Dagens middag!

Jag måste bara dela med mig av denna goda maträtt.. Jag och Simon äter den väldigt ofta.


Chilifisk med Cashewnötter  4port

600 g fryst fiskfilé (t.ex alaska pollock)
50 g smör
½ dl ströbröd
1dl grovhackade cashewnötter
½ tsk salt
½ - 1 tsk sambal oelek
1 pressad vitlöksklyfta
rivet skal och juice av en halv lime
6-8 körsbärstomater

♥ Sätt ugnen på 225°C,  halvtina fisken.
♥ Lägg fisken i en ugnsäker form. Salta.
♥ Smält smöret och rör i ströbröd, nötter, sambal oelek, vitlök, limeskal och juice.
♥ Bre blandningen över fisken. Dela tomaterna och lägg bredvid.
♥ Stek i mitten av ugnen i 20-30min.
♥ Servera med kokt ris.

tips! ta alltid lite mer av varje ingridiens till täcket.

mmm! det är så gott ;)



Kommentarer
Postat av: jennie andersson

Hmm, jag undrar var du har fått det smaskiga receptet ifrån, he he /Jennie

2008-08-18 @ 18:20:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0