Lekmans senaste skiva Night Falls Over Kortedala och jag hade helt glömt bort hur bra den är. Typ helt underbart bra. The Opposite Of Hallelujah är klart bäst, den är ju en mycket bra vårlåt. I höstas då det va sådär fint ute och alla löven hade alla dom där vackra färgerna och solen sken och jag var påväg till Simon på ersboda, satt på bussen och lyssnade på den låten om och om igen, då va den låten en bra höstlåt =) Jag va liksom så glad och den låten blir man bara ännu gladar av. Nu är den en bra vårlåt. Då vet ni det iaf.

Jag har tänkt visa er 2 av mina favoriter när jag va liten, jag har runt 20st =) Jag är rätt stolt över dom hehe!



Det var mina älsklingar, dom va ju så fina! hehe

AMS

Imorse va jag på vårdcentralen igen. Det är ju sådär lagom kul att alla jag träffat sagt olika. AT läkaren och hennes handledare va inte riktigt överens, men i helhet sa dom att det inte var någon svullnad på knäet och att det förmodligen va minisken. Dom säger jag ska prata med en sjukgymnast så kan han säga hur jag ska träna knäet. Dom säger även att jag ska använda ett par bättre skor =( Jag får iaf tag i en sjukgymnast. Han kollar mitt knä exakt som alla andra gjort. Han säger att det är en svullnad på knäet men att det nödvändigtvis inte behöver vara minisken. Han säger att pga att jag har tränat förut och sen slutat kan vara en anledning att det kan bli problem i knäet. Han säger hur jag ska träna och att jag ska äta ipren. Han säger även att det är bra att jag jobbar så jag tränar upp knäet. Skulle vart kul att fått veta det liiiite tidigare. Men jag litar på sjukgymnasten.

Det va himla trevligt att få hem Simon igår =)

har kollat på ams hemsida idag efter jobb. Jag har sökt sommarjobb på radio typ p3 och p4 osv, lär ju knappast få det hehe! annars finns det ju typ inga jobb som vanligt. Vill ju knappast jobba inom vården nu när dom ska dra in på personalen och arbetstiderna kommer ju suga mer än vad dom redan gör.

Det va föresten riktigt härligt att gå till Nathalie igår när det va 14 grader i solen och jag tog på mig vårjackan =)


Men lite senare va det inte riktigt lika varmt. Stod och huttra i takt inne på grubbe video rätt länge. Hyrde Från andra sidan. Fy vilken vider film. Men trevligt va det iaf =)

Tack och Hej!

You Rock My World

Den här helgen har varit himla trevlig. Kul att umgås med Hanna, Nathalie och Johanna =)
blir liiite för sällan nu förtiden, men jag säger det är mitt fel. Men det blir lätt så när man är nykär antar jag. Man vill ju vara med varann hela tiden i stortsett.

Trevligt var det även hos farmor igår =) När vi kommer dit vid 13 tiden så har farmor gräddat våfflor..mmm så gott! sen så till middag bjöds det på köttfärslimpa, klart den godaste köttfärslimpan jag ätit. Innan fick vi även sill.. mums!
sen lite senare, till kaffet åt vi glass. Jag va rätt så mätt när jag kom hem hehe! men då va det bara att hoppa in i duschen och göra sig redo för då bestämde jag mig för att inte sitta hemma själv när alla andra skulle ut så jag pallrade mig iväg till Nathalie och Hanna =) Guitar Hero är himla skoj.

Idag kommer även min älskling hem. Jag längtar. Men stackarn skar sig igår så dom fick fara på sjukstugan. Blev ju lite orolig där ett tag när Albin svarar och säger att han inte är tillgänglig. Jag hann ju såklart tänka det allra värsta.

Jag hittade även en himla snygg tröja hos farmor som hon hade när hon va yngre, himla snygg, den fick jag ta hem =)

snart ska jag fara och sympatiäta hos Hanna (frasses)

Ha en underbar söndag och gå ut och njut av solen....

