"Somebody Saaaaaave meeeee..."

Idol va bra idag! Kevin är ju faktiskt riktigt bra.. han är grym!
Så nu fick stackars lilla Johan Palm åka hem.. men nog kommer det gå bra för han ändå.. tvivlar jag inte alls på.

Vet inte vad det varit med våran lilla hund ikväll.. hon har typ varit över hyper.. nu har hon faktiskt äntligen somnat. Skönt! hon vill ju hela tiden bli leka när hon är vaken. Vanligtvis sover ju hon ju mellan gångerna men ikväll har det inte varit nått sovande mellan gångerna...

För övrigt så är tittar jag väldigt mycket på Smallville igen... typ ett litet beroende som smygit sig på. Nånting jag däremot inte tittat på på lääänge är Buffy och helt glömt bort serier som Gossip Girl, 90210, Heroes och Grey's Anatomy.. Gilmore girls kollar jag fortfarande på ibland.
Men tillbaks till Smallville. Ibland undrar jag varför jag ens kollar på det för jag kan bli så fruktansvärt irriterad och arg och så skäms jag och ja jag vet inte vad, så varför jag fortfarande kollar på det? ja det kan jag inte svara på...har väl nått med att hela tiden måste veta vad som händer sen... fast det är ju som kul ändå.



Blir nog sängen nu.. har väl tänkt försöka ta mig upp relativt tidigt imorn...

natti!


Julpynt...

Ja jag började faktiskt julstäda och julpynta igårkväll... Jag hade som inget bättre för mig.
Jag damsög som en tok och tog bort den extremt fula mattan som legat under rumsbordet. Så himla skönt. Ser faktiskt lite fräschare ut utan den. Ställde fram min kära kyrka och ljusstakarna, men en ljusstake har jag inte hittat än.. den är förmodligen i förrådet nånstans.
Men även om jag damsög igår så ser golvet skitigt ut. Jag fattar det inte.

ska stryka julgardiner och juldukar idag...

I övrig har jag ingen aning om vad som händer idag/ikväll. Luviz ska datanörda sig med polarna så ja jag kanske helt enkelt bara ska sitta hemma och titta på Idol. Imorn bär det av till Bjurholm över dagen. Farmor fyller år =)


kyrka! =)


Lurvtussen få trängas med ljusstaken nu..

förut va det mer lyxigt ;)


La in bilder från mobilen och hitta denna.. tyckte den va som gulli ;)

 

usch!

Näe just det, jag fick ju ingen ersättning den här torsdagen heller... hoppas att det bara är ett extremt dåligt skämt!

GODNATT!!!

Vilken Circus

Har laddat ner hela Brittans nya album Circus.. ja det låter bra såhär efter att ha lyssnat på skivan en gång och lyssnat på kanske den bästa låten på skivan fyra ggr, Unusual You.

låter riktigt bra Britney =) Vilken refräng!


Tadaaaa!!!



=)

nu är det gjort!


Oj va bra det låter...



Det låter ju riktigt bra och jag börjar få en aning panik nu över att jag faktiskt inte har biljetter till nån av spelningarna i Sverige....hmmm

Heroiskt!!!

Måste ju berätta en liten rolig grej som hände igår just efter att jag uppdaterat min blogg.

Pang! lät det på köksfönstret. Vi springer dit och ser att det ligger en domherre på marken nedanför och sprattlar... oj va vi tyckte synd om den. Den slutade sprattla och satt stilla nedanför fönstret och rörde sig liiite lite i mellanåt. Vi hoppades att den skulle kvickna till.



Men det tog ju som lång tid så då gick Luviz ut och hämtade den lilla och så satte vi han i farstun där det va betydligt varmare än ute. Han började röra sig lite mer nu och tittade runt omkring sig. Gick dit och prata lite med han ibland..hehe! Tillslut så när jag satt där inne började han trippa på runt mig =)



vi väntade och såg om han började flyga och det tillslut så.. då släppte vi ut honom =)



Tur att det slutade bra! vi kände oss en aning heroiska ;)

Här kommer det lite fler bilder från ihelgen

     
    

 
Man blir trött av att va ute i friska luften ;)



lussebak


Sötnosen våran



Oj vilket väder det är ute... jag som tänkt mig in till stan..huvva!!



