Nu igen...

Det roligaste med besöket på 4H gården va när vi inte ens va där längre utan hade gått ner till stranden vid nydalasjön och Jonas nästan gick på en huggorm. Tur att ormen fräste annars hade inte Jonas märkt den. Det va ändå rätt så coolt =)



sötast på 4H gården va nog grisarna =)

 


Annars flyter livet på som vanligt.. snart har man semester, eller ja obetald semester eftersom man inte är ordinarie
personal och har aldrig varit det. Det betyder att man inte får nån riktigt semester. Det suger för jag har ju jobbat lika mycket som en ordinare skulle eller gör. Ja förhoppningsvis blir det nått helt annat till hösten. Jag håller verkligen tummarna för mig själv.

Ja sen så har jag gått och blivit JÄTTESUGEN på att skaffa hund nu igen. Jag vill så gärna skaffa en hund alltså. En borderterrier eller en dvärgschnauzer eller nån annan liten söt hundras, helst strävhårig så Luviz förhoppningsvis tål den =)

http://www.lamigras.nu/frame.htm klicka på valpar, man blir ju bara för sugen hehe!

Natti!

sunday

Börjar med att säga att det gick bra att övningsköra till farmor i fredags =) från farmor till stugan fick jag köra farmors lada.. den va faktiskt rolig att köra. Rätt så lätt ändå. Jag trodde den skulle vara mycket svårare att köra men icke sa nicke ;)
I stugan va det riktigt härligt.. jag gillar att vara i stugan =) bjuder på lite bilder.




Igår va det ju även Wheels. Va som kul ändå att kolla på alla bilarna. Sen grillade vi några stycken här hemma hos oss på sandbacka. Jag, Luviz, Sparv, Frida och hennes kompis vars namn jag inte riktigt minns, Åström, Erik och Oskarsson. Det va trevligt. Champagne och jordgubbar blev det också. Inte helt fel. God champagne va det. Maten va ju inte så pjåkig heller. Sen vid 20 tiden körde vi in till stan för att fortsätta kolla bilar. Albin och Annelie kom också lite senare. Hanna tittade förbi och sen drog jag och Hanna till olles medans dom andra fortsatte att kolla lite bilar och så blev det lite crousing också hörde jag =) trevligt!


Cool bil =)


Idag följer jag med syrran, Jonas och Hampus till 4H gården.  Trevligt ska det bli!

tjo

I wanna rock

Idag är det fredag och idag far vi till stugan =) hääärligt! har inte hunnit vara där nånting i år.. det är ju skamligt. Men hela tiden har det ju varit nånting annat, så nu är det verkligen på tiden. Älskar att vara i stugan.
Imorn åker vi tillbaka till Umeå igen. Det är ju wheels. Tydligen väldigt viktigt för många ;) men jag säger inget..hehe!

Känns lite pirrigt att övningsköra enda till Bjurholm med mamma och Luviz i baksätet. Men det ska nog gå bra =)

Nu ska jag äta lite frunch (alltså brunch) men eftersom vi bor i sverige borde det ju faktiskt heta frunch sådeså.

Ha en bra fredag så länge!

jag ska digga till:
Ne - Yo - Closer

Den är ju för härlig...




sååå kul ;)


Raaaaiiiiiin

Me Like! =) Passar rätt bra just nu



Beatles var ju kungar.. eller är fortfarande.

Sju sorters apa.. näe det är kyckling.. ääät!

Ja nu ska vi se. Jag har lite snabbt skrivit upp vilka filmer jag vill se inom en snar framtid och om jag känner mig själv rätt kommer den lappen vara borta rätt så snart så jag bestämde mig för att även dela med mig av de filmer jag vill se.

Filmer jag sett men vill se igen:
Road Trip
Virgin Suicides
Blow Dry
Down To You
Here On Earth
The Butterfly Effect
Number 23
Urband Legend

Filmer jag inte sett men vill se:
Spiderman 3
TMNT
The Eye
What Happens In Vegas
Stardust
Bobby
Possession
The Return
You And I
Pathology
The Oh in Ohio

Filmer jag vill se men som inte kommit ut än:

New York, I love you
Transformers 2
Game


Jag längtar till helgen. Tror det blir en bra helg.
På fredag åker jag och Luviz till stugan i Bjurholm med mamma och pappa. Jag ska få övningsköra dit.. skojskoj! =)
Vi sover där till på lördan då vi vid 13 tiden åker tillbaka till Umeå med farmors bil som vi även får låna fram till torsdag. Hemma i Umeå blir det wheels, eventuellt grillat till middag, sen in till stan igen för lite mer wheels. Blir nog trevligt =)
Så ere!
Klart och betart!


youtubedag idag

Har eller ja rättare sagt sitter och kollar klipp på youtube och då slog det mig att jag måste dela med mig lite av den fantastiska musiken och det underbara klippen jag kollar på =)


BRMC - All you do is talk

ett mästervärk.. lätt en av dom bästa låtarna jag hört.