övningsköra

Igår så övningskörde jag lite igen med pappa. Gick bra. Jag tränade start i backe, smygkörning och backa sakta runt en grej hehe! Lite mer koll har man faktiskt nu =)

På kvällen blev det utgång med Nathalie och Hanna på Invito, kul att Johanna kom också =) dansade himla mycket. Kanske inte var så smart pga knäet. Men nu har jag inte ondare än vanligt iofs.
Jag och Hanna blev också jagad av polisen pga att Hanna va på lite dåligt humör när vi gick förbi en polisbil och på skoj räckte ut tungan till polisbilen och då öppnar en kvinnlig polis och säger "Hallå där, va ska det där menas, HALLÅ! stanna..." och kliver ur bilen och tänker springa efter oss, men då går hon in i bilen igen och dom kör efter oss haha!! men vi lyckades gömma oss, men dom letade uppenbarligen efter oss.. Ja ibland undrar man ju. Har dom inget bättre för sig???

Idag far jag, syrran, Hampus och mamma till bjurholm. Ska hälsa på farmor =)

måste göra mig klar nu.

hejsvejs!

Got My Mind Set On You

Tid på vårdcentralen på måndag 8.30. Hon tyckte det lät himla konstigt det där med mitt knä.
Hon säger att jag inte ska anstränga knäet nånting tills på måndag.

Måste ringa chefen och berätta hur det ligger till.

Ringt värden och hon skulle skicka anticimex, får se om dom behöver komma in i lägenheten också, hoppas inte. Räcker förhoppningsvis bara att spruta lite i trapphuset.

Jag var hemma hos mamma och pappa igårkväll. Både mamma och pappa föreslog att jag fick sova över där om jag ville. Dom tänkte väl lite snällt då jag va ensam nu då Simon farit till fjällen. Ja visst, tanken är väl god. Men det är rätt skönt att komma hem till sitt även om man är själv. Det händer ju ibland, fast Simon inte är i fjällen. Jag bodde hemma i två månader i höstas. Visst gratis mat och husrum i två månader är rätt najs, men i längden blir det ganska drygt, va ju inte hemma speciellt mycket den perioden. Beror ju också på att jag just då "dejtade" Simon som mest. Det va ju himla spännande och inte kunde jag sitta hemma och glo då inte. Jag gillar min lilla lägenhet och jag känner att efter ha varit hemma hos mamma och pappa i ungefär tre timmar så ville jag faktiskt hem.
Men nu när jag va hemma tog jag faktiskt med mig vad som var mina favoriter då jag va liten. Mina kära My Little Ponys. Varför ska dom ligga hemma och damma. Iofs vet jag inte riktigt vad jag tänkt göra med dom här heller.




Old Habits Die Hard

Myrinvasion i lägenheten är inge kul. Blir att ringa värden imorn...usch!

Alla hjärtansdag imorn och jag är själv =( så tråkigt. Näe men så illa är det väl inte.
Men det känns långt till söndag, men det går nog fort.

Ska ringa vårdcentralen imorn också... drygt!

kul att träffa Jenny idag också.. borde väl hända oftare dock.

Jag har typ mycket bra musik på datorn ändå..

Musiktips:
Tiger Lou - Oh Horatio
Snow Patrol - Hands Open
George Harrison - What Is Life
David Gray - Sail Away

Nu är jag trött och jag vill att Simon ska ringa snart.

Godnatt allesammans!

Topp 10 @ 10, Dans

Michael Jackson Bad på 5:e plats =) coolt, för den dansen är cool tycker jag.

Värsta blåsvädret idag.
Det blir tråkigt när Simon far ikväll.


Mitt knä är ju knäppt. Känns ju typ som om det är nått som är löst där inne.. usch!

Trevligt med film igår hos Åström, synd bara att det inte fanns nån text, men det gick bra ändå. Narnia såg vi, jag gillar den filmen, den är som lite små mysig.
Massa godis och grejs bjöds det ju på också.. Inte bra egentligen, så sitter man och kollar på dokumentären Sista  chansen. Folk som väger 300kilo. Det är crazy! en tjej had BMI på 70, det är typ 50 mer än jag liksom..sjukt!
Men nog får man kämpa om man ska se ut sådär.
Det va även kul att Simon bar mig på hans rygg hela vägen till bilen sen..hehe!