Björksele

Sitter nu vid köksbordet i Björksele. Det är faktiskt bara 11minus grader nu och det snöar ute, väldigt lite dock. Hela helgen har det legat mellan 17 och 20 minus. Tur täckbyxorna och långkallingarna var packade. Fick med mig mammas skoterskor också. Väldigt välbehövliga.
Men iaf så kände jag för en liten uppdatering. Det kliar i fingrarna.
Har just ätit en god frukost.. Det är som gott med kaffe på morgonen.
Bakade lussebullar igår =) dom blev goda, men lite tråkigt att dom såhär nästa dag känns lite torra. Typiskt!

Är det bara jag som älskar Kanye West - Love Lockdown? Oj vilken låt.

Iaf så har vi ätit så himla gott här ihelgen. Man ska inte underskatta recepten som finns i Vår Kokbok. Vi gjorde en kycklingpaj i fredags och receptet var från Vår Kokbok. Den blev mycket smaskig. Igår gjorde vi älgskavsgryta och även det receptet var från Vår Kokbok och även det blev himla smaskigt. Sen att jag hade skurit älgskavsbitarna väldigt bra var ju bara ett plus, sen så gjorde älsklingen resten medans jag gjorde lussekusar som det som fint heter i kokboken.

Vi tror inte Siri är sådär jätte pigg på en långpromenad i 20minus grader iaf. Efter en kortare promenad runt huset och bort mot kyrkan och tillbaka så tänkte jag att Siri skulle få springa av sig lite på gården, men det ville inte hon. Hon sprang genast upp på bron och satte sig och vägrade röra sig så det va bara att gå in helt enkelt. Men iskulorna hon får under tassarna har nog en stor inverkan också.
Men igår då det va 17minus där mitt på dagen gick det faktiskt himla bra att ta henne på en långpromenad, hon klagade ingenting, inte ens ett litet pip. Fint va det ute då också, tog lite fina kort. Vi tror även att vi såg en Orretupp, eller Tjädertupp, nånting av det. Den satt på ett träd kanske 150meter bort och lät lite rolig. Ungefär en blandning på hundskall och människoskratt hehe!

Kommer iaf lägga upp lite bilder sen när vi kommer hem.

Hoppas alla haft en lika skön och mysig helg som vi haft =)


I'm Just a Jealous Girl...

Jag är faktiskt på riktigt avis på folk som har biljetter till nån av Oasis två spelningar här i Sverige nästa år, i februari. Fy på er!

GODNATT!!!!

Presenter

Fyllde som sagt år igår. Hela 24 år. Nu kommer jag känna mig lite som en 12 åring igen då jag ska berätta va jag fick av min kära familj men jag tycker att presenterna är nämnvärda =)

ta hål i öronen presentkort av syster, Jonas och Hampus, så nu måste jag ju göra det ;) har ju tänkt ta hål i öronen rätt länge..hehe!
fick regn/vindställ av mamma och pappa.. riktigt fint och väl behövligt.
Michael Jackson The Bad Tour på DVD av broder... himla kul =)
Komplettering av bestick så gäster slipper äta med plastbestick hehe! ;)
Min present av älsklingen var för övrigt ett presentkort på HM och att han ska fortsätta va en snäll pojkvän ;) hehe!

Har även hört önskemål om fler Siri bilder så här kommer det lite =)

 
Posar vid favorit platsen

 
Tungan ut. Ett vanligt fenomen ;)


Grattis till mig själv!

Idag är min dag.
Vaknade av att Luviz kom och väckte mig med frukost på säng och present =) det va trevligt!

idag har vi städad för fullt. Gjort en riktig vinter städning, bara litegrann kvar nu sen ska vi baka.
Får hit familjen ikväll på fika. Spännande och se va man får i present.


I övrigt så är jag typ sämst på betapet...usch!

Fredag hela veckan...

Insåg nyss att det är nu på tisdag som jag fyller år. Det är med andra ord väldigt snart. Va kul! Tiden har gått fort. Nyss va det 2 månader kvar.
Blir väl fika med familjen och sen även lite fika med vänner och bekanta. Inga datum bestämda än.

Hanna har gjort så att jag nu nästan är liiiite beroende av betapet. Illa!

Det är fredag idag och det innebär att man kan hitta på saker med andra människor som nu är lediga.
Gomidda ikväll! =) älgbiff..mmmm!

Har inte så mycket mer att skriva för tillfället mer än att jag är liiiite sugen på att kolla på Disturbia igen. Det är en bra film ju.

Ha en bra fredag så länge!