Stone Roses - She bangs the drums

låten får en att må bra + att den är grym



Cranberries - Dreams

Underbart bra låt =)



Bjuder på en till Cranberries låt

Ode to my family
har man inte hört den innan så är det dax nu ;)



Såklart så måste ju Oasis få vara med på ett hörn ;)

Supersonic.. mycket bra låt och det va nog denna video som fick mig att verkligen börja gilla dom



Michael Jackson - Beat it (live in bucharest, Dangerous tour)

detta är grymt bra =)



sist men absolut inte minst.. Beatles

That Boy
fin bit ;)




By the way så har jag varit hemma idag.. känner mig febrig. har dock inte hittat nån febertermometer.

hoppas det går över snart..

hejsvejs!

Det måste vara vädret...

Regn, regn, regn! jag var optimistisk imorse då jag tog på mig mina jeansshorts hehe! det visade sig ju inte vara det smartaste draget.. det blev lite kallt sen när jag åkte buss in till stan sen efter jobbet och fick springa runt halva stan.
kanske inte så bra heller då jag faktiskt är lite sjuk.

Men iaf.. depp depp depp känner jag, vet inte vad det är, min kropp känns tung och min hals kliar och irriterar. Jag är snorig och jag känner mig inte så pigg i allmänhet. Bakade chokladmuffins. Gjorde mig bara lite gladare för stunden då jag och Simon åt en och en halv var till kaffet. Gott va det iaf. Jag måste sluta tänka så mycket... inte tänka på vad som varit utan vad som är.. Glädjas åt andra och inte vara bitter för att jag själv inte kan va där eller ha det där osv. Min (våran) tid kommer om det kanske inte redan är förstås.. eller iaf börjat lite smått hehe!

Vi har pratat många minnen ikväll.. sånna som man har från sin barndom. Mysiga minnen! det är najs att tänka på =) många saker som kanske inte är så speciella men ändå måste gjort stort intryck. Det är rätt coolt när man tänker på det.

En tant på jobbet sa till mig idag eller va det kanske igår. Jaja by the way! hon sa: Ja snart är det jul igen....
känns lite hemskt att tänka men hon har ju rätt tanten. För visst känns det lite som att det är jul mest hela tiden. Va ju faktiskt ett halvår sen det va jul nu. Ett tecken på att tiden går alldeles för fort kanske....
Men jag älskar julen! hehe...
men nu ska man njuta av sommaren..

nattinatti!

bjuder på några bilder från hultan! ;)

   

Nyåkers Midsommarrally

Igår på midsommarafton så åt jag och Luviz middag med Albin och Annelie ute i Sävar hos Albins föräldrars hus. Va en mycket god middag.. mycket smått och gott blev det. Mycket trevligt. Sen där kring 19.30 begav vi oss mot Nyåker, där det skulle bli Midsommarrally. Där vi även mötte upp Erik. Det är alltså en tävling där man med bil tar sig till olika "stationer" där man ska utföra en typ av problemlösning så snabbt som möjligt. En mycket trevlig tillställning som dessutom har arrangerats varje midsommar sen 1970. Det är rätt coolt. 48st bilar va med i tävlingen. Vi var faktiskt snabbast av alla ¨på den sista stationen. Rätt så stolta. Vi kom trea på 2 stationer och vi löste "kluringen" rätt så bra, vilket resulterade i att vi kom på 3:e plats av totalt 48 lag... vi är 5st stolta Hedgehogs ;)

http://www.nyaker.com/images/efs/2008/resultat.htm

Hoppas ni alla hade en lika trevlig midsommar som vi =)

Jag är lätt med nästa midsommar..


sun sun sun

Hallå! Solen vart är du????? usch va tråkigt...

Aja det blir nog trevligt iaf ikväll.

Jack U Off

OJ det känns som om att jag har jättemycket att skriva om så att jag knappt vet vart jag ska börja.