TJO!!

en sak till

Anser du dig själv som snygg?
Nja men ful är jag väl inte

Vem är snyggast?
Simon

Hur många hål har du i öronen?
inga

Har du en hårborste i din väska?
näe, men en kam

Har du några högklackade skor?
njaaa men nästan

Vad får du oftast komplimanger för?
mitt leende

Brukar folk säga att du ser äldre ut än du är?
hehe nja men tvärtom

Har du rakat dina ben någon gång?
jo det har jag väl hehe :P

Vad har du för puder?
foundation, Mary Key

Har du nytvättat hår?
näe, tvättades igår

Vad luktar du nu?
Jag skulle tro att jag luktar parfym, puma nånting

Har du använt någon hårprodukt idag?
lite proffs gele

När är du född?
18:e november 1984

Brukar du bada i sjöar om somrarna?
Jo stugan ligger på en ö i en sjö så det händer..

Hälsningsfras:
hej

Smeknamn:
jadu.. kärt barn har många namn, men jag gillar Snutt ;)

Stjärntecken:
Skorpion

Vilka språk kan du prata?
Svenska och Engelska

Röker du?
njaaa, händer att jag feströker

Längd:
168cm

Ögonfärg:
är nog blågröna..

Förhållande:
Särbo.. än så länge iaf

Hur många gånger har du varit kär?
hmm!? ja kanske sådär 4ggr eller nått sånt

Ditt längsta förhållande:
2 och ett halvt år

Är du en bra flickvän?
Ja det tror jag nog att jag är :)

Har du någonsin varit otrogen?
Jag måste tyvärr säga ja på denna fråga :S

Har någon varit otrogen mot dig?
inte vad jag vet...

Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad?
har inte raggat så mycket i mina dar så antar att det är jag som blir uppraggad

Är du svårflörtad?
Ja om jag vill så.

Har du tagit den här "enkäten" från någon?
Jo från mig själv

Vill du ha barn?
det är klart! men inte nu

Vilket är ditt livsmål?
just nu, skaffa körkort

Drömjobbet:
Ja nått som har med musik och göra, men recensent verkar spännande.

Vilken är din favoritfärg?
Grön?! typ

Sämsta färg då?
vet ej!

Favoritkläder:
kjolar, klänningar, jeans? ;)

Favoritskor:
CONVERSE!!!

Favoritalkohol:
Vin

Favoritkaraktär i bok:
iiiiingen aning

Favoritpizza:
det är nog oxfilé pizza med bea :D

Favoritfilm:
många, men Superbad är ju himla skojig

Favoritbok:
Jaaa! det är väl Inte som andra döttrar

Favoritaffär:
vet inte

Vad tycker du om Sex and the City?
helt okej!

Gillar du dokumentärer?
Japp! :) fast det beror lite på vad dokumentären handlar om

Vad har du gjort idag?
Typ inget.. vilat knäet

Vad gjorde du igår kväll?
jobbade 15.30-20.30
kom hem, åt kladdkaka som Simon bakat, sen kollade jag på Beatles Help!

Vad vill du helst ha nu?
Ett annat jobb

När blev du fotograferad senast?
jadu, det vet jag inte men säkert va det Simon som fotade

Vilken låt lyssnade du senast på?
Lyssnar nu på Mickey & Sylvia - Love is strange

Hur många speglar finns i det rum du är i nu?
inte en enda

Var är du nu?
I Simons lägenhet på ersboda

Har du bråkat med någon idag?
nope!

Saknar du någon nu?
Hmm ja jag saknar Maria

När var du i en affär senast?
hmm va nog Vero Moda igår med Hanna runt 13 tiden

Mötte du någon du kände då?
näe

Tycker du om dina grannar?
nja jag vet knappt vilka mina grannar är

Använder du ICQ eller MSN?
MSN såklart

Hur många datorer finns i ditt hus?
jadu, om man räknar med en i varje lägenhet blir nog några stycken

När fick du senast en present?
vet inte, men julklappar fick man ju inte för så länge sen

Vad?
det ska du strunta i

Av?
vet inte

Hur många syskon har du?
två äldre syskon, en broder, en syster.

Är dina föräldrar gifta?
jajamen!

Vad får dej att bli glad?
Simon
Musik
Kompisar
Min familj

Vad får dej att bli ledsen?
När jag känner mig ensam

Går du ensam till skolan?
går inte i skolan längre men när jag gjorde det så blev det mest ensam

Har du blivit hotad via telefon?
ja det kan ha hänt, om jag inte minns fel

Vad har du för planer för helgen?
Ja om jag inte jobbar blire nog att hänga med nathalie och hanna =)

Hur många lampor har du i ditt rum?
i min lägenhet har jag 7st och 9med lamporna i badrummet

Längtar du till din nästa födelsedag?
ja det gör jag väl antar jag

Hur många gånger har du flyttat?
7ggr

Vem har du känt längst av dina vänner?
Hanna

Har någon fått dig att skratta omkull?
haha! ja många ggr.. ibland jag själv faktiskt

Vem står dig närmast?
Hanna, Nathalie, Maria och Simon såklart

Vem är yngst utav dina vänner?
vet jag inte, har ju några så jag orkar inte räkna ut.