Låttips: Snow Patrol - The Golden Floor


Everyone's At It

Två väldigt bra låtar med Lily Allen...helt nya!
lyssna och njut



Everyone's At It


I Could Say

"Jag vill leka affär"

Jag hade ont i käkarna efter klungans föreställning igår... oj va jag skrattade. Jag skrattade ju även då ingen annan skrattade... som vanligt.
Jag vet dock inte om det va bättre än då jag såg dom 2006, men det va ändå sjukt bra. Det va inte riktigt samma som sist jag såg dom. Men man undrar var dom får allt ifrån.
Jag är ändå lite avis på dom som fortfarande inte sett föreställningen.

Så himla typiskt, jag ringde a-kassan igår och hörde om min ersättning. Jo jag skulle få min ersättning idag egentligen, men det va inte säkert eftersom hela deras datasystem hade lagt ner så va dom inte säker om det skulle hinna fixas så dom kunde skicka ut ersättningen idag...och såklart fixades det inte i tid så jag måste snällt vänta tills nästa torsdag eftersom det är på torsdagar utbetalningen sker. Ja det är Maddes tur det. Jag är inte chockad för fem öre.

Tack å hej leverpastej!

halkbanan avklarad...

Känns skönt att skriva det =) Gick faktiskt bra, över förväntan. Man va rätt nervös där just innan. Men det gick över rätt så snabbt.. det va riktigt kul =)
fick både sladdar och gjorde piruetter..hehe! omkörningarna på hemvägen gick JÄTTEBRA. Så ni vet.

Sen en sak... va är det för FEL på a-kassan. Blir dom inte less på sig själva??????? jag är så fruktansvärt less... usch! orkar snart inte bry mig..struntar helt enkelt i a-kassan.
Det har seriöst gått snart 4 månader utan en "riktig" ersättning. Va tusan tror dom man ska leva på? helt otroligt. Hade jag inte delat denna lägenhet med Luviz hade jag fått flytta hem igen för lääääängesen pga att a-kassan är så fruktansvärt sega på att som dom kallar det "utreda" mitt ärende. Man får nästan ringa och påminna dom. Det ska man ju faktiskt inte behöva göra tycker jag.

Till en tråkig sak till en rolig =)
imorn blir det klungan på norrlandsoperan för heeeela slanten... ska bli så himla skoj och jag längtar sjukt mycket just nu.
wihooo!

Luviz och Albin är hårmodeller idag på Idun.. ska bli spännande och se hur det blir =)

Låttips:
Tiger Lou - Crushed by a crowd


Så himla tråkigt väder...

Har fått mindre läsare den senaste veckan. Det är ju lite tråkigt.

Jag tror det va i fredags som Siri kissade inne här hemma för första gången på säkert mer än två veckor. Just då vi trodde att hon va helt rumsren så kom det. Hon gnydde inte ens innan...weird! hemma hos ma&pa har hon kissat inne iofs men det är nog mer för att hon inte riktigt känner sig hemma osv. Men snart så kissar hon nog inte inne nån annanstans heller.
Igår när vi hade familjemiddag kissade hon inne för första gången p.g.a. uppspelthet (om det nu finns ett sånt ord) när hon kom hem till ma&pa. Det är ju rätt vanligt att hundar gör så. I övrigt va det trevligt igår. Jättegod mat och glassen efteråt mmmm mums!

Vi grillade som sagt i fredags i Sävar i en grillkåta. Det va himla trevligt, det va jag, Luviz, Sparv, Frida, Åström och Oskarsson. Siri smögdrack glögg några ggr och fick en hel grillkorv själv. Det märktes igår kan jag säga. Vi säger att vi va ute med hon fyra lite längre promenader och hon bajsade alla dom fyra gångerna. Sen va hon ute en kortis också men fyra ggr på en dag har typ aldrig hänt. Mycket varje gång dessutom hehe! Galet.


Jag har skrivit en önskelista nu. Fyller ju år om 9 dagar sen är det ju även julafton snart.. på riktigt! oj va fort tiden går.
Det är bra med önskelistor. Nu har jag en som jag kan skriva mer på om jag kommer på nått och den här gången ska jag INTE tappa bort den.
Jag vill ha massor av cd-skivor hehe! =)

Låttips:
Snow Patrol - Crack The Shutters


Hahahahahahahaha!

så himla kul =)


EMA 2008

Idag körde jag min sista körlektion. Jag tror min körlärare inte tycker att jag är ett hopplöst fall iaf. Näe men faktiskt så sa han att det kommer gå bra... vissa saker är jag fortfarande inte sådär mega bra på men det är mest sånna vane saker säger han. Som planering inför korsningar bl.a. =)
Nu vill jag bara få körkortet i min hand.

korvgrillning i Sävar ikväll.. det blir najs! synd bara att man just duschat och tvättat håret..känns nästan en aning onödigt.

