Dagens middag!
Jag måste bara dela med mig av denna goda maträtt.. Jag och Simon äter den väldigt ofta.
Chilifisk med Cashewnötter 4port
600 g fryst fiskfilé (t.ex alaska pollock)
50 g smör
½ dl ströbröd
1dl grovhackade cashewnötter
½ tsk salt
½ - 1 tsk sambal oelek
1 pressad vitlöksklyfta
rivet skal och juice av en halv lime
6-8 körsbärstomater
♥ Sätt ugnen på 225°C, halvtina fisken.
♥ Lägg fisken i en ugnsäker form. Salta.
♥ Smält smöret och rör i ströbröd, nötter, sambal oelek, vitlök, limeskal och juice.
♥ Bre blandningen över fisken. Dela tomaterna och lägg bredvid.
♥ Stek i mitten av ugnen i 20-30min.
♥ Servera med kokt ris.
tips! ta alltid lite mer av varje ingridiens till täcket.
mmm! det är så gott ;)
Hmm, jag undrar var du har fått det smaskiga receptet ifrån, he he /Jennie