Kan du prata om allt med någon?
japp

Har du lätt att få nya vänner?
hmm! jaaa jag tror det.

Har du svikit en vän?
jo

Har en vän svikit dig?
jo

"Cutt me finger off?"

Ja jag jobbade ju igårkväll, gick väl rätt så bra men det gjorde ont i knäet =( inge kul.. vet inte riktigt vad jag ska göra. Sen så trodde jag att jag skulle jobba idag, skulle det enligt mitt schema jag fått, men på jobbet så stod det att jag inte skulle jobba, jag fattar ingenting, jag ringde t.o.m och kollade med en tjej och jo det stämde hon skulle jobba, för det va en tid som chefen sagt hon fick skriva upp sig på.. hmm fattar noll! så jag for inte till jobbet idag och dom har ju inte ringt så det stämde väl då.. konstigt.
Men jag klagar iofs inte, jag får va ledig och vila mitt knä.

Jag ska försöka bli bättre på att söka jobb har jag bestämt mig. Nu kan det ju också vara så att jag är duktig i en vecka och så söker jag inte på några veckor igen. Jag känner mig själv allt för bra när det gäller vissa områden. Under vissa områden känner jag mig inte alls dock, men jag antar att det är så för många.

Det va kul att luncha med Hanna igår =) mycket trevligt... borde göras oftare som sagt.
Nu vet jag inte om jag jobbar ihelgen men om jag nu inte gör det, så ska jag inte sitta hemma ensam och glo, nått kul måste hittas på, eller hur Nathalie? =)

Värsta partylåten Andrea - Time To Pray

Igår kollade jag på Help! med Beatles, snacka om sjuk film.. hehe! riktigt rolig. Engelsk humor så det skriker om det, engelsk humor när det är som bäst kan jag nästan säga. Jag skrattade en hel del. Hur har dom lyckats komma på allt? Sen är det ju ett plus att man har nått fint att vila ögonen på ;)


Fast Simon är ändå finast! ;)

Tänk om Beatles inte hade funnits... Gud så himla tråkigt =/ Tänk ändå va många band som inspirerats om dom. Då kanske massa band inte låtit som dom låtit osv. Hmm!?

Klump i halsen

Om jag inte skulle jobbat idag skulle jag nog känna mig lycklig idag. Det är ju så fint väder. Simon va just hemma och åt lunch. Jag tycker verkligen om honom hur mycket som helst.
Jag har mega ångest över jobbet, Jag vill inte jobba på Sofieborg. Nu kan det ju bero på att jag inte jobbat på en vecka pga knäet men ändå, jag trivs inte riktigt där. Visst personalen är väl snälla men näe det känns liksom inte riktigt 100 och det är inge kul att jobba då. Jag vill ju bara tillbaka till Hemgården. Jag saknar alla där så himla mycket.. snälla take me back!
Om man inte trivs på ett arbete där man bara ska jobba en månad för att man fått det genom rekryteringsenheten måste man väl få byta och gå tillbaka till sitt förra jobb om man skulle få jobb där tidigare än en månad. Visst?!
Jag måste snacka med chefen på hemgården. Sen att Sofieborg är så långt bort också, inge roligt. Speciellt inte om man börjar 06.45. Näe jag vill inte längre. vad som helst eller vart som helst förutom Sofieborg punkt slut.

Nu ska jag luncha med Hanna!

Help!

Jag blev så lycklig när jag kom hem igår och såg att Beatles Help! (filmen) hade ramlat in genom brevinkastet =)
jag är rätt sugen på att kolla..hehe!

ja som sagt va det ju melodifestivalen igårkväll, fy vilka kassa låtar.. Velvet hade ju den bästa låten, näe men då röstar såklart alla över 60 strecket på Christer Sjögren..usch!