Kollade på EMA igår. Alltså EuropenMusicAwards i Liverpool.. självaste Paul McCartney va där och vann ett fint pris.. nånting med att han är en stor låtskrivare och att hans musik fortfarande kommer leva kvar om 300 år och det tror jag faktiskt på =)
Sen säger jag det igen Go Britney! två priser fick hon. härligt!
men att Tokio Hotel vann årets headliner.. före både foo fighters, metallica, linkin park och the cure... WHAT!?? vad händer?

jaja!
nu är det lunchdax..!
Ha en bra fredag!

Såhär på kvällskvisten

Tänder mina fina lyktor, väntar på att hela smallville säsong 4 ska laddas klart. Jag har haft en aning långtråkigt idag. Är ju lite låst med Siri än så länge. Jag kan ju som bara gå ut och gå med henne. Sen när man väntar på nån så går tiden mycket sakta.
Jag bara längtar efter körkortet just nu, men nu är det inte alls långt kvar visserligen.. men det ska bli så himla skönt. Sen ångrar jag verkligen att jag tryckte i mig två nougatkakor.. TVÅ! usch!  direkt for jag ut med Siri och gick en runda, sprang lite med henne i mellan åt också. Så nu känns det faktiskt lite bättre hehe!


Imorse va jag och mamma med Siri till veterinären. Hon vaccinerades =) det gick hur bra som helst. Dom va mycket trevliga där på Björkstadens Djurklinik. Siri märkte inte ens att hon fick sprutan, hon va fullt upptagen av att äta godis.

Sov hos ma&pa inatt för Luviz for till Sundsvall igår pga plugget. Han kommer hem ikväll och jag bara längtar efter honom. Det är ju alltid tråkigt att vara utan honom. Så även där en anledning att sitta hemma på gabb 19 och kolla på TV med mamsen. Hon har ju alla sina 111 TV program att se men det funkar. Det är ju som mysigt ändå. Sen blev det även enklare nu på morgonen eftersom mamma skulle skjutsa mig till veterinären, fast nu va vi ju ändå tvungna att köra hem till lägenheten eftersom jag hade lyckats glömma den lilla vaccinations boken. Typiskt!

Men svarta faran även kallad Kisse är inte så förtjust i Siri. Han är en riktigt fjantis. Han morrar, fräser och har sig i närheten av Siri. Hon fick sig en smäll och va nära en till men fortfarande liiiiika nyfiken hehe!
Sen kom jag och mamma fram till att han förmodligen är en aning svartis ;)

Misstänker att Smallville är klar nu =)

Imorn blir det jobb sen manöverbana på körskolan.. lite nervös faktiskt!

hejsvejs!



Det sötaste lilla lakritstrollet.
Hon blev kallad för lakritstroll hos veterinären och alla tyckte att hon va JÄTTESÖT.. man blir rätt stolt ;)


Robin Hood

Jag gillar Robin Hood =)









Snyftare

Jag satt och pratade med Luviz nu på morgonen om snyftarfilmer. I aftonbladet hade dom listat dom 10 bästa snyftarfilmerna och Bambi var 1:a och jag tänker istället direkt på Micke & Molle... den är ju en riktig snyftare. Bara genom att tänka på den tårades det i mina ögon...huvva!
men nått jag inte förstår va att Notebook inte va med på listan.. den är ju kanske den bästa och sorgligaste film som någonsin gjort. Jag grät ju floder första gången jag såg den...och andra också för den delen.

Älskar den filmen



Praygive = Bege

Goddag!
jag hade himla skoj igår... jag va en fin katt =)

Jag älskar Melissa Horn.
Den dagen jag blir rik ska jag köpa hennes skiva. http://www.youtube.com/watch?v=2f1pWjnfQjk


Mmm det är ju som gott med julmust. 

Det är himla fint ute idag =)

 
näe usch mitt hår luktar rök så nu ska jag hoppa in i duschen...

RSS 2.0