Först och främst ska jag säga att både jag och min Luviz har konstaterat att det känns annorlunda efter Hultsfred, fast på ett bra sätt såklart.. Det är som om känslorna blivit starkare men fast känslan "annorlunda" ändå inte riktigt går att sätta ord på. Men det känns helt klart bra =) Snart 11 månader sen vi träffades.. känns helt crazy! tiden går sjukt fort när man har roligt kan man väl säga. Jag är stolt över att kunna kalla en person som honom för min pojkvän för han är för mig världens goaste.

Har fått semester halva dagen på lördag så jag börjar inte fören 16 så det känns bra med tanke på att det är midsommarafton imorn.. för det är faktiskt himla tråkigt när det är nått speciellt och man umgås med folk och det enda man gör är att gå omkring och kollar på klockan och tänker "Oj snart måste jag fara hem och sova, jag ska ju upp om bara 9 timmar" osv. man räknar liksom timmarna tills man börjar redan innan själva tillställningen. "Ja då börjar man om 12 timmar då... ja då börjar man om 9 timmar då." Det är inge roligt.. förstör så mycket man kan ju inte slappna av riktigt... men jag tror det blir himla kul imorn iaf med grillning i sävar med bl.a. Albin och Annelie och sen nån rallytävling senare på kvällen.. It sounds like fun to me ;)

Det har varit varmt idag. Men jag blev riktigt paff eller ja rädd helt enkelt när jag går in mot stan och det brakar till ordentligt.. en äldre par tror jag skrattade åt mig litegrann för jag hoppade till rätt mycket. Det va nämligen åskan sm lät och det va ju INTE liiiiite det brakade..usch! jag gillar inte åskan... fy!

Åt lunchbuffé på Eurasia idag med min kära syster. Jag tycker det är trevligt att luncha med henne. Vi gör det med jämna mellanrum och jag tänkte på det påvägen hem att kanske för si så där bara 5år sen så fanns det liksom inte på kartan. Att vi två skulle sitta och äta lunch på stan tillsammans. Bara vi två. Men jag tror som jag antar alla andra tror eller vet så blir skillnaden åldersmässigt mindre och mindre ju äldre man blir och det är ju tur det iaf. Som den sommaren jag flyttade tillbaka till Umeå så umgicks jag rätt så mycket med min kära bror. Kändes inte konstigt på nått sätt det va trevligt. Men det hade jag nog inte heller riktigt trott för några år sedan. Men jag gillar mina syskon och hela min familj. Jag tror vi har det bra som familj trots små gnabb. Men vilken familj har inte det? =)

Ja nu har jag fått skriva av mig lite!
ha en trevlig torsdagkväll!
hejsvejs!

Jag bjuder på lite bilder från Hultsfred lite senare...

push it

=)

http://www.aftonbladet.se/nojesliv/festivalsommar2008/article2674847.ab

Ja hon ägde faktiskt... hon va grym. Riktigt härliga beats som han nämner.. Love it! =) Helt klart grymt bra slut på festivalen...

http://www.aftonbladet.se/nojesliv/article2688319.ab

Hultan 2008

Hej igen!
Då va man hemma igen då.. eller vi kom rättare sagt hem 02.30 ungefär inatt. Min kära pojkvän skulle upp 06.00 och jobba men försov sig och vaknade 08.30 eller jag vaknade och sa till honom.. han hade alltså satt in laddaren i mobilen men mobilladdare satt i en såndär som man måste slå på för att det ska funka så mobilen hade aldrig laddat och därför aldrig ringt.. så typiskt! men på ett sätt fick han ju sova lite längre och det va ju kanske rätt bra.

Men till det väsentliga.. HULTSFRED!! Vi har haft jättekul. Eller jag iaf vet inte riktigt med dom andra men jag hoppas dom haft kul också. Det va ju dock sjukt tråkigt att Linkin Park ställde in.
Men annars tycker nog jag att höjdpunkterna musikmässigt var, Babyshambles och Robyn och Those Dancing Days. Adam Tensta va väl okej även fast vi inte såg hela. Jag är lite ledsen att jag missade Rooney, Sugarplum Fairy, Timo och Takida. Men jag antar att det blir lätt så när det är en bit till området och man sitter vid husvagnen och dricker alkohol och bara har allmänt trevligt så börjar man tänka jaja men jag har ju faktiskt redan sett dom osv. sen stannar man kvar vid husvagnen hehe! Såg Mustasch men jag och hanna tyckte att alla låtar lät likadant så vi blev less och gick tillbaka till campingen.
Såg lite av Håkan också men va INTE riktigt på humör så vi struntade i att se klart och väntade på Robyn istället.. Men hon va grymt bra. Hon är skön. Grymma låtar har hon ju faktiskt. Synd bara att ljudet ibland inte var riktigt hundra.
Babyshambles va ju ändå himla bra. Pete va riktigt städad och det tycker jag är kul =)
Lägger in lite bilder senare.