Jag gjorde en über god middag igår, Persilje Kyckling..mmmm! mums.. jag är rätt nöjd! ;) äppelpajen blev rätt god också ;)

Ni som inte hört Pacific! - Hot Lips lyssna på den på enaste gången =) den e ju så bra..

Känns lite tråkigt att Simon drar iväg till fjällen på onsdag.. Jag kommer sakna honom ju! dom kommer vara borta nästan 5 dagar..det känns rätt länge.

Jag tänkte tidigare idag på en sak. För mig är det ju liksom inget snack om saken, Jag gillar Michael Jackson och det är ju så självklart för han har ju gjort så extremt många bra låtar. Klart man ska tycka han är bra då liksom. Det är svårt att tänka att folk inte alls tycker han är bra. Hur kan man inte tycka att nått så bra är dåligt? det finns liksom inte i mitt huvud hehe! ah jag vet, folk tycker ju olika, men MJ är ju en så himla stor artist också. Lyssna liksom bara på hur bra producerat hans tidiga verk är, det är sjukt, snacka om att vara före sin tid egentligen.. ojoj! det är sjukt ändå.. som t.ex. Give In To Me och Who Is It. Dom låtarna är helt klart med på världens bästa låtar listan. Nu vet inte jag hur lång den listan är, men om jag skulle gjort den skulle den förmodligen bli sjukt lång hehe! Men iaf =)

nu har jag babblat färdigt..


BUZZ

Igår for jag och Simon till Hanna och spelade Buzz, det va kul men det gick inte värst bra för mig =( Hanna hade ju enbart tur och vann 2ggr av 3.. ganska störande och jag vann ingen gång... jag som brukar va bra på Buzz. Ja iaf music quiz, nu va det ju allmänna.
Men jag är ganska säker på att Ash ska föreställa Liam Gallagher, det ser ju verkligen ut som honom ;)

Ikväll blir det melodifestivalen.. Innan det blir det förhoppningsvis en god middag med Simon och så ska jag baka en äppelpaj.. mums! =)

nu ska jag fara till Obs och handla.. hejsvejs!!!

Introtävling

Inte lätt idag.. men melodifestival deltagare 2008 känns ju inte som min starkaste sida om man säger så. 8poäng är ju inte så bra =(

Det känns bra att det är helg nu fast jag inte jobbat nånting i veckan. Hoppas det blir en bra helg. Trots att Simon ska plugga. Men det blire nog...
Men imorn blire iaf melodifestivalen =)

Ha en bra fredag!
kram



Leverbiff

Ja då ska vi se, till middag åt jag och Simon leverbiffar, något som jag aldrig ätit förut (hemma) alltså. Smakade en gång på jobbet då gamlingarna fick det till middag och fy bövelen det va ju något jag inte skulle äta igen.. Men faktiskt så va det inte så pjåkigt denna gång. Jag tror att Simon har nå magiska händer eller nått, för gott va det. Smakade lite som pölsa och det är ju gott =)

Ja nog om det. Lunchen med Nathalie slutade med att det blev en dagens på Max hehe! ett Maxmål, men det är ju faktiskt himla gott. Sen fick vi prata eller det va mest Nathalie som pratade med gubbarna som instalerade en ny torktumlare i deras tvättstuga.. haha! värsta äckelgubbarna framför allt en av dom.. slutade ju aldrig prata. "jaha så det blir många efterfester kan jag tänka mig, för ni festar väl en hel del..hehe" Ja skitroligt, kan han inte bara sluta prata med oss. Tror han att vi vill prata med honom eller. Gör ditt jobb istället så kanske det inte hade tagit dig 4 timmar att installera den nya torktumlaren.

Petrus mammas hund Turbo är kanske hur söt som helst, vet inte alls vad rasen heter, men jag tror det är såndär dvärgspets typ, liten svart sak men såndär krulsvans om ni fattar... rå gullig! kanske pippar på ens ben liiiite för mycket haha!

Imorn är det fredag och introtävling på P3 =) skoj! så ska jag tvätta, städa och kanske baka nått!? (hos Simon) jag känner mig duktig.

Tjohej!



IDAG

Idag ska jag äta lunch med Nathalie, det ska bli trevligt. Jag måste nog snart börja dra mig om jag ska vara där 12.
Föresten tror jag att mitt knä känns bättre idag. Eller kanske är det bara nått som jag vill. Kändes ju bättre igår också, men närmare kvällen gjorde det lika ont igen så det är nog så nu också... suck! men man kan ju alltid hoppas.

Skriver mer senare.. skulle jag tro iaf, det är inget jag egentligen kan lova.

hejsvejs!

Staffe

Jag förstår inte vad det är för fel på mitt knä. Det här är inte roligt längre. Måste ju ringa till chefen på jobbet och säga hur det ligger till.

Nu vet jag att jag kanske är lite tjatig men jag vill verkligen ha en staffe (Staffordshire Bullterrier), dom är ju så söta. Tyckte Simon också, men ja då kanske dom inte är så bra för honom som är allergisk =( Men fina är dom iaf. Verkar ha rätt bra psyke osv. bra med barn också. Glada hundar helt enkelt.




och så till Annelie som börjat läsa min blogg. Ha så trevligt nu ikväll på 1 1/2-årsdagen och hälsa Albin =)

tjo!

Oasis kommer alltid finnas i mitt hjärta!

Jag var på vårdcentralen igår och kollade mitt knä.. det kommer tydligen gå över av sig själv, men skulle det svulna upp måste jag tillbaka. Men det verkar som om det kan ta rätt lång tid för det att läka ordentligt. Det kan va nått som hamnat i kläm. Ät ipren så blire bra, men ipren har inte hjälpt nånting. Jag får försöka att inte gå så mycket. Jippie! jag funderar fortfarande på om jag ska jobba imornkväll. Nu har jag ju varit hemma 2 dagar, det känns ju som att en dag till inte skulle skada. Jag får ju ondare direkt då jag gått mycket..hmm!? jag går ju mycket på jobbet så jag får se hur jag gör.

Jag kan inte riktigt släppa det här med sibiriska katter. Dom är ju himla fina. Sitter och kollar många olika hemsidor, finns många testhem för allergiker, men frågan är ju om Simon är så sugen på att fara till nått testhem. Jaja jag får nog lägga det på is ett tag. Men dom är sjukt fina.




Men egentligen skulle det som sagt va kul med en hund också, men det känns lite som att man måste ha ett hundvänligt jobb då. Men jag vet heller inte riktigt vad det skulle vara för hund, nån liten rolig hund. Men först måste nog Madde skaffa en riktigt jobb.
Föresten så är det en Staffordshire Bull Terrier som jag skulle kunna tänka mig =) dom verkar bra.


Tror jag ska beställa Help! idag, filmen alltså med Beatles, den e ju himla skojig =)

Igår satt jag och berättade om Oasis för Simon, om hur dom har påverkat mig och hur lycklig dom gjort mig. Dom är eller iaf var en väldigt stor del av mitt liv, Oasis är ju nästan en hel livsstil för många, Oasis är kultur. Man kan ju nästan säga det. Jag har träffat många Oasisfans och alla är rätt lika kan man säga. Oasisfans bryr sig om varandra, som en stor familj. Det är nått speciellt med Oasisfansen. Man kan säga att det finns två sorters fans, Antingen gillar man Oasis nja sådär att ah men Wonderwall är ju rätt bra, kanske har man dom två första skivorna. Sen kommer de fans som gillar dom snäppet mer kan man säga och då äger man betydligt mer saker som har med Oasis att göra än dom två första skivorna, då är det alla skivorna + singlar och DVD:er bootlegs o.s.v. o.s.v. jag kan nog säga att jag är den sist nämnda, även om jag nu kanske inte slänger in en Oasisskiva i stereon allt för ofta men det händer och när det väl händer blir jag nästan en helt annan person =) sjukt! det är som att en del av mig som i vanligtvis sover helt plötsligt vaknar hehe! men jag är inte längre ett så intensivt fan som jag en gång varit, men jag kan med stolthet nämna att jag minsann sett Oasis 4ggr, den andra gången på Cirkus 2002 va en av mina bästa dagar.. men visst finns det riktiga nördar som ligger över 10 strecket och har åkt runt halva europa för att se dom hehe! men så nördig är jag inte.
Over and out!

ha en bra fettisdag nu allesammans!
kram








Keeping Warm In Cold Country

Ja nu är det rätt så kallt ute, min termometer visar liiite fel så jag skulle väl gissa på att det är -13 ute nu och så kallt har det ju knappt varit denna vinter, man är liksom inte så van.