Näe nu ska jag sola lite...tjo!

The Right Time Is Always Now

Jag ber om ursäkt över att jag skriver som en kratta ibland hehe!

I helgen har Maria varit hemma på besök. Det har varit himla trevligt faktiskt. Hoppas det blir snart igen.
Blev rätt hårt. Personalfest på torsdan, fredan skulle vi fika, Jag, Hanna och Maria men det slutade med att vi drack några öl istället nere på båten. Sen på lördan blev det grillfest hemma hos Emma, med Hanna, Maria, Johanna och Emma. Sen blev det utgång. Vi hade skitkul =)

          

Kul kväll! =)


På onsdag drar vi till Hultan...kommer bli skitkul! hihi =)

Soldans?

Hej! nu va det ju som ett tag sen man skrev. Men vad är det som  har hänt denna vecka?
Jag och min Luviz for till Sundsvall i onsdags morse, Han skulle skriva tenta. Klockan 04.30 va framme 07.15 redan, så vi hade en liten sightseeing i Sundsvall. Faktiskt va man biggare än man trodde man skull va. Vi gick ju såklart och la oss alldeles försent. Men det gick bra... medans Han skrev tenta så satt jag på en bänk inne i centrum i nästan 2 timmar och lyssnade på P3 i mobilen.. det va rätt najs! va ju som varmt där i solen.

När tentan va färdig skriven handlade vi mat från subway och satte oss och åt på samma bänk som jag tidigare suttit på och på bänken bredvid satt det ju verkligen en profil. Helt plötsligt kollar han på klockan tar fram ett grillkorvspacket börjar äta på en korv, men sedan märker vi att han spottar ut det han tuggat på i händer och sen smular sönder det och kastar det till fåglarna.. Nästan ett helt paket gör han sådär. Va ju kanske inte trevligast att se det när man sitter och äter. Fy va vidrigt. Tycker synd om fåglarna ju.

Personalfest i torsdags, det va faktiskt mycket trevligare än va jag trodde det skulle va =)

Igår kom Maria till Umeå, det är roligt att hon är här. Vi satte oss på båtens uteservering och fikade men det slutade att man drack tre öl och vi hade ju inte ens tänkt dricka.. men nu är visserligen inte tre öl så mycket men iaf...

idag blir förhoppningsvis en bra och rolig dag.. men vad hände med vädret????

jodå!

Klippte mig som sagt idag.. blev faktiskt himla nöjd.. känns lite annorlunda med så kort hår men annars känns det bra.. verkar som att min kära pojkvän också gillar det =) känns bra..

kanske lägger upp nå bilder sen...

näe nu ska jag göra lite mackor som vi ska ha med oss i bilen imornbitti.. vi måste ju fara 04.30, tentan börjar ju 08.30. Då ska jag gå på Ikea tills han är färdig!

snart blir det nog sängen också...

puss gonatt!


skojsigt!

Wihoo! gu se roligt att Maria kommer på fredag =)


Min finaste

En dag ska vi också glassa i solen tillsammans... !! ;)




inte en dag försent

Wohoo! imorn ska jag klippa mig... det ska bli så skönt för jag har väntat så länge känns det som..

Idag åt jag lunch med Hanna på starz, vi satt där i 2 timmar nästan hehe! blir lätt så.. Men sen köpte vi ändå matchande kjolar på carlings som vi ska ha på hultan =) åh va jag längtar!

pusskram

Äntligen!

så skönt att jobbhelgen är över.. ska man bara jobba 7-12 imorn sen är man ledig tis och ons.. härligt! =)

hultsfred närmar sig sakta men säkert och det känns som att vi kommer ha riktigt kul faktiskt..
det sket sig mig husvagnen eftersom den var obesiktad osv. Men nu ska vi istället hämta en husvagn i kalmars län nånstans och hyra för 1000kr alltså 250kr/per och jag tyckte inte det va sådär jättedyrt. Det är liksom värt det.. så det blir nog bra det här =)

Nu ska jag på konsum och köpa frukt sen blire film...

Låttips:
Kings Of Leon - Taper Jean Girl

tjohej!

RSS 2.0