Som vanligt sitter jag uppe längre än tänkt, men det blir iaf inget jobb för mig imorn.. Jag sjukanmälde mig. Jag har ju nå fel på mitt knä. Det gör ont =(
började väl i onsdags natt.. vaknade och skulle sträcka ut vänster ben men det gick knappt för det gjorde så sjukt ont i knäet. Nästa dag tänkte jag väl inte så mycket på det. På fredagkväll då jag jobbade började det kännas lite mer i knäet och nu har det blivit värre. Det är en så konstig smärta, obehaglig är den helt enkelt och det gör mest ont då jag böjer eller sträcker ut knäet, inge kul.. blir att ringa vårdcentralen imorn. Jag är typ rädd, tror alltid det värsta...men det är förmodligen infekterat eller nått sånt.

Jag ska även nu passa på att rekomendera lite musik =)

Roger McGuinn - Your Love Is A Gold Mine
Band Of Horses - Is There a Ghost
Bad Religion - 21st century digital boy

sådär ja! mycket bra.. hihi!

Simon har farit hem till Ersboda och det är lite tråkigt, det är ju alltid tråkigt att sova själv.. menmen! antar att man får ta sånt ibland. Önskar bara det fanns mer tid till oss (tillsammans) och att han inte behövde plugga så mycket, det är lite tråkigt.. Men That's Life och vi kommer klara det hur bra som helst.. för det vill vi ju =)

Godnatt allesammans! ha en bra start på veckan....

så söt :)


Is this the way life's meant to be?

Ja det kan man fråga sig.. det är iaf en bra ELO låt :P
men jag tänkte på det, min värsta dröm eller iaf nästan värsta dröm är att jag fastnar och kommer jobba inom
äldreomsorgen läääänge..usch! det får bara inte hända, det är liksom inte vad jag vill om man säger så.

på tal om dröm, usch vilken jobbig dröm jag hade inatt. Det räckte inte med att jag vaknade upp och kände lättnad att det va en dröm utan den fortsatte sen när jag somnade om.. inge kul alls! Grät i sömnen och allt.. fy! hoppas jag slipper drömma den drömmen nå mer.

nu ska jag hoppa in i duschen...


sail away with me honey


SNÖ

Det snöar ute nu och jag tycker det är mysigt, men det känns mindre mysigt att behöva ta bussen till Ålidhem/Sofiehem sen för att jobba 16-21. Min första riktiga arbetsdag på sofieborg... jag är lite nervös. Kan ju inte så mycket om gamlingarna än. Men jag tror det kommer gå bra, jag ska gå emellan avdelningarna och är ju hela tiden med en ordinarie personal. No problem typ. Men helst av allt hade jag inte velat jobba ikväll. Trodde ju jag skulle jobba dag idag men fick veta i förrgår att chefen sett fel. Tur för henne att jag inte hade nått speciellt planerat.
Men när jag kommer hem blire iaf film och mys med min älskade Simon.

Jag vet inte nu om det är så många som läser min blogg ännu, alla kanske inte heller brukar köra introtävlingen på P3 varje fredags morgon 5 minuter över 9. Jag brukar då det iaf, lite helgkänsla över det hela. Men iaf så gick det åt pipsvängen i morse, jag har tappat stinget. Det är rätt svårt med intron, att komma på låt och artist bara sådär kan va rätt svårt, tror jag inte ens skrapade ihop 5 poäng idag, 5 poäng av 20 är ju rätt skamligt hahaha! men det gick inte så bra för Patti heller så det känns bra.

Jag är riktigt sugen på att skaffa katt by the way, men Simon är ju allergisk så det kanske inte är så smart, men jag har hört att sibiriska katter ska va bra för allergiker, men dom kostar ju rätt mycket dock.Dom är sjukt fina iaf. Men förmodligen blire ingen katt.

www.bjorkstakatten.nu :)

skulle kunna tänka mig en hund också.

Jag och Hanna köpte en mysdress tidigare i veckan, måndags kanske det va t.o.m och jag älskar den.. den e riktigt skön och den uppskattas även av en viss person, det är kul :) hihi!
Tack Hanna!

Är det bara jag som tycker synd om Britney Spears? Hon behöver verkligen hjälp. Så tråkigt, för hennes nya album är ju hur bra som helst :)

nu ska jag äta nått innan jag drar iväg till jobbet.. suck!

helgkram!



RSS 